Weekday LBD

march 30, 2016, *sponsored product, outfit
_MG_1288

Nähtiin eilen aamulla Hannan kanssa pitkästä aikaa ja käytiin Tähtitornilla nappaamassa asukuvatkin. Mitä kaunein aamuaurinko ja loistava seura, joten ei olisi voinut parempaa alkua viikolle toivoa. Sovittiin että tästä tulee vielä tapa, nimittäin asumme melkeinpä toistemme naapurissa ja aikataulummekin täsmäämät. Olipa ihanaa saada Hanna takaisin Suomeen! Siinä nimittäin yksi sydämellisimmistä ihmisistä ketä tiedän.

Päällä on samaa vanhaa, nimittäin en vain osaa luopua tosta kamelitakista. Ihana väripilkku asuun kuin asuun ja juuri sopiva näille ihanille kevätkeleille!

I met up with Hanna yesterday morning and it was so nice to shoot outfits when the sun was rising. She is such a sweetheart, good to have her back in Finland. I’m glad we are almost neighbors, so we can shoot outfits together more often.

I’m wearing my favorite camel coat, I just can’t get enough of it. I wanted to spice things up with a little black dress, just because it’s spring! By the way, if you have any wishes regarding upcoming blog posts, let me know! It would be nice to hear your thoughts! ‘Day with me’ coming up next week :) 

_MG_1293 _MG_1298 _MG_1286 _MG_1328

Céline Sunnies (similar here!)
Sezane Coat (also love this one from Missguided ♥)
Tiger of Sweden dress (affordable similar here!)
Saint Laurent bag (clutch version here!)
adidas Sneakers*
Kuvattiin muuten Lindan kanssa muutamat meikkihaasteet videolle, eli sellaista hupia olisi vielä luvassa tälle viikolle. Muutama videoidis onkin jo mielessä tulevia viikkoja varten, sillä tuntuu että nyt kun olen vauhtiin päässyt niin intoa on vaikka kuinka. Pitäisi vain hankkia vielä parit valot lisää ja mikki, mutta pikku hiljaa hyvä tulee. Mutta muuten mielellään otan “normaali” postaustoiveita vastaan! Mitä haluatte nähdä tai kuulla? Ajatukset ovat olleet pitkälti kirjan ja videohommien parissa, niin mielelläni kuulisin teidän toiveita.


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Hanna Väyrynen

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *