Wedding Dress Shopping

Oli kyllä ihan mahtava viikonloppu! Ensin perjantain blogigaala ja sen jälkeen lauantaina koitti tyttöjen ilta häähumussa. Kävin ensimmäistä kertaa keväällä tutkailemassa tarjontaa Stockmannin 7.kerroksessa White Dress -liikkeessä ja vakuutuin valikoimasta jo silloin. Ilokseni White Dressin tytöt kutsuivat minut ystävineen tutustumaan Pronoviasin uuteen mallistoon, eikä kyyneliltä tälläkään kertaa säästytty. Tila oli varattu kokonaan meidän porukalle ja yllätyksekseni meille oltiin järjestetty myös pientä tarjoilua – ihan luksusta! Pronoviasin mallisto ei pettänyt tälläkään kertaa, upeita vaihtoehtoja oli vaikka kuinka. Kokeilin useaa erilaista vaihtoehtoa ja nyt on the mekko löydetty. Kaunis on tuo pitkähihainen mekko näissä kuvissakin, mutta Italian lämpimät säät huomioon ottaen päädyin kevyempään vaihtoehtoon. Olen aina ollut avoin vaihtoehdoille, mutta tämä mekko on juuri sellainen mistä olen aina haaveillut. Mutta ei siitä sen enempää ennen ensi toukokuuta! Kiitos White Dressille kutsusta ja järjestelyistä, teitte meidän illasta ikimuistoisen. ❤️

P.S. Tiedän että teidän joukossa on paljon tulevia morsiamia, joten kysyin kauniisti pientä tarjousta teille. Saatte White Dressin koko valikoimasta -10% vuoden loppuun saakka, se on kyllä häämekoista jo ihan mukava alennus.

Myös bloggaaja on saanut alennusta liikkeestä tapahtuman yhteydessä

The best weekend ever! First The Blog Awards Finland and then wedding dress shopping with my best friends. It couldn’t get much better, right? I love The White Dress boutique on Stockmann’s 7th floor, I have been there once before and I totally fell for the Pronovias collection. They invited me over with my friends to check the 2018 collection and it was gorgeous! I tried on several dresses and I found the one. It’s not the one you see here (even though it’s really pretty as well!) and it’s actually pretty different comparing to it. You are going to see it in May then. Thanks White Dress for having us! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Marianne October 30, 2017

  Vau olen sanaton. Mielettömän kaunis <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 2. C October 30, 2017

  Oi, kuinka kauniisti tuokin sopii päällesi <3 Tuskin maltan odottaa kuinka upealta näytät valitsemassasi mekossa. Ja miten ihanaa, että teille oli järkätty tuollainen tilaisuus :)

  Reply
  • Alexa October 30, 2017

   Voi kiitos ihana olet! ? Oli kyllä ihana ilta! xx

   Reply
 3. Tiina October 30, 2017

  Tän jälkee tekis itelläki mieli mennä testailee mekkoja, vaikkei itellä oo vielä yhtään ajankohtaista? susta tulee kylla upea morsian?

  Reply
  • Alexa October 30, 2017

   Voi kiitos ihana!! ? xx

   Reply
 4. Sanna October 30, 2017

  ooh! En malta odottaa kuvia tulevista häistä haha

  Reply
 5. Eveliina October 30, 2017

  Näyttääpä upealta! En malta odottaa millaisen mekon olet valinnut!
  Itsellänikin on ensi kesänä häät tiedossa ja omakin mekko löytyi reilu viikko sitten! Nuo viimeisen kuvan korut, eteenkin tuo kaulakoru on aivan upea. Onko ne minkä merkkiset?

  Reply
  • Alexa October 30, 2017

   Ne on sellaisen merkin kun Lily & Rose, White Dressissä oli ihan mieletön valikoima. ? xx

   Reply
 6. Heidi October 31, 2017

  Hei,

  Tämä postaus tulikin sopivasti, sillä olen itse menossa White Dressiin tällä viikolla sovittelemaan pukuja! Saako tuon alennuksen ihan vain mainitsemalla blogisi ja koskeeko alennus myös koruja ja asusteita?
  Todella kaunis kyllä tuo kuvissa näkyvä puku. Mielenkiinnolla odotan, millaiseen pukuun päädyit :)

  Reply
  • Alexa October 31, 2017

   Hei huikeeta! Koskee kaikkea ja blogin mainitsemalla saa alen! :) xx

   Reply
 7. Iina / MouMou October 31, 2017

  En kestä, miten kaunis olet! :)

  Reply