Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Weekend Snaps

december 29, 2014, Personal

_MG_9818
Ihanaa että joulu oli, mutta en voisi olla iloisempi siitä että arki on täällä taas. On aika palata takaisin töihin ja normaali rutiineihin. Myönnettäköön ettei joululomalla tullut pahemmin urheiltua, joskin PT:n jälkeisillä lihaskivuilla oli myös osuutta asiaan. En edes muistanut että lihakset voivat kipeytyä sillä tavalla, mutta tietää ainakin tehneensä jotain… Nimittäin 45min askelkyykkyjä juoksumatolla! Tänään ajattelin mennä hikoilemaan kaikki viimeisetkin joulun rippeet pois, ja loppuviikosta on taas astetta kovempi treeni Johannan kanssa tiedossa. Super kivaa!

Tässä muutama kuva viikonlopun varrelta. Tuli nähtyä kourallinen kavereita, käveltyä kirpsakassa ilmassa, ja katsottua Frendejä – totta kai. Alennusmyynneissäkin pistäydyin, mutta onnekseni (?) lähdin kotiin tyhjin käsin. Onnistiko teitä aleissa?

Christmas was wonderful, although I’m also glad that it’s over. It’s time to get back to work and normal routines, what’s better than that. Especially when I know that after three weeks I’m in Thailand, yay! I’m so excited about our trip. It’s freezing here (-12 degrees), so I’m really in a need of beach days and sun.

Here are a couple of pictures from the past weekend. Hope you enjoy my photo diary!
hki

MG_97151yo_MG_0016_MG_0074

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *