Our Wedding Invitation Card

Kutsusta kovasti pyydettiin postausta, joten tässä se olisi! Olen saanut paljon kyselyitä häitään suunnittelevilta siitä että mistä kutsut kannattaisi tilata, kun vaihtoehtoja on niin paljon. Itse tiesin heti että minkälaiset kutsut haluaisin ja Joachim oli samoilla linjoilla kanssani. Päädyimme tilaamaan graafisen suunnittelun pieneltä suomalaiselta firmalta eli Makea Design:ilta ja paino hoitui Tikkurilassa TKP-Printissä. Kilpailutin useamman eri painofirman (folionnin takia) ja hinnoissa oli ihan älyttömästi eroja, parhaimmillaan tarjous oli nelinkertainen. Lämpimin suosittelu siis sekä suunnittelulle että painofirmalle, heitä olen käyttänyt myös käyntikorttien ja muiden paperituotteiden painatukseen nyt myöhemminkin.

Tuon kultaisen niitin kävin erikseen ostamassa Suomalaisesta ja askarteltiin niitä yhdessä kun saatiin kutsut painosta. Kirjekuoret ostin Papershopista (niistä ei ole valitettavasti kuvaa) ja pyysin niihin samalla osoitteiden painatuksen. Se oli mielettömän kätevää ja lopputulos oli myös todella kaunis ja kutsuja mukaileva. Muutamia yksityiskohtia poistin näistä kuvista, mutta toivottavasti saatte tästä kapaamaanne inspiraatiota kutsujen suunnitteluun. ❤️

You have been asking for a post about our wedding invitations so here it is! I have been getting a lot of questions from brides-to-be, so hopefully you will get some inspiration from this post. I totally love the design! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

30 comments

 1. Kati March 16, 2018

  Oltiin jokusia vuosia sitten lomalla tuolla Salòssa. Oli aika pieni, tunnelmallinen paikka. Ihania häitä teille! <3

  Reply
  • Alexa March 16, 2018

   Se on kyllä ihastuttava paikka! 😍 xx

   Reply
 2. Marianna March 16, 2018

  Wau miten tyylikkäät! 😍👌

  Reply
  • Alexa March 16, 2018

   Tykättiin kyllä hurjasti lopputuloksesta! 😍 xx

   Reply
 3. Ninni March 16, 2018

  En kestä kuinka kaunis kutsu <3 En jaksa odottaa, että nään kuvia teidän häistä!!!

  Reply
  • Alexa March 16, 2018

   En mäkään! 😂❤️ xx

   Reply
 4. Ansku March 16, 2018

  Kauniit kutsut! Turun seudulla asuville ja kaikille muillekin voin muuten suositella painoasioissa Prigi Oy:tä. Heiltä onnistuu folioinnista lähtien kaikki erikoisemmatkin ratkaisut, jälki on hyvää ja erottuu massasta ja ideoinnin ja yhteistyön taso on vailla vertaa. Iso peukku!

  Reply
  • Alexa March 16, 2018

   Jee hei hieno juttu, kiitos tästä vinkistä kaikille sielläpäin asuville! 🙏 xx

   Reply
 5. vierailija March 16, 2018

  On takuulla ollut ihanaa saada tuollainen kutsu. 💛 💛
  Yleensähän kirjoitussääntöjen mukaan naisen nimi kirjoitetaan ensin, mistä idea kääntää tämä sääntö toisinpäin?

  Reply
  • Alexa March 16, 2018

   Musta tuntuu että tehdään kaikki vähän toisella tavalla kun normaalisti 🙈 Mutta joo, se vaan rehellisesti sanottuna näytti noin kivalta niin sillä mentiin! xx

   Reply
  • Jekku March 18, 2018

   Ha ha, mun ensireaktio myös, varsinkin kun häistä kyse!

   Reply
   • Alexa March 18, 2018

    Ei kaikkea tarvitse aina tehdä sääntöjen mukaan! 😉 xx

    Reply
    • Jekku March 18, 2018

     Ei tietenkään tarvitse, ei!
     Entisenä graafikkona tosin näen että toisinpäin olisi saanut ihan samalla tavalla tasapainoisesti (juuri &-merkin ansiosta) aseteltua nimet ja etukirjaimet taas olivat yhtä krumeluurisia ja tilaavieviä anyways, eli siinä myös. Kivoja ovat any which way!

     Reply
     • Alexa March 18, 2018

      Eipä sillä ole niin väliä, kutsukortteja ne vaan on! 🙈❤️ xx


 6. Oona March 16, 2018

  Wau, niin upeat!!

  Reply
  • Alexa March 16, 2018

   Tykättiin kyllä hurjasti! 😍 xx

   Reply
 7. Jaana March 16, 2018

  Onp upeat noi teidän kutsut! 😍 Meillä on myös tulossa kutsut Janinalta ja en malttais millään oottaa lopputulosta.

  Reply
  • Alexa March 17, 2018

   Tulee varmasti myös ihanat! 😍 xx

   Reply
 8. Suvi March 16, 2018

  Mitä mieltä olet Aamukahvilla-bloggaajan kirjoituksesta lentomatkustamisesta, esim. sen epäekologisuudesta? Miten perustelet oman lentämisen? Kaikki varmasti tietävät miten saastuttavaa se on. Koska bloggaajat ovat isoja vaikuttajia, ja sinullakin paljon seuraajia, olisi kiinnostavaa lukea vastineesi asiaan.

  Reply
  • Alexa March 17, 2018

   Hyvä kysymys mielenkiintoisesta ja ajankohtaisesta aiheesta! :) Olen seurannut mielenkiinnolla muiden bloggaajien vastineita aiheeseen sekä lukenut kommenttiboksien hyviä näkökulmia, ja joltain osin koen, että kaikki sanottava on aiheesta jo sanottu, jos ymmärrät mitä tarkoitan? On totta, että lentomatkustaminen ei ole mikään ekoteko, mutta samalla lentämättä jättäminenkään ei ole useimmille meistä vaihtoehto.. Ymmärrän, että itse matkustan työni puolesta jonkun verran sekä vielä lomailut päälle, mutta haluan ajatella asiaa kokonaisuutena, ja sitten joillakin omilla valinnoillani tasapainottaa sitä omaa hiilijalanjälkeäni. Ehkä eniten innoissani olen siitä, miten kovaa vauhtia lentokoneita ja niiden polttoaineita nykypäivänä kehitetään entistä vihreämmiksi, jotta ihan kaikkien meidän – satunnaisten lomamatkaajien kuin 200 reissussa tekevien bisnesmatkaajien – lennoista tuleva hiilijalanjälki kutistuu. Toivottavasti tämä avasi edes hieman minun näkemystäni aiheesta! xx

   Reply
 9. Ansku in ireland March 16, 2018

  Todella upeat!! Jos olisin nähnyt tämän ennen omien kutsujen suunnittelua niin olisin varmasti varastanut ideoita ☺️ T. Kesäkuu 2018 morsio 😂

  Reply
  • Alexa March 17, 2018

   Ihanaa aikaa sinne! 😍 xx

   Reply
 10. Arkeni estetiikkaa March 17, 2018

  Hei ! Pakko kysyä (olet ehkä jossain kertonutkin), että minkä kokoiset häät teille tulee ja tuleeko kaikki kutsutut? jotenkin ajattelisin, että jos itse olisin pitänyt ulkomailla häät olisi vain murto-osa vieraista raaskinut lähteä :D Mutta unelmahan tuo olisi <3 kauniit kortit!

  Reply
  • Alexa March 17, 2018

   Kutsuttiin 78 henkeä ja n. 70 on tulossa, eli melkein kaikki 😍 xx

   Reply
 11. Arja-Leena March 17, 2018

  Aivan ihana kutsu <3 Hyvä te! Ja ihanin paikka ikinä pitää häät <3 on ollut ilo muutama kerta lomailla/kurssilla olla siellä!!!!

  Reply
 12. Essi March 22, 2018

  Vitsit miten kaunis kutsu, yksinkertaisuus on vaan kauneinta! :) Teidän häistä tulee varmasti upeat!

  Reply
 13. Laura March 23, 2018

  Hih, meillä oli 10 vuotta sitten kutsut ihan samalla idealla!

  Reply
  • Alexa March 23, 2018

   Eikä, upeeta! 😍 xx

   Reply