Weekend Snaps

white-kitchen-marblebed-picture
Muistatteko URBAN A:n kanssa tehdyn T-paidan, josta annan osuuteni tyttöjen talolle? Siitä olisi nyt taas kaikkia kokoja saatavilla täällä. Se on kyllä ehkä mukavin paita mitä tiedän!

Do you remember my charity t-shirt? They have more sizes in stock, more information here!
rosess
Ah pitkästä aikaa kunnon löhöviikonloppu! Perjantai ja lauantai meni Zarrossa, mutta sunnuntaille ei ollut sen suurempaa ohjelmaa. Aamusali, päikkärit ja kuvailua. Kesän juhlintojen jälkeen on tuntuu suorastaan luksukselta viettää rentoa viikonloppua kotona, ja käyttää sunnuntai aktiivisesti liikkuen.  Onhan niissä kesäviikonlopuissa ehdottomasti oma taikansa, mutta ehkä juuri siksi että se on niin ohimenevää.

Tällä viikolla paljastan muuten suosikkini “linkkaa blogisi” -postauksen antimista. Bloginostoja tulee olemaan yhteensä seitsemän, eli jokaiselle päivälle yksi sellainen. Kaikkia blogeja en ole vielä lyönyt lukkoon, joten jos et ole vielä linkannut omaasi niin voit tehdä sen täällä. Ensimmäinen “blog of the day”-postaus tulee iltapäivällä – pysykää siis kuulolla.

Such a lovely and relaxing weekend. I had to work on Friday and Saturday, but yesterday was all about relaxing. I hit to the gym first thing after waking up (and drinking my morning coffee) and I couldn’t resist taking a power nap afterwards. It’s one of the greatest things I know! Even though I enjoyed partying with friends during the warm summer weekends, I also really like being home with my boyfriend and relax. It’s so refreshing! 

I’m going to reveal my favorites from the “share your blog” -posts this week. I’ll give one shout-out every day during the week, so there will be seven blogs overall. I haven’t decided all of them yet, so if you haven’t shared yours yet, you can do it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 comments

 1. Laura September 7, 2015

  I seems like you had a beautiful weekend! Hope you will have a fresh start into the week! Have a great monday!

  Love,
  Laura from mrssparkle.de

  Reply
  • Alexa September 7, 2015

   Totally! :) Have a beautiful Monday Laura! xx

   Reply
 2. Marianne September 7, 2015

  Ihania kuvia! Mulla meni viikonloppu melko samanlaisissa merkeissä; lauantaina töitä ja eilen sitten melko rento meininki koko päivän. :) Ja oiii nyt täällä kyllä jännätään noita bloginostoja!

  Picture Me

  Reply
  • Alexa September 7, 2015

   Kiitos! Ah ihanan rentoa :) xx

   Reply
 3. Sasha September 7, 2015

  Lovely snaps! I totally agree with you, partying is amazing, but cuddling on couch with bf is great too! I guess is all about balance :)
  xxSASHA

  Reply
 4. Jossu September 7, 2015

  Voi mitä fiiliskuvia – tulee tosi leppoisa olo tännekin kun niitä katselee :) Mikäs muhkean ihana huivi tuossa kuvassa näkyy? Itsellä metsästys poolokauluksellisen neuleen perässä on alkanut (kaikkien muiden syysvaatteiden ohessa ;)) ja tuo näyttää – vaikkei siinä nyt pooloa olekaan – kivalta :) Toinen juttu mistä olen hieman innostunut blogisi myötä ovat braletet, mutten tiedä riittäisikö pokka niitä käyttämään. Käytätkö niitä ihan tavis-rintsikoiden tavoin? Mistä budjettiversiot voisi näin kokeilumielessä löytyä? :)
  Kivaa maanantaita!

  Reply
  • Alexa September 7, 2015

   Voi kiitos! Hmm siinä on Tigerin neulemekko, jos sitä tarkotat? :D Se on ihana, viime vuoden mallistosta. Braletet on ihania ja käytän niitä nimenomaan normirintsikoiden tapaan, kun ne on niin super mukavat. Omat suosikit löytyy Lindexiltä ja Twist&Tangolta. Samoin sinulle! :) xx

   Reply
 5. elinakui September 7, 2015

  Pyörähdin Zarrossa Helsinki-visiitillä perjantaina ihailemassa ja etsimässä siskolle valmistujaislahjaa. Olit kassalla mutten uskaltanut muutenkuin moikata, vaikka mieli teki tulla kasvotusten kehumaan! :) ehkä seuraavalla kerralla ja samalla nappaan jonkin niistä ihanista koruista mukaani ;)

  Reply
  • Alexa September 7, 2015

   No voi hitsi, ens kerralla lupaat hei! ;) xx

   Reply
 6. Anna September 8, 2015

  So cute and cozy! That are why weekends are for <3

  Kissies from http://www.ivoryinspo.com

  Reply