Weekend Feelings

cykel-cafe-stockholm    hippieespresso-house-stockholmstockholm-city2girls-night-bath
Pari viikkoa takana, eikä tekeminen silti tunnu loppuvan kesken! Eilen täällä oli aivan ihana hellepäivä ja siitä tulikin nautittua koko päivä. Tehtiin Karoliinan kanssa pitkä kävelylenkki, joka päätettiin Skeppsholmeniin Modernin taiteen museoon. Viimeksi modernia taidetta tuli ihailtua NYC:in MoMA:ssa, eikä Tukholman Moderna ollut yhtään hullumpi. Suosittelen visiittiä Skeppsholmeniin näin kesällä jo mukavan kävelylenkin takia, sillä matka on lyhyt ja maisemat ovat super kauniita. Siihen sillalle olisi voinut jäädä pidemmäksikin aikaa ihailemaan kaunista Tukholmaa ja nauttimaan tuulen vireestä paahtavana päivänä.

Puhelinjuttu on myös viimein mennyt eteenpäin. Vakuutus onneksi korvaa vahingon, joten saan vihdoin ensi viikolla uuden puhelimen. Pientä säätöä on ollut elää FB inboxista riippuvaisena, mutta toisaalta on ollut todella vapauttavaa olla välillä ilmankin. Ja isille terkkuja että kunnossa ollaan! Se varmaan ihmettelee että mihin mä olen oikein kadonnut, kun en ole kolmeen päivään ollut taivoitettavissa.

Tänään on viimeinen päivä täällä Södermalmilla, sillä huomenna koittaa muutto taas eteenpäin. Ei tosiaan käy aika tylsäksi! Täällä tulee kyllä muutenkin suhattua ympäriinsä aamusta iltaan kaikenlaisen ohjelman siivittämänä. Muistatteko kun lapsena valitti kasvukipuja? Mulla on pohkeissa ollut pari päivää just sellanen fiilis. Tulipa nyt sekava postaus, mutta eipä se mitään! Mukavaa viikonloppua teille!

It has been so beautiful here in Stockholm during the past few days, finally summer! Yesterday we went to Moderna Museet with a friend of mine and I was blown away by the beauty of Skeppsholmen Island. It’s a small island with a walking distance from the city and I haven’t been there in years. Totally worth walking there if you are visiting Stockholm during the summer time.

I finally got some answers to my broken phone case. The insurance company will cover the costs, so I can buy a new phone next week. It has felt pretty odd relying on FB Inbox with everything, especially when arranging a date with a friend. At the same time it has been nice to get some rehab from scrolling social media 24/7.

Today is the last day in Södermalm and tomorrow I’m moving forward to Kungsholmen – It’s so exciting to experience different neighborhoods. Can’t wait to see my ‘new home’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Ronja.L June 13, 2015

  oiii ihanan näköistä, mistä toi kaunis mekko on ?

  Reply
  • Alexa June 13, 2015

   Kiitos! Huomenna asupostaus tulossa, mutta Zarasta on! En tosin löytänyt tota Suomesta enkä Pariisista, vaan ainoastaan yhdestä liikkeestä täältä Tukholmasta :) xx

   Reply
   • Julia June 13, 2015

    Olen tulossa Tukholmaan ensi viikolla, saanko tiedustella mistä Zarasta mekko on? Niin ihana! :D xx

    Reply
    • Alexa June 13, 2015

     Cool! Mä ostin Drottningatanin liikkeestä :) xx

     Reply
 2. Katja June 13, 2015

  Ihania kesäkuvia! Tunnelma välittyy mahtavasti ruudun tällekin puolen :)

  Reply
  • Alexa June 13, 2015

   Voi ihana kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 3. teresaelina June 13, 2015

  Ihana postaus ja noi kuuvat on niin valoisia!

  http://teresa-isa.blogspot.fi/2015/06/and-here-i-go.html

  Reply
 4. Karolina June 13, 2015

  Beutiful photos! :) Have a great weekend!

  Reply
  • Alexa June 13, 2015

   Thank you! You too! xx

   Reply
 5. -M June 13, 2015

  vautsi kuinka ihania kuvia taas kerran! varsinkin toi viimenen on niin tunnelmallinen ja kylpyamme ikkunan vieressä…(sydänsilmäemoji!)

  Reply
 6. Elinakui June 13, 2015

  Voi ihana Tukholma ja ihania kuvia, jälleen kerran! Tahtoisin niin päästä käymään Tukholmassa taas kesällä :) ja miten mahtavaa olisi olla siellä myös edes aavistuksen pidempään, jotta saisi ihastella ja olla rauhassa!

  Ja kivut pohkeissa johtunee hyvin varmasti penikoista :) lihakset ovat turvonneet paljosta kävelystä ja lihaskalvot kinnaa vastaan aiheuttaen kipua. Voit hieroa sääriä, kylmä/kuuma hoitaa ja vähentää rasitusta eli nauttia Tukholmasta kahviloissa useimmin istuen ;)

  Plus harmittaa vietävästi, ettei tota Zaran mekkoa enää Hesasta löytynyt – olisin sen kovin tahtonut.

  Reply
  • Alexa June 13, 2015

   Ah täällä on kyllä ihan mahtavaa, ja kuten todettu, ei käy aika tylsäksi näin pidemmälläkään reissulla! Ihanaa että mun lukijoista löytyy tollasia monitaitureita, kiitos diagnoosista ja avusta! Meen huomenna hierontaan, niin eiköhän noi kivut ja jumit ala lievittämään.

   Mä myös kovasti metsästin tota mekkoa vaikka mistä, mutta täältä viimein tärppäsi! :) xx

   Reply
 7. Pinja June 13, 2015

  Ihania kuvia! :) Ja saataispa ne hellekelit jo vihdoin meille tänne Suomeenkin, olisi mun mielestä jo korkea aika!

  Reply
  • Alexa June 13, 2015

   Kiitos! :) Varmasti tulee sinne vähän jälkijunassa vaan, kuten aina haha! :) xx

   Reply