Wearing Grey & Black

Eilinen oli ihan mahtava! Sain Lindan pitkästä aikaa tänne Helsinkiin käymään, ja oli ihan huippua kuvailla taas yhdessä. Ehditään syksyllä näkemään enemmän yhteisien reissujen lomassa, ja luvassa on tietysti myös tupatarkastus Lindan uuteen Tukholman asuntoon. Ihan huikeita juttuja siis tiedossa! Muuten eiliseen mahtui tietysti myös asuntoon liittyvien viimeistelyjä, ja yksi potentiaalinen kohdekin löytyi! Nyt vaan tarjousta kehiin, ja toivomaan että nappaa. Monia kohteita on tullut kesän aikana fiilisteltyä, mutta tämä tuntui jollain tapaa erityiseltä. Saa nähdä mitä käy! 

Huomenna on siis suuntana Hietsun kirppis, ja meidät löytää paikalta 123 aina aamu kymmenestä eteenpäin. Näillä näkymin sään pitäisi olla kaunis, ja kaupungissa vallitsee myös ihana ravintolapäivä! :) 

Yesterday was awesome! Linda is spending a long weekend in Helsinki and I was so excited to spend some quality time with her finally. We took a bunch of outfit photos and talked endlessly about the up coming fall. We both have amazing things ahead: new apartments, amazing work opportunities and exciting vacations – life is good. Hope you have an amazing weekend as well!:) 
 

Pics: Linda Juhola 

Céline Sunnies
Alexander Mcqueen Scarf
Estrauder Top (here in GREY, BLACK and WHITE)  
Rebecca Stella for Nelly Shorts (HERE
Asos Bralette
Mai Piu Senza Pumps  

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. Natali August 16, 2014

  Great bag and scarf! You look beautiful! :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 16, 2014

   Thanks Natali!:) xx

   Reply
 2. Gabriela August 16, 2014

  woooow:))) this outfit is amazing:) I love these shorts so much♥ and the detail with bra is perfect♥ Im looking for this style of bra for a long time! I think it makes the outfit extraordinary:)))

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 16, 2014

   Thanks so much Gabriela! :) xx

   Reply
 3. Kukkuu August 16, 2014

  Minkälaista tavaraa teillä on myynnissä siellä? Ilmeisesti Lindakin siis myymässä? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 16, 2014

   Oon myymässä mun ystävän Vilman kanssa! Lindakin olisi halunnut tulla mukaan, mutta se ei ole keskustassa sunnuntaina! Mulla on jonkun verran sisustustavaraa, ja sit tietysti kenkiä ja vaatteita! :) xx

   Reply
 4. Elina August 16, 2014

  Ihanan rento ja raikas asu! Surullista, että kohta ”viimeisiä” kesäasuja viedään – toisaalta syksyn neuleet ja saappaat alkavatkin jo kuullostaa hiljalleen ihan hyvältä :-)

  Luin Hesarin verkkosivuilta tänään ihan mahtavan haastattelun susta! Mun mielestä on ihailtavaa, että vaikka sunkin blogissa näkyy paljon luksustuotteita niin vaatekaapin kuin sisustuksenkin osalta, sulla on jotenkin niin ihana ”jalat maassa” asenne rahaan ja materiaan – ainakin sen mukaan minkälaisen kuvan blogin perusteella saa. :-) Mun mielestä sun blogi ei muutenkaan koskaan ole ollut mikään ns. tavaranhaalimisblogi joka vain ratsastaa eri merkeillä, vaan oikeasti laadukas ja monipuolinen inspislähde! :-) Mua ei ainakaan yhtään haittaa, jos siinä ohella vilahtelee myös joitakin kalliimpiakin tuotteita, itse tienaat rahasi ja päätät mihin ne käytät ;-) Nykyään tuntuu että monet ”syyttää” blogeja ja sitä haalimiskulttuuria siitä, että yhä useampi nuori ajautuu velkakierteeseen kulutusluottojen jne kanssa siksi, että paineet ostaa sitä ja tätä kasvavat. Mun mielestä sä oot kuitenkin aivan mahtava esimerkki siitä, miten ei tarvitse elää yli varojensa voidakseen elää haluamaansa elämää – ihan kovasti töitä tekemällähän se onnistuu, kun vaan jaksaa painaa!:-D (Mun mielestä näin lukijan näkökulmasta on jotenkin helpommin samaistuvampaa, että sullakin on bloggaamisen ohella myös toinen päiväduuni. Vaikka toki monihan varmasti ”pelkällä” bloggaamisella elääkin, on mun mielestä kunnioitettavaa että haluaa kuitenkin myös pysyä tietyllä tapaa pysyvämmässäkin työelämässä – yhtään siis bloggaamista vähättelemättä!)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 16, 2014

   Voi kiitos ihanasta kommentistasi! Se oli kauttaaltaan niin tyhjentävä että menin ihan sanattomaksi! Musta on ihan mieletöntä että voin tehdä tätä työkseni, ja sen kautta olla yhteydessä ja vaihtaa mielipidettä ihan mahtavien tyyppien kanssa. Sait kyllä mielettömän hymyn aikaiseksi huulilleni, kiitos siitä ja aurinkoista viikonloppua! :) xx

   Reply
 5. K August 16, 2014

  Heippa, Sulla oli hesarin kuvassa ihana mekko! Mistä se on hankittu ja onko uusi vai vanha hankinta?

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 16, 2014

   Se on mun kaikkien aikojen suosikkivaate! :) Dolce Vitan mekko, ja ainakin Shopbopilta löytyy. Näytti olevan alessa tossa jokunen viikko sitten! Toivottavasti löytyy! :) xx

   Reply
 6. Sasha August 16, 2014

  Beautiful photos!
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 16, 2014

   Thanks Sasha!:) xx

   Reply
 7. meikää August 16, 2014

  Voi eii, olis ollut tosi kiva päästä bongailemaan sua hietsuun! Mutta kun on muuta menoa niin ikävästi samaan aikaan… :-(

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 16, 2014

   No voi hitsi! Ens kerralla sitten:) xx

   Reply
 8. Ira August 16, 2014

  Really love the details pics! The lace bra looks great with this top!

  xxx
  http://www.journal-of-style.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 16, 2014

   Thank you!:) xx

   Reply
 9. Lauren August 16, 2014

  So unfair :( why is it so sunny? In Belgium it’s just raining and cloudy :(
  You look very pretty btw, love the shorts! ^^

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 16, 2014

   Aww thanks Lauren! :) I know, but the summer seems to be ending anytime soon :( xx

   Reply
 10. Maria August 27, 2014

  Hei saako kysyä mikä koko sulla on shortseista? Olisin niitä tilaamassa ja arvon S ja M välillä..Nellyn sivuilla ei lukenut myöskään mikä koko mallin päällä on. Kiitos etukäteen! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 27, 2014

   Mulla on M ja se on mule just sopiva:) xx

   Reply