Weekend Photo Diary

_MG_8019
Tässä muutamia kuvia menneeltä viikonlopulta. Oli kyllä ihanaa viettää vuorokausi Mariannan seurassa rentoutuen, lehtiä lueskellen ja telkkaria katsoen. Tällaista rentoilua kaipaa aina säännöllisesti, mutta etenkin nyt hektisinä jouluviikkoina. Tuntuu että kaikilla on nyt joulukuussa hirveä kiire, sellainen tietynlainen loppukiri uutta vuotta kohden. Sama täällä! Onneksi tässä on enää reilu viikko rehkimistä jäljellä, ja sitten voikin hengähtää ja nauttia kunnolla joulunpyhistä perheen kanssa. Joskin luulen että meillä menee pyhät muuttokamoja pakatessa, mutta ei sekään ole hullumpaa puuhaa kun tietää pääsevänsä pian uuteen kotiin. Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

Here are a couple of pictures from the past weekend. It was so nice to organize a sleepover with Marianna on Saturday, such a relaxing way to spend the weekend – especially now during the hectic weeks. It seems like everyone is so busy before Christmas, just like a final spurt before ending the year 2014. So am I, but I’m glad Christmas holiday isn’t far away. Have a happy Monday everyone!

_MG_9317_MG_9268_MG_7739_MG_9294_MG_9365

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 comments

 1. Liisa December 15, 2014

  Aivan ihania kuvia! Hei mulla olis sulle kysymys! Itelläni on Canonin 100D kamera, ja siinä se ihan perus objektiivi, joka tulee noissa kameroissa aina mukana. En tietenkään ole tuohon objektiin tyytyväinen, joten haluaisin ostaa uuden (näin joulun kunniaksi ;D). Osaisitko sä suositella jotain objektiivia? Mikä olisi paras? Kuvaan itse enimmäkseen ruokakuvia ja just tällasia lifestyle -kuvia!

  Kiitos avusta jo etukäteen! :)

  Reply
  • Alexa December 15, 2014

   Suosittelen ehdottomasti ostamaan 50mm siinä tapauksessa! Joskin se toimii eri tavalla kroppirungon kanssa (itselläni on täyskennoinen 6D), mutta se on silti yksi parhaimpia perusobjektiiveja valovoimaisuutensa ansioista. Se on myös kevyt kantaa mukana! Toinen kätevä linssi on 24-105mm zoomi, jota monipuolisuutensa ansioista käytän erityisesti matkoilla. Sillä saa jos jonkinlaista kuvaa kun skaala on niin laaja, tosin kuvia on jälkikäsiteltävä enemmän kun valovoimaa ei ole niin hirveästi :) Pitää varmaan tehdä tästä oma postauksensa! xx

   Reply
 2. Miia December 15, 2014

  Aivan ihania kuvia! Ensimmäistä oikein pysähdyin katsomaan pitemmäksi aikaa :)

  Reply
 3. Tiia December 15, 2014

  ihania kuvia !! :) toivat tosi rauhallisen fiiliksen tähän maanantaiaamuunkin. Tää aika vuodesta on oikeastaan musta itsestäni se kaikista rankin: on pimeää, loppukiri työ ja koulujutuissa kun pitää saada kaikki ennen joulua kuntoon ja näiden lisäksi vielä jonkin asteen stressitila kaikista joulujutuista. Mutta toisaalta on taas niin palkitsevaa, kun pääsee hetkeksi hengähtämään ja nauttimaan joulusta ilman huolia. Se puolestaan on musta ihan vuoden parasta aikaa. :)

  Oikein ihanaa joulun odotusta sulle !! :)

  Reply
  • Alexa December 15, 2014

   Joo ihan totta! Musta tuntuu että kaikilla on ihan sama fiilis :) Samoin sinne ja jaksamisia loppukiriin! xx

   Reply
 4. Tiia December 15, 2014

  Vikan kuvan karva peite näyttää ihanalta! Uteliaisuuttani kysyisin mistäs tuollaisia saa?

  Reply
  • Alexa December 15, 2014

   Se on ihana! Zarrosta on, mutta ei oo tällä hetkellä hyllyssä yhtään! Tilauksesta saa toki, hinta 215€ :) xx

   Reply
 5. Marissa December 17, 2014

  Nää sun aamukuvasi. Ah <3

  http://blogit.fit.fi/sairaankaunismaailma/

  Reply
 6. Elina December 21, 2014

  Hei! Kyselisin mistä kaunis aamutakkisi on hankittu? :)

  Reply
  • Alexa December 21, 2014

   Stockalta vuos sitten! :) Se on kyllä ihana, eikä ollut edes kallis! xx

   Reply