Weekend At Home

april 3, 2016, Personal
random-pics2 random-pictures _MG_2314 movenpick-icecream random kirjatyyli _MG_2273

Viikonloppu on mennyt pitkälti vaan rennosti kotioloissa. Perjantaina hammasprojekti sai jatkoa, sillä oli aika päästä eroon neljästä ylimääräisestä hampaasta. Jotta paraneminen lähtisi mahdollisimman hyvin käyntiin, oli määrä ottaa rauhallisesti viikonlopun ajan.  Eli tosiaan treenailu ja muu rehkiminen on pannassa, mutta aika ei ole käynyt pitkäksi koneella hommia naputellessa. Yksi video on jo ensi viikoksi valmiina, ja huomenna päästään myös kevään ensimmäisen asuhaasteen kanssa tositoimiin!

Tiistaina vuorossa olisi alarautojen asennus ja ylärautojen kiristys. Viimeksi vedin nesteruokavaliolla reilun viikon, joten vähän jännittää että kuinka nyt tulee käymään. Etenkin kun suussa on nyt sopivasti tilaa, niin uskon että hampaat alkavat liikkumaan vielä ripeämmin. No mutta parasta tässä on se että tietää jokaisen päivän olevan kotiinpäin ja kohti parempaa purentaa. Jos muuten kaipaatte jotain väliaika -videoa projektista, niin voin sellaisen toki teille kuvata.

Nyt meinaan vihdoinkin laittaa koneen kiinni, kokata viikon lounaat valmiiksi ja nauttia loppuillan kihlattuni seurasta. Pitääkin alkaa käymään läpi teidän hääpaikka -vinkkejä, kiitos niistä! :)

I have been at home all weekend, since the dentist told me to take it easy after getting four teeth removed on Friday. I have had a bunch of deadlines to be done by the weekend, so I have been working most of the time – I’m glad I can work from home. ♪ From tomorrow on I’ll be starting the “four ways to wear” post series again, hope you are as excited as I am!

Now I’m going to shut down the computer, meal prep next week’s lunches and just relax with my hubby. Have a lovely evening!

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *