Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Wedding Q&A

october 15, 2017, wedding


Häistä tulee tosi paljon kysymyksiä ja hääpostauksia on myös toivottu, joten ajattelin vastata yleisimpiin kysymyksiin mitä olen teiltä saanut. Myös muita häihin liittyviä postauksia saa toki toivoa, kun itse en oikein tiedä mistä kertoisin.

Miksi menette Italiassa naimisiin?
Miksipä ei! Puhuimme jo pitkään ennen kihlausta siitä että haluamme mennä ulkomailla naimisiin. Molemmista Italia tuntui oikealta vaihtoehdolta, emmekä edes miettineet mitään muuta vaihtoehtoa. Kun kävimme hääpaikassamme, niin tuli entistä varmempi olo siitä että valinta oli oikea.

Minkälainen bride-to-be olet?
Olen (ainakin omasta mielestäni) todella rento morsian. Varmaan moni ystäväkin on ihmetellyt kuinka lungisti otan, enkä tartu pikku juttuihin. Tärkeintä on että pidetään kiva päivä läheisien kanssa.

Kuinka kauan olette olleet yhdessä?
Kohta 8 vuotta!

Koska häitä vietetään?
Ensi toukokuussa! Aika menee vielä niin nopeasti, onpa jännää.

Miksi polttarit olivat jo kesällä?
Se oli kyllä paras yllätys! Tytöt olivat miettineet että säiden puolesta kesä on mukavampi ajankohta kun kevät, jolloin saattaa tulla vaikka räntää taivaalta – vaikka kyllähän se porukka sen tunnelman aina tekee. Oli kyllä mahtavaa että moni ulkomailla asuva ystävänikin pääsi juhlimaan. Unohtumaton päivä!

Mistä meinaat ostaa mekon?
Näillä näkymin Helsingistä. Parin viikon päästä on sovitus!

Maksatteko vieraiden lennot?
Valitettavasti budjetti ei ole ihan niin suuri. Onneksi meidän perheet ja ystävät ovat ottaneet tämän todella ilolla vastaan ja suurin osa heistä yhdistää häät pidempään lomamatkaan Italiassa.

Hoidatteko virallisen puolen myös Italiassa vai juhlia ennen Suomessa?
Tultiin siihen tulokseen että on helpompaa ja fiksumpaa hoitaa paperiasiat Suomessa kuntoon ja pitää sitten juhlissa muodollinen seremonia.

Tuntuuko häiden järjestäminen ulkomailla vaikealta?
Ei ollenkaan! Halutaan aika simppelit juhlat ihan ruoasta koristeluihin, niin järjestely ei vaadi meiltä suurta panosta. Ei myöskään palkattu hääsuunnittelijaa, sillä paikka on itsessään niin kaunis että sillä pääsee jo pitkälle ja hyvä seura luo sen tunnelman.

Kuka on kaasosi?
Mulla on monta hyvää ja läheistä ystävää, joten päätin olla valitsematta. Useampi heistä asuu vielä muualla kun Helsingissä ja yksi heistä on menossa samoihin aikoihin itsekin naimisiin. Eli fiilistelen häitä yhtä lailla kaikkien ystävieni kanssa ja just hyvä niin!

Mitä odotat eniten hääpäivältä?
Sitä että saadaan viettää ainutlaatuinen päivä ja juhlistaa meidän rakkautta läheisten kesken. Tulee tuskin koskaan toista päivää kun ollaan kaikki, ystävät ja perhe koko konkkaronkka reissussa yhdessä. Päivä kaikkine ohjelmine kiitää varmasti nopeasti ohi, joten haluan olla täysin läsnä koko päivän ja nauttia siitä täysillä.

Why did you choose to organise a destination wedding in Italy?
It was an obvious choice for both of us, we just immediately thought that it’s the right place. It’s not that we don’t love Helsinki, we really do, but we wanted to have an outdoor wedding in May and the weather is really unpredictable here. 

Are you a bridezilla? 
I don’t think so, I’m really laid-back! I just want to have a wonderful day with my hubby and our families and that’s it. 

How long have you been together?
Almost eight years now! 

When the wedding will take place?
Next May, so exciting!

Why was your bachelorette party already in the summer?
You shouldn’t ask me haha! But it was such a cool surprise. I think the girls wanted to have a lovely summery day, so summer was the only option because in February-March the weather is pretty brutal here. 

Have you found the dress yet?
I have a fitting in Helsinki in two weeks. I’ll keep you guys posted!

Are you sponsoring your guests flights to your wedding?
Unfortunately the budget isn’t that big, I wish we could! But I’m glad all of the guests are really excited about coming to Italy. 

Are you going to do the official part in Helsinki or Italy?
Helsinki just right before the trip, it’s much easier. 

Is it hard to organise a destination wedding?
It depends for sure, but it’s not for us because we don’t want an extravaganza party. Just a simple ceremony and a cozy dinner with our loved-ones. 

Who is your maid of honor?
I decided not to choose one. I have a lot of great friends and I didn’t feel like choosing one. 

What are you most exciting about?
Just enjoying the day the most with our family and closest friends. It’s definitely an unique situation to have all of them gathered, especially in Italy. 

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *