Why I Love What I do

alexa-sabina2 behind alexa-dagmar-sisustus white-jeans-outfit IMG_4175

Kuten eilen kirjottelinkin, niin viikonloppu meni pitkälti hommia paiskiessa. Onneksi sain paljon aikaiseksi ja näin monia mahtavia tyyppejä, niin ei tosiaan käynyt aika pitkäksi. Tässä työssä paras puoli nimenomaan on yhteistyö samankaltaisten ihmisten kanssa, nimittäin siitä saa niin paljon inspiraatiota ja draivia eteenpäin. 

Ideoitiin Sabinan kanssa toissa viikolla ihan super makea keväästä inspiroitunut editoriaali, ja pyydettiin Janitaa toteuttamaan se meidän kanssa. Pistettiin samantien asiat rullaamaan, valittiin kalenterista kaikille sopiva päivä, ja perjantaina oltiinkin jo aikaisin kuvaushommissa. Jos jotain arvostan, niin tekemisen meininkiä! Sitä että mennään eikä meinata, eli tehdään eikä vain puhuta. Meillä oli kyllä sellanen tehotrio kasassa, että tuli ihan mieletöntä materiaalia. Instaan laitoinkin jo vähän ennakkomateriaalia, enkä malta odottaa että saan kaikki kuvat jaettavaksi teidän kanssa. Tuli kyllä niin mielettömän inspiroitunut olo tosta aamusta. Päivä jatkui toisten kuvausjuttujen merkeissä Vilma P:n kanssa, ja oli ihan mahtavaa nähdä Vilmaa taas pitkästä aikaa. Vilma on ihan mieletön tyyppi ja meillä on aina niin hyvä ja tehokas meininki kun ollaan yhdessä.

Lauantai meni puolestaan kirjan kuvia tehdessä, ja vitsi oon niistä kyllä niin innoissani. Tällä hetkellä on niin hämmentävä fiilis kun kuvaa ihan hulluna, ja ne ei näy missään. Tuntuu kun ne vain katoaisi johonkin mustaan aukkoon. Ei onneksi sentään! Alkuviikosta näenkin jo ensimmäisen valmiiksi taitetun osuuden, mikä saa varmasti kaiken tuntumaan hiukan todellisemmalta.

Sellaista tällä kertaa! Laitetaan huomenna taas tämän viikon asuhaaste käyntiin, ja myöhemmin viikolla on tulossa hammasprojektista uusi video. Kivaa päivää!

I had my hands full of work during the weekend, but it was still a pretty great weekend after all. I’m lucky for being able to work with awesome people, it makes working much more fun – as you can see from the first picture. We started the weekend with Sabina and Janita, by shooting an all white spring inspired editorial. I already gave you a sneak peek on Instagram and I’m so excited about it. I hope I’m able to share  the rest of the pictures with you guys during this week. Later on, I met Vilma P. and we shot one sport thing together. Damn it was freezing outside, but fortunately the pictures turned out great anyway!

On Saturday I was busy while working on my book and yesterday I took a couple of hours off and met friends over brunch. Today I’m starting the week by filming a new video for my YouTube channel and later on I’m going to work at my mom’s boutique. Hope you have a lovely day! :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. cecilia April 11, 2016

  Näin sinut lauantaina Brondassa. Haluisn tulla moikkaa sinua mutten uskaltanut.. :) Olit hirmu tyylikäs ja kaunis! Ei mulla muuta.. :) Ihanaa viikon alkua sinulle <3

  Reply
  • Alexa April 11, 2016

   Voi kiitos ihana! Olisit vaan tullut, mutta ensi kerralla sitten :) Kiitos ja samoin sinne! xx

   Reply
 2. Erica April 11, 2016

  Varmaan mahtava tunne päästä näkemään konkreettisesti oman käden jälki! :)

  Reply
  • Alexa April 11, 2016

   No joo, todellakin! :) xx

   Reply
 3. Vilma April 11, 2016

  Ihana sinä! <3 Oli kyllä niin kivaa nähdä , toivottavasti pian uusiksi! :)

  Reply
  • Alexa April 11, 2016

   No joo todellakin! <3

   xx

   Reply
 4. Helene April 11, 2016

  Hei kun kerroit että pyrit aina tekemään koko viikon lounaat etukäteen kotona niin voisitko tehdä jutun siitä millaisia lounaita ja ruokia suosit ja mitä valmistat töihin? :)

  Reply
  • Alexa April 11, 2016

   Heippa! Siitä tulee kirjaan iso juttu :) Toivottavasti jaksat odottaa sitä! xx

   Reply
 5. Sasha April 11, 2016

  It’s so important to love what you do! Can’t wait to see the white editorial:)
  xx
  SASHA

  Reply