The Wedding Brunch Look

[kaupallinen]

Tulee hieman käänteisessä järjestyksessä tämä postaus, kun vielä odottelen valokuvaajalta kuvia hääpäivästä. Niitä tosin on varmaan aika monta tuhatta kahlattavaksi, niin ei mikään ihme että hiukan kestää. Mutta lupaan jakaa häistä paljon matskua, itsekin oikein odotan että pääsen fiilistelemään päivää kuvasaldon muodossa! Huomenna tulee myös ulos podcast-jakso, jossa kerromme teille kaiken häistä. Se kannattaa tosiaan kuunnella, jos hääfiilistely ja yksityiskohdat kiinnostaa – muistuttelen siitä vielä erikseen huomenna.

Tässä on häiden jälkeisen päivän brunssiasu, josta tykkäsin hurjasti! Sain Bubbleroomilta tämän kauniin Ida Sjöstedtin maksimekon hääviikonloppua silmällä pitäen ja käyttöönhän se pääsi. Ihmettelen että näytin näinkin freesiltä sunnuntaina, kun nukuttuja tunteja oli takana ehkä kolme. Bileet jatkuivat tosiaan aamun pikkutunneille asti ja heräsin tavalliseen tapaan auringonnousuun – eikun seppele päähän ja menoksi! Syötiin brunssia meidän hääpaikalla usean tunnin ajan isolla porukalla ja se oli kyllä täydellinen tapa lopettaa meidän upea hääviikonloppu – se sai myös häät tuntumaan paljon pidemmiltä. Brunssin jälkeen hyvästeltiin vieraat ja jäätiin vielä itse hääpaikalle nauttimaan kiireettömästä päivästä. Lisää hääfiilistelyä  on tosiaan tulossa siis pian! ❤️

P.S. Jos hakusessa on edullisempi häämekko, niin kannattaa tosiaan kurkata Bubbleroomin valikoimaa. Itse tykkään erityisesti Ida Sjöstedtin upeista mekoista ja myös Bubbleroomin omilla brändeillä on kauniita pienempään budjettiin sopivia vaihtoehtoja.

I wanted to show you my “the day after the wedding” look, since I haven’t got pictures from the wedding from our photographer yet. I’ll definitely show you more details from the wedding when I get the photos, so don’t you worry! 

So I wore this outfit to our post wedding brunch and I totally love it! I got the beautiful Ida Sjöstedt dress from Bubbleroom as a pre wedding gift and I totally love it. Bubbleroom has a great selection of budget friendly wedding dresses, so if you are looking for a one, you should definitely check their entire collection. Back to the brunch, it was such a great idea to eat long brunch with everyone who stayed at the wedding venue overnight. It was awesome to talk about the wedding and say goodbyes before everyone started to checkout  and head back home. I totally recommend organising a brunch, it makes you feel like the wedding would last longer! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 comments

 1. Natali May 23, 2018

  I’m speechless!! You’re looking like a goddess Alexa! :)

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa May 23, 2018

   Thank you Natali! 😘 xx

   Reply
 2. HannaHHoo May 24, 2018

  Olet aivan keijukainen tai metsänneito, ihana asu, ihanat kuvat. Voi kun tuota onnea riittäisi elämän loppuun ja jokaiseen arkipäivään!

  Reply
  • Alexa May 24, 2018

   Voi ihana olet, kiitos Hanna! ❤️ xx

   Reply
 3. Häät on niin ihania. Mulla on aivan jäätävä hääkuume. ❤

  Reply