How to Wear a Pink Coat 3/3

vaaleanpunainentakki1

Terkut lentokentältä! Treffattiin juuri Lindan kanssa ja pian onkin aika hypätä koneeseen ja suunnata kohti New Yorkia. Ihan mahtavaa lähteä sinne yhdessä essien ja Maybellinen kanssa, nauttimaan muotiviikkojen huumasta. Ohjelmassa on näytöksiä, juhlia ja vierailu essien laboratorioon, joten tekemistä riittää koko viikoksi. Meillä molemmilla täällä jo vlogi-kamerat rullaa, joten videomatskua on taas luvassa! Nyt kiirehditään koneeseen ja palataan asiaan kun saavutaan NYC:iin!

I’m currently at the airport, soon heading to New York for fashion week. I’m traveling together with Linda and we have a lot of cool things planned for the week. We are attending some shows and parties and we are also going to get a little tour in essie’s lab in New Jersey. Can’t wait! Talk to you soon!

_MG_0039 gucci-dionysus-laukku vaaleanpunainen-alexa

alexa-dagmae

Lost Ink Coat -30% from Zalando*
Minimum Dress
Gucci Bag
Dr. Martens Boots from Zalando*

postaus sisältää mainoslinkkejä / *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Natali February 9, 2017

  Great challenge and you’re rocking it with all of your outfits!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Neele February 9, 2017

  That´s such a nice, classy and cozy look! Thank you so much for this inspiration. I´m in love with this coat, and the Bag, because I have the same one ;)

  XoXo from Germany

  Neele vom Lifestyleblog Justafewthings.de

  Reply
  • Alexa February 10, 2017

   Thanks so much :) xx

   Reply
 3. Jenni S. / big mamas home February 9, 2017

  Sinä se et kauaa viihtynyt suomessa. ;D

  Reply
 4. Maria February 9, 2017

  Ihana tuo Gucci laukku! Oletteko tulossa London Fashion Weekille myös? Nauttikaa NFW, odotttelen videoita!

  The Chic Pursuit

  Reply
  • Alexa February 10, 2017

   Se kyllä on :) Ei tällä kertaa! xx

   Reply
 5. Tiina February 10, 2017

  Ihana tuo takki! :) Nämä tällaiset asupostaukset on kivoja, mutta saisinko antaa yhden vinkin tai toiveen? Asut ovat nimittäin aika samantyylisiä. Musta tiukka alaosa yhdistettynä takkiin. Laukku on välillä vaihdellut ja tuo Guccin laukku natsaa kyllä tosi kivasti tuon takin kanssa. :) Mutta olisi siis kiva nähdä takki yhdistettynä esim sinisten farkkujen, leveälahkeisten housujen tai sporttisemman tyylin kanssa kuten trikoiden ja lenkkareiden kanssa. Eli yksi pysyvä osa ja muuten hyvin erityylisiä asuja sen yhden osan ympärille kasattuna, se oli siis toiveena näihin asupostauksiin jossa samasta vaatekappaleesta kuvataan monta eri asua. :) En tiedä ymmärsitkö sekavasta selostuksestani yhtään mitään. :D

  Reply
  • Alexa February 10, 2017

   Heippa! Joo, kiitos palautteesta! Meinasin itsekin olla julkaisematta koko postausta, kun olen kanssasi samaa mieltä. :D xx

   Reply