WILD CARD

Ray-Ban Sunnies from Zalando* |Zara Blouse (similar here!) | Topshop pants (similar here!)
Chanel Bag | Aquazzura Shoes

Tässä Tukholmasta yhden aamupäivän brunssiasu, kun kirjaimmellisesti otin ensimmäiset vaatteet matkalaukusta. Linda sai hiukan ihmetellä väriloistoa, mutta kuittasin että kyseessä on viikonlopun villikortti. Kirkkaat värit eivät ole pukeutumiseni kulmakivi, mutta sitä suuremmalla syyllä kesä on hyvä tekosyy heittäytyä. Kesä on saanut minut myös irroittelemaan muuallakin kun vaatehuoneessa, tuntuu että joka päivä on ollut jos jonkinlaista aktiviteettia. Ollaan käyty melomassa, tehty ulkotreenejä, pelattu padelia ja ihasteltu monena iltana auringonlaskua rannassa. Vaikka säässä ei olekaan ollut kehumista, niin tuntuu silti siltä että olisi saanut kesästä kaiken irti – onneksi se ei ole ihan vielä ohi!

Here’s my wild card outfit from Stockholm. I honestly picked the first clothes from my luggage, I guess pretty much everything else was already used… The look really reminds me of Pharrell’s song Happy, even though it’s not something that I would usually wear, it still makes me smile! 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 comments

 1. Minttu/LifeofMenta July 25, 2017

  Noi kengät on tosi ihanat, mutta näköjään hinnaltaan pikkuisen yli oman budjetin :)

  Reply
  • Alexa July 25, 2017

   Ne on kyllä ihanat! ? xx

   Reply
 2. Jenni / big mamas home July 25, 2017

  Hyvän näköinen, kesäinen asu. <3
  Käytiin Fredan Picnicissä ja todella kauniin kahvilan olet suunnitellut. <3 Kamerat räpsyivät kyllä koko ajan ja minulta on tulossa oma postaus paikasta.

  Reply
  • Alexa July 25, 2017

   Kiitos paljon! Voi, tosi mukava kuulla! ? xx

   Reply
 3. Anna July 25, 2017

  Ihana asu! Tänä kesänä oon itsekin onnistunut käyttämään paljon enemmän värejä kuin normaalisti. Usein asuissani on mustaa ja eri harmaan sävyjä, mutta nyt tuntuu, etten ole käyttänyt mustaa aikoihin! Ihanaa vaihtelua. :) PS. Jos saan toivoa niin my day- videota olisi mukava päästä taas katsomaan! ;)

  Reply
  • Alexa July 25, 2017

   No sama tällä! Ihanaa vaihtelua! ? Pitää ehdottomasti tehdä pian taas my day! xx

   Reply
 4. Sonja July 25, 2017

  Milloin oot ostanut tuon puseron? :)

  Reply
 5. Natalie July 25, 2017

  What a lovely outfit! Colorful, summery, so feminine? I’m looking at you and it remainds me of a warm, sunny sunday somewhere in Italy. Only the gelato is missing? It looks a bit italian, isn’t it? ?

  Reply
  • Alexa July 25, 2017

   Thanks dear! That’s totally true. ? xx

   Reply
 6. Natali July 25, 2017

  Quite unusual outfit for you but I like it!! You even made these (in my mind) to funky pants look super cool! :D

  https://lartoffashion.com

  Reply
 7. Jappuli July 25, 2017

  Hei!

  Lueskelin aikaisemmin sun blogia, mutta en ole ehtinyt nyt muutamaan vuoteen oikein lukea liiemmin mitään blogeja. Olen pitkän aikaan etsinyt Youtubesta jotain mielenkiintoista suomalaista vlogia, mutta joka kerta ongelma on ollut vlogin a. epäesteettisyys, huono toteutus, huonot grafiikat b. väärä aihealue c. liian lyhyet videot d. puheen puuttuminen. Olin jo aivan ärsyyntynyt, kun kaikki vlogit olivat niin ongelmaisia ja mietin, että voiko olla totta, että Suomesta ei löydy yhtäkään taitavaa vloggaajaa. Sattumalta nyt törmäsin Youtubessa sun kanavaan ja olin niin innoissani, kun olet alkanut tekemään vlogeja. Kivasti oli kaikki kohdillaan: a. esteettisyys, hyvin kuvattuja (kamera ei heilu), grafiikat kohdillaan b. mielenkiintoisia, erilaisia aihealueita c. eripituisia videoita (tosin itse pidän enemmän pidemmistä vlogeista, tai ehkä joku 20 minuuttia on hyvä aika, aiheesta riippuen. Itse en jaksa katsoa mitään 3-5 minuutin lyhyitä vlogeja, kun ei ehdi paneutua mihinkään) d. Sopivasti höpinöitä ja kuvia- molemmat tasapainossa toistensa kanssa.

  Toivottavasti jatkat samalla linjalla. Rohkaisen vieläkin spontaanisempaan otteeseen, jos haluat jotain rakentavaa kritiikkiä :) On hauska, kun lopussa olet liittänyt joihinkin videoihin “mokailuekstroja”, mutta olisi kiva nähdä näitä inhimillisiä erehdyksiä tai spontaaneja kommentteja myös itse videoissa. Ehkä molempia tarvitaan? Silotellumpia videoita ja sitten näitä spontaaneja?

  Tsemppiä blogailuun ja vlogeiluun :)

  Reply
  • Alexa July 25, 2017

   Voi kiitos ihan hurjasti! ? Varmasti spontaaniutta tulee enemmän kokemuksen myötä, kun vielä olen aika amatööri. ? Mutta super kiva kuulla rohkaisevaa palautetta, se inspiroi tekemään lisää! xx

   Reply
 8. Marianne July 25, 2017

  Upeita värjeä – tällaisista asupostauksista hymy ei voi olla nousematta huulille. Ihana :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 9. Laura July 27, 2017

  Hurjan ihana asu! Oikein asukateus iski!

  Saanko esittää pienen toiveen? Olisi mahtavaa, jos noissa tuotelinkeissä (ja muissakin) olisi automaationa se, että sivu avautuu uuteen välilehteen tai ikkunaan. Ettei jää postauksen lukeminen kesken, kun alkaakin shoppailla :)

  Reply
  • Alexa July 27, 2017

   Voi kiitos! ? Hei kiitos paljon palautteesta, katson että saisinko sen itse muokattua täältä tai muuten laitan koodarille viestiä! ? xx

   Reply