WEEKEND PICS

Viikonloppu tuntui kerrankin tosi pitkältä. Tosin siihen saattoi ehkä vaikuttaa se että mulla oli perjantaina vapaapäivä, kuten myös tänään. Launtaina oli kuuliaisena töissä. 
 
Perjantai alkoi varsin mukavasti power walkilla ja aamaisella Fazerilla, mutta muuten päivä oli kyllä tosi huono-onninen. Oltiin Pasin kanssa menossa kuvaamaan ja totta kai, rankkasade alkoi ennen yhdenkään ruudun ottamista. Tulin kotiin häntä koipien välissä ja ajattelin napsia kotikuvia. Arvaatkaa mitä tapahtui? Maljakko kaatui mun päälle ja kastelin siinä samassa meidän koristetyynyt. Samainen maljakko muuten kolahti J:n päähän myöhemmin illalla ja sen otsaa korostaa nyt kaunis vekki… 
 
Kaupassa, totta kai, huomasin että mun kortti oli jäänyt kotiin. Onneksi onni kääntyi illalla vähän paremmaksi ja koti-ilta meni varsin mukavasti. 
 
Lauantai meni tosi lungisti. Töissä oli kivaa ja iltapäivällä käytiin Tetan kanssa Sushi Barissa lounaalla. Sushiähkyjen jälkeen oli pakko ottaa päikkärit ja ilta jatkui Breaking Badin tahdittamana. 
 
Eilinen oli todiste siitä että vielä on kesää jäljellä! Päivä oli mitä täydellisin ravintolapäivälle ja tällä kertaa pääsin apajillekin. Oli just kivaa nähdä vanhoja tuttuja ja maistella omatekoisia sapuskoja. 
 
The weekend felt so long this time. Probably because I had a long weekend from work (though I worked for four hours during Saturday) and I didn’t do anything special. Power walks, baking, taking photos for the blog and so on… 

We had such amazing weather yesterday! It was definitely proof that the summer isn’t completely over!Leave a Reply

Your email address will not be published.