Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

White Maxi

february 13, 2015, outfit, Thailand

_MG_1813
Tässä vikat asukuvat Thaimaasta. Siellä oli kieltämättä aika suotuisaa kuvata; kaunista, lämmintä ja valoisaa. Paljon enempää ei voi toivoakaan! Tämä Zaran aleista viime kesänä löydetty mekko on ollut kyllä yksi parhaita löytöjä ikinä. Olen käyttänyt sitä ihan hurjasti ja pessyt huoletta pesukoneessakin. Malli on rento, mutta se on asustettavissa juhlavaksikin. Samaa voi sanoa Clare Vivierin leopardi cluchista, tosin pesukonetta lukuunottamatta. Ostin sen parisen vuotta sitten ja rakastan sitä edelleen. Ajaton ja käyttökelpoinen malli, ja sekä hinta että laatu ovat myös kohdallaan.

Asiasta toiseen! Täytyy sanoa että viime päivinä on kyllä ollut aikamoista tunnemyllerrystä. Mutta mehän vain muutetaan! Jotenkin muutto tuntuu jollain tapaa elämänmuutokselta. Yksi ovi sulkeutuu ja toinen aukeaa – täysin uusi ajanjakso elämässämme alkaa. Tiedän ja tunnen että tämä uusi ajanjakso tulee varmasti olemaan upea ja ehkä jopa parasta aikaa elämässäni. Siitä huolimatta olen ollut jotenkin todella herkällä tuulella viime päivinä. Jos joku olisi kysynyt eilen kuulumisiani, niin olisin todennäköisesti purskahtanut itkuun. Tällä kertaa syy ei ole hormooneissakaan. On helpottunut olo kun remontti on ohi, mutta en siltikään malta uskoa koko projektia todeksi. Toki tähän liittyy varmasti myös työkiireet ja muut, mutta onneksi muutto on jo ensi viikolla ohi. Silloin voi viimein huokasta helpotuksesta ja nauttia!

P.S. Remppablogissa uutta!

Here are the last outfit pictures from Thailand. I totally love the maxi dress I bought from Zara’s sales last summer. It’s one of the best sale purchases ever! It goes for many occasions, depending on the accessories. I also love the Clare Vivier clutch I bought two years ago from Shopbop. I have used it a lot and I have been really satisfied with the quality. Top notch! 

By the way, I have been such an emotional wreck the past few days. I mean we are just moving, what’s the big fuss? It feels like when one door closes another opens, for real. I know that the upcoming era will be amazing, probably the best time of my life. But still somehow I have been feeling so emotional inside. Maybe it’s because of all the stress the apartment project has caused and all the busy projects at work and now little by little I’m starting to feel relieved. The whole project feels still unreal!  I’m so glad we are moving next week and I can finally breathe, relax and enjoy. Have a great weekend everyone!

P.S. New on the apartment blog!

_MG_1831_MG_1819_MG_1769

Céline Sunnies (similar here)
Zara Dress (similar here)
Clare Vivier Clutch (find here)
Balenciaga Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä


6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *