Wednesday Attire

_mg_8817

Olen tällä viikolla poikkeukellisesti joka päivä Zarrossa töissä, mutta yhtä innokkaana olen sinne joka aamu rientänyt. Olen ollut äidillä jouluapulaisena pienestä pitäen ja jouluviikossa on aina ollut oma taikansa. Asiakkaat ovat poikkeuksellisen hyvällä tuulella ja kauniita paketteja saa tehdä läpi päivän – rakastan muuten paketoimista. Päivät jouluviikolla on yleensä niin kiireisiä että työpäivät menee silmiä räpäyttämällä, ja yleensä muutamana iltana mennään vielä äidin kanssa ulos syömään päivän päätteeksi. Ehkä se taika koostuu myös siitä palkinnosta mikä odottaa viikon lopussa, se kolmen päivän täyslepo, läheisten läsnäolo ja valmiiseen pöytään meneminen. Ei hullumpaa!

Tässä päällä on taas hiukan väriä normaalia talvipukeutumista piristämään. Eikö olekin raikas yhdistelmä? Itse tykkään kovasti ja haastan teidätkin käyttämään enemmän värejä tällaisina harmaina päivinä. ♥

This week I’m working at my mom’s boutique every day, because it’s the busiest season of the year. I really love it though, because I’m mostly just gift wrapping (while listening to Michael Bublé) and I totally enjoy it. I mean who wouldn’t? 

Here I’m wearing pretty classic outfit with a pop of color. The weather is so grey here so I chose to light things up a little. Do you like the look?  ♥

_mg_8869 _mg_8891 _mg_8917 _mg_8923

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Whistles Shirt (similar here!)
Sezane Coat (similar here!)
Zara Jeans (similar here!)
Ralph Lauren Shoes from Zalando*
Valentino Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 comments

 1. K December 21, 2016

  sun blogi on kyllä ihan SUPER kiva ! kiitos että teet tätä <3

  Reply
  • Alexa December 21, 2016

   Voi kiitos ihana olet! :) xx

   Reply
 2. Sandra Emilia December 21, 2016

  Love this outfit, especially the details! :)

  Reply
  • Alexa December 21, 2016

   Thanks so much :) xx

   Reply
 3. JULIA December 22, 2016

  Siis tää jotenkin osui ja uppos! Todella tyylikäs! Ihana skandinaavinen vivahde asussa myös jotenkin :) Hyvää joulua sinne :)

  Reply
  • Alexa December 22, 2016

   Ihana kuulla, kiitos ja samoin :) xx

   Reply
 4. Maria December 22, 2016

  Mitein vain noita aurinkolaseja asussasi vuoden pimeimpänä aikana… ehkä hieman turhat? Voisiko lasit korvata vaikka hansikkailla? Toivoisin tyyli- ja tilannetajua sinunkaltaiselta bloggaajalta ;) Muuten visuaalisesti kiva blogi, jonne palaan aika ajoin, kiitos!

  Reply
  • Alexa December 22, 2016

   Äläs nyt, kyllä täällä välillä paistaakin ;) Ja fakta vaan on se että kun kuvaa itseään päivästä toiseen, niin välillä vaan kaipaa aurinkolaseja kun ei jaksa meikata tai oma naama ei muuten vaan ole kuvaustuulella :D Tosin tuntuu että viime päivinä naama ei ole ollut yhteistyöhaluinen kuvissa ollenkaan, vaikka peilistä on ihan kohtuullisen näköiseltä näyttänytkin. Sitä on tosiaan ehkä hankala ymmärtää jos ei itse bloggaa, mutta aina ei vaan tunnu siltä että haluaa olla kameran edessä, mutta sisältöä täytyy kuitenkin tuottaa jatkuvasti :) xx

   Reply
 5. Katri K December 23, 2016

  Minua alkoi naurattaa tuo paketoinnista nauttiminen. Olen itse maailman huonoin paketoija, joulupakettien väkertäminen on yhtä tuskaa. Onneksi en ole missään liikkeessä töissä, niin ei ole asiakkaiden joulumieli vaarassa :D Hyvää joulua! Tuo laukku on edelleen tosi kiva.

  Reply
  • Alexa December 23, 2016

   Hahah just hauska! :D xx

   Reply
 6. Anne December 29, 2016

  Moi Alexa! Tuo sinun Valentinon laukku on aivan ihana! Itse harkitsen ostavani saman laukun, mutta mustana. Mikä koko tuo sinun on? Oletko ollut tyytyväinen laukun laatuun, onko pysynyt hyvänä käytössä, vai tuleeko helposti ikäviä kolhuja nahkan pintaan? Hyvää uutta vuotta!

  Anne

  Reply
  • Alexa December 29, 2016

   Heippa! Se on kyllä aivan ihana laukku, eikä mulla ole mitään valittamista :) Mulla on koko Small eli keskikoko ja se on kyllä mun mielestä niistä kolmesta kivoin koko! xx

   Reply
 7. Anne December 29, 2016

  Kiitti vastauksesta! Minustakin small on paras koko :)

  Reply