Weekday LBD

_MG_1288

Nähtiin eilen aamulla Hannan kanssa pitkästä aikaa ja käytiin Tähtitornilla nappaamassa asukuvatkin. Mitä kaunein aamuaurinko ja loistava seura, joten ei olisi voinut parempaa alkua viikolle toivoa. Sovittiin että tästä tulee vielä tapa, nimittäin asumme melkeinpä toistemme naapurissa ja aikataulummekin täsmäämät. Olipa ihanaa saada Hanna takaisin Suomeen! Siinä nimittäin yksi sydämellisimmistä ihmisistä ketä tiedän.

Päällä on samaa vanhaa, nimittäin en vain osaa luopua tosta kamelitakista. Ihana väripilkku asuun kuin asuun ja juuri sopiva näille ihanille kevätkeleille!

I met up with Hanna yesterday morning and it was so nice to shoot outfits when the sun was rising. She is such a sweetheart, good to have her back in Finland. I’m glad we are almost neighbors, so we can shoot outfits together more often.

I’m wearing my favorite camel coat, I just can’t get enough of it. I wanted to spice things up with a little black dress, just because it’s spring! By the way, if you have any wishes regarding upcoming blog posts, let me know! It would be nice to hear your thoughts! ‘Day with me’ coming up next week :) 

_MG_1293 _MG_1298 _MG_1286 _MG_1328

Céline Sunnies (similar here!)
Sezane Coat (also love this one from Missguided ♥)
Tiger of Sweden dress (affordable similar here!)
Saint Laurent bag (clutch version here!)
adidas Sneakers*
Kuvattiin muuten Lindan kanssa muutamat meikkihaasteet videolle, eli sellaista hupia olisi vielä luvassa tälle viikolle. Muutama videoidis onkin jo mielessä tulevia viikkoja varten, sillä tuntuu että nyt kun olen vauhtiin päässyt niin intoa on vaikka kuinka. Pitäisi vain hankkia vielä parit valot lisää ja mikki, mutta pikku hiljaa hyvä tulee. Mutta muuten mielellään otan “normaali” postaustoiveita vastaan! Mitä haluatte nähdä tai kuulla? Ajatukset ovat olleet pitkälti kirjan ja videohommien parissa, niin mielelläni kuulisin teidän toiveita.

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

28 comments

 1. Natali March 30, 2016

  Your hair is flawless!! Also, love all of the photos and the location was a fantastic choice!

  http://lartoffashion.com/decorate-with-desenio/

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Thanks so much! :) xx

   Reply
 2. Katri March 30, 2016

  Minua kiinnostaisi edelleen kuvien käsittelyprosessi. Eli miten käsittelet kuvat. Ennen ja jälkeen otos ja mitä toimintoja käytät photarissa eniten.
  Itsekin vasta opettelen kuvien käsittelyä Lightroomissa, niin olisi hauska kuulla millaisella prosessilla muut saavat kuvat aikaiseksi :)

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Heippa,

   Ajattelin että tekisin ainakin instakuvien käsittelyyn liittyvän postauksen :) Kiitos toiveista !xx

   Reply
 3. Iina March 30, 2016

  Kevät trendeistä olisi ainakin kiva kuulla ja jotain inspiraatio kuvia mahdollisesti!

  Toinen toive olisi pienellä budgetilla sisustaminen : verkkokaupoista jotain edullisia sisustuslöytöjä tai mihin kannattaa panostaa / missä voi pihistää. Itse sisustan ensimmäisen kerran 40 neliöistä kaksiota ja opiskelijana rahaa ei liikaa ole niin hyvät vinkit olisi tarpeeseen :)

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Heippa,

   Kirjaan on tulossa tosi kattava juttu sisustamisesta, materiaaleista ja nimenomaan hyvä panosta – pihistä -juttu. Haaste mulla tällä hetkellä onkin se kun kirjaan tulee paljon kaikkea loistavaa sisältöä, että joudun panttaamaan niitä :D Reilun viikon päästä tulee ulos yksi sisustusaiheinen kamppis, jossa olen käyttänyt nimenomaan edullisempia tuotteita ja annan vinkkejä niihin. Joten tulossa tosiaan on ;) Ehdottomasti myös inspiraatio kevätpukeutumiseen -postaus voisi olla todella kiva! Kiitos paljon :) xx

   Reply
 4. marianne March 30, 2016

  Moikka Alexa! Mä oon vähän kaipaillut niitä viikon asuhaasteita, joissa esittelet yhden vaatteen/ asusteen ympärille useamman kokonaisuuden. Niitä olis kiva saada jatkossa lisää :) Ihanaa kevään alkua sulle, blogisi on ihana!

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Joo hei nyt taas kun voi laittaa päälle muutakin kun toppatakin, niin asuhaasteet ehdottomasti kehiin! :) Voisin ensi viikolle kaavailla asuhaatseen! xx

   Reply
 5. Jjjj March 30, 2016

  Mullakin on ikävä sun asuhaastepostauksia, ne on huippuja! :) jotain liikunta-aiheista juttua ois kans kiva saada. Lisäksi sun aiemmin kirjottamat pohdiskelevat tekstit on ollu ihanaa luettavaa. :)

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Joo, pitää ehdottomasti kuvata asuhaaste ensi viikolla :D Toivottavasti pystyn viikonloppuna hammasongelmiltani kuvailemaan! xx

   Reply
 6. Katja March 30, 2016

  moi :) mua kiinnostaisi video/aihe kuinka olla itsevarma.. tyyliin how to be confident :) esim mitä oot itse tehny sen eteen? tiedätkö “sisälläsi”, että tuut onnistumaan ja että kaikki menee hyvin? :)

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Hieno aihe, kiitos! :) xx

   Reply
 7. Valerija March 30, 2016

  Moikka!

  Olisi kiva nähdä behind the scenes- videoita/kuvia! :) Me lukijat näämme vaan sen lopputuloksen, kiinostaisi myös seurata sitä prosessia.

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Totta, joo loistava idea! Pitääkin pyytää yksi videokuvaaja mukaan joku päivä kun kuvataan :) xx

   Reply
   • Katri March 30, 2016

    Mä änkeen nyt joka paikkaan, mutta voisin tosi mielellään tulla kuvaamaan behind the scenesiä :) Eli pidä mut mielessä!

    Reply
    • Alexa March 30, 2016

     Noni loistavaa! :D Ajattelin et voisin ehkä tehdä jonkun videosetin tosiaan! xx

     Reply
 8. Eneli March 30, 2016

  You look gorgeous! I really enjoy all of your department articles! Also can´t wait to see your wedding posts: inspiration, wishes, ideas – everything! :)

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Awesome! Thanks Eneli! :) xx

   Reply
 9. Vennie March 30, 2016

  I have a few post requests :-) Can you make a post about sunglasses? As spring and summer are coming, I’m looking forward to buying a nice pair of sunglasses. Can you pls let us know what are you favourite pairs, and if they’re designer maybe include some affordable alternatives? Also can you make a post about your designer bags? I think you have an amazing collection! Have a nice day xx

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Sure! Great ideas, thanks, you too! :) xx

   Reply
 10. Julia March 30, 2016

  Olisi kivaa lukea postausta tulevan kevään ja kesän lempparitrendeistäsi!

  Kiitos Alexa ihanasta blogistasi ja hyvää kesän odotusta! :)

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Voi kiitos ja samoin sinne! :) xx

   Reply
 11. A March 30, 2016

  Moikka!

  Olisi kiva kuulla teidän rakkaustarina ja lisää kaikkea ihania hääaiheisia postauksia. Ihan vaikka fiilistelyn vuoksi vaikka häihin onkin vielä aikaa. Esimerkiksi joku sellainen että näistä tykkään ja voisin harkita omiin häihin ja näistä en pidä häissä joten näitä en halua omiin häihini tyyppinen postaus. :) Pieleen menneet otokset on aina hauskaa katseltavaa hauskan kuva tekstin kera. Sekä sun oma tarina (sen verran mitä haluat blogissa paljastaa) miten päädyit bloggaajaksi haitko nuorempana kouluun vai tiesitkö että tämä on se juttu. :) tosi paljon kiinnostais kuulla syvällisempää Alexaa ja miten oot päätynyt tähän elämäntilanteeseen jossa nyt olet. Varmasti moni nuori ja miksei vanhempikin nainen ihailee sua tosi paljon joten ois inspiroivaa kuulla sun tarina. :) ihanaa kevättä <3

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Kiitos ihanista ideoista! Pakko sanoa että suunnilleen kaikki toivomasi löytyy mun kirjan kansien välistä :D Sitä kannattaa siis odottaa. Ihanaa kevättä sinnekin! xx

   Reply
 12. Jenni March 30, 2016

  Tosi ihana asu! Niin simppeli mutta silti tyylikäs. Ja oih toi aamuaurinko! Ihanaa kun tulee kevät :)

  http://shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa March 30, 2016

   Kiitos ihana! Ja älä muuta sano! :) xx

   Reply
 13. Laura March 30, 2016

  Voisitko postata yleisiä pakkausvinkkejä ja kertoa esim miten täyttäisit sellaisin pienen (8kg) laukun kaupunkilomalle vs. aurinkomatkalle? :) olen itse lähdössä toukokuussa ensi kertaa New Yorkiin ja stressaan jo nyt pakkaamisesta! Olisin kiitollinen <3

  Reply
  • Alexa March 31, 2016

   Haha ei hitsi tää on tulossa myös kirjaan :D Eli täytyy sanoa että hyvä kirja tulossa kun tuntuu täyttävän teidän kaikki toiveet! Joudutte siis hetken vielä odottamaan, mutta onneksi kesä menee nopeasti ;) xx

   Reply