White & Gold for the Home

Viime aikoina messingistä on selkeästi tullut yhä suositumpi sisustajien keskuudessa, ja täytyy sanoa että tämäkin neiti on alkanut innostumaan kyseisestä villityksestä! Messinki on materiaalina elegantti, ja tuo ihanasti lämpöä esimerkiksi vaaleaan sisustukseen. Zarroonkin on syksyn aikana tullut vaikka mitä ihania messinkisiä uutuuksia, enkä malta odottaa että pääsen muuton jälkeen niitä hamstraamaan kotiini. Löytyykö muuten sieltä lukijoiden joukosta myös messingistä pitäviä? Nettikauppaan en ole viime aikoina kauheasti tuotteita lisännyt, sillä meidän olisi tarkoitus lanseerata täysin uusi nettikauppa vielä tämän vuoden puolella. Olen todella innoissani koko projektista, sillä äiti on antanut mulle vapaat kädet sen toteuttamiseen. Mulla ei tosiaan lopu hommat kesken!

Ollaan vähän uudistettu valikoimaan, ja uudistetaan varmasti vielä vähän lisääkin. Uutena brändinä meille on tulossa Balmuir, jolta napataan ihania kodintekstiileitä myyntiin. Haluan ehdottomasti vuorata uuden asunnon Balmuirin pehmeillä ihanilla tuotteilla, se on varmaa se!

Brass has become a very trendy material in the past few years and I got to admit that I’m pretty excited about it too. I’m not that into copper (I feel that it’s hard to combine with other materials) but brass is so beautiful, especially against white and light grey. We have got a ton of new brass products at the shop and I can’t wait to buy some them for our new apartment. I’m totally into the combination of marble and brass, it’s so elegant, luxurious but still very classy. What do you think about the trend? :)

whitegoldhome

1. Skultuna (Zarro) / 2. Diptyque / 3. Antique (unknown) / 4. Balmuir / 5. Skultuna (Zarro)
6. Balmuir 7. OX (Zarro) 8. Unknown

Kannattaa muuten kurkata tämä postaus, jos on kiinnostunut mun parhaista sisustushankinnoista. Lista saa varmasti uuden asunnon myötä jatkoa!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. anna October 20, 2014

  Hei mistä johtuu kun lukee tätä sun ja lindan blogia puhelimella (samsung s5) niin toi menu palkki roikkuu mukana kun selaa alas tai ylös. Tekstin päällä se rullailee mukana.. ONKO MUILLA SAMAA? Pystyskö sille tekee jotain. LaMaddella sitä ei esiinny.

  Reply
  • Alexa October 20, 2014

   Menun on tarkoitus seurata mukana kun selaa. Olemme kaikki itsenäisiä bloggaajia, ja meillä on erilaiset pohjat. :) xx

   Reply
 2. Lauren October 20, 2014

  Oeh, I like this! ^^ It’s very easy to mix this with other products! x

  http://www.coloursofmyjoy.wordpress.com

  Reply
  • Alexa October 20, 2014

   Thanks, I’m glad you like the products I have chosen! :) xx

   Reply
 3. emppu October 20, 2014

  Nyt on mennyt jotain pahasti ohi. Onko sulla joku nettikauppa??? :)

  Reply
  • Alexa October 20, 2014

   Kyse on siis mun äidin liikkeestä, Zarrosta :) xx

   Reply
 4. Minttu October 20, 2014

  Ihania sisustusjuttuja! En malta odottaa että teidän uusi asunto valmistuu. Siitä tulee varmasti todella hieno! :)

  http://www.minttuemilia.com/

  Reply
  • Alexa October 20, 2014

   No en mäkään! Nään jo sielunisilmin minkälainen siitä tulee, niin en jaksaisi enää odottaa haha! Mutta onneksi odotus palkitaan :) xx

   Reply
 5. Anni October 21, 2014

  Balmuirin tuotteet ovat niin ihania! Itse omistan kyseisen merkin pellava housut sekä paidankin. Balmuirin peittoja oon katsonut ja ne on niin kauniita ja varmasti lämpimiä:) Kaiken päällä merkki on vielä suomalainen! Upeita tuotteita tuossa kollaasissa:)

  Reply
  • Alexa October 21, 2014

   Suomalaisuus on kyllä iso plussa, ja tuotteet ovat todella ihania! Mulla on yksi Helsinki -huivi, ja se on mielettömän ihanaa materiaalia; pehmeää, mutta ohutta ja lämmittävää. xx

   Reply
 6. mipsukka October 21, 2014

  Tiedän, että toistelen samaa kuin muut, mutta sulla on niin hyvä sisustusmaku! ..tai ainakin samanlainen kuin minulla. ;)

  Tuntuu, että Suomessa on valkoisen ja hopean liitto jyllännyt todella kauan ja kauniit nekin ovat yhdessä, mutta minä olen aina halunnut omaan kotiini sitä kultaa. Se on kaunis, arvokkaan näköinen ja lämmin. :)

  Ihan todella kivaa ja jännittävää seurata tätä sun asuntoblogia. :) Meillä sisustuksen päättää vielä vuoden verran mieheni työnantaja, mutta sormet syyhyten odotan, että pääsen sitten oman projektini kimppuun. :)

  Reply
  • Alexa October 21, 2014

   Tollaset kehut lämmittää aina kovasti mieltäni!:) Nimenomaan ihanan piristävää saada muitakin metallinsävyjä sisustukseen pitkään villineen hopeakauden jälkeen! :) xx

   Reply