White Peonies

white-peonies
Ah rakastan tätä aikaa vuodesta! Kevät on vihdoin saapunut ja koko kesä on vielä edessäpäin. Näihin aikoihin on myös yleensä jos jonkinlaisia kivoja reissuja ja juhlia tiedossa, joten fiilis ei voisi olla parempi. Myöskin pionit nuo suosikkikukkani tekevät tuloaan! Ostin ensimmäiset pionit viime viikolla ja löysin kaappien kätköstä niille täydellisen maljakon. Se on aikoinaan ostettu H&M Homesta, josta löytyy yllättävän paljon kivoja pikkujuttuja. Juuri sellaisia sesonkikohtaisia koristeita, joihin ei välttämättä halua satsata ihan hirveästi rahaa. Jos esimerkiksi söpö maljakko on hakusessa, niin kannattaa ehdottomasti katsastaa tuo H&M home. Pioneissa ainut huono puoli on niiden kestävyys. Itse en saa pidettyä niitä hyvänä edes viikkoa, joten ihan hurjan usein en niitä viitsi ostaa. Joskin kyseessä on sesonkikukka, jota ei taas kohta enää saa…

Spring is here and summer is yet to come, I just love this time of the year. It’s also time for peonies, my all time favorite flowers. I bought this years first peonies last week and gosh they are so pretty. I found a perfect vase for them from home, which I had bought from H&M home last year. They have a nice variety of cute and inexpensive home accessories, I should definitely go and check their newest items. Are you a fan of peonies? 
white-peonies-2
white-peonies3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Heidi April 21, 2015

  mäkin tykkään H&m homeen koti jutuista. Tosi kivoja juttuja edulliseen hintaa :)

  Reply
 2. Jonna April 21, 2015

  No johan, mua ilahduttaa tuossa juuri viikon vanhat pionit vielä ihan täydessä kauneudessaan! Kerran olen vaihtanut veden ja leikannut uuden imupinnan. Ja minä kun olen yleensä se, joka ei saa pidettyä mitään elävää hengissä ;) Täytyy kyllä ottaa ilo irti tästä ihanasta pionikaudesta, kohta niitä voi ryövätä äidin pihastakin!

  Reply
  • Alexa April 21, 2015

   Ihan super hyvä! Mä olen myös yrittänyt kunnostautua ton hoitopuolen kanssa! Meidän äidillä on myös pionipensaat mökillä, joten sinne siis haha! :) xx

   Reply
 3. Susanna April 21, 2015

  Mä en saa mitään kasvillisuutta pidettyä hengissä paria päivää pidempään, joten oon suosiolla alkanu luovuttaa elävien kukkien ostoa ja yritän huijata kaikkia ostamalla tekokukkia :-D jos sun silmiin osuu tekopioneja niin saa vinkata, sellasia kauniita yksilöitä oon yrittäny ettiä jo pidemmän tovin! :-)

  Reply
  • Alexa April 21, 2015

   Mä infoilen jos törmään:D xx

   Reply
 4. Nathalie April 22, 2015

  I totally love peonies:) I wish my bridal bouquet was made of them:)

  Reply
 5. Sofia F April 22, 2015

  Oo! tässähän on suunnattava kukkakaupoille. Siis se tuoksu mikä pioneista lähtee on aivan käsittämättömän huumaava :)

  Reply
 6. Jenni April 22, 2015

  Itse olen kanssa ihan onneton pitämään mitään leikkokukkia hengissä :D Pioneja olen toistaiseksi ihastellut vain Pinterestissä, mutta jospa sitä tänä keväänä lähtisi niitä metsästämään..

  Reply
 7. Sarita April 22, 2015

  Tämä ei liity tähän postaukseen, eikä oikeestaan sun koti blogiin.. Mutta niin toivoisin jos viitsisit tehdä vinkkipostauksen terassin sisustamisesta! Olisi meinaan edessä terassikalusteiden hankintaa, mutta haluisin vähän saada vinkkejä jos sulta löytyis jotain mahti ideoita miten sisustaisit oman terassisi. Kalusteideoita? Kiitos :)

  Reply
  • Alexa April 22, 2015

   Heippa kiitos vinkistä! Kannattaa melkein kääntyä tässä Lindan puoleen, kun hänellä on parvekkeen sisustus juurikin menossa :) xx

   Reply
 8. Jennifer April 22, 2015

  Pionit ovat niin ihania ja myös tuo maljakko!
  Minkä merkkinen se sun toinen pienempi maljakko on missä yleensä pidät lyhyempiä ruusuja, kristallin tyyppinen? :D

  Reply
  • Alexa April 23, 2015

   Se on Tine K Home :) xx

   Reply