We should wear lipstick more often

Lueskelin huvittuneena kommentteja siitä että olenko laittanut botoxia huulini. No kuulkaas… En ole! Skandaali! Mulla on vain vaiheita jolloin jaksan meikata huuleni ja jolloin laitan vain huulirasvaa. 
 
Nyt päästään taas pinnallisissa asioissa potenssiin kymmenen, mutta olen kyllä huomannut kuinka suuri vaikutus huulipunalla on! Tunnen itseni heti astetta seksikkäämäksi kun värkkäilen itselleni Angelina Jolie look-alike huulet.

//I just read comments about “my botox lips”. Unfortunaly I haven’t taken any kind of fullers, I just happen to use a good lip pencil! As I took these pictures I realized how big impact lipstick has! I definitely feel a bit more sexier when I’ve put my Angelina Jolie lips on. 
MAC Prep+Prime Lip primer / MAC Staunchly Stylish Pro Long Wear Lip Pen / MAC Angel Lipstick 
Jos teidän meikkipussistanne puuttuu hyvä nudenvärinen rajauskynä, niin ostakaa ehdottomasti MAC:in Pro Long Wear -sarjan Staunchly Stylish. Sillä voi manipuloida huulen muotoa ja se pysyy koko päivän siistinä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Girly Style June 5, 2012

  Hahhaa, onpas ihmisillä taas paljon tekemistä, kun ehtivät tuommoisia pohtia :D Ihan älytöntä. Mutta kiitos vinkistä, täytyy pikku hiljaa alkaa tutustua Macin meikkeihin, kun kaikki niitä suosittelevat :)

  Terkuin,
  Girly Style
  http://girlystyleblogi.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 5, 2012

   Jep, ilmeisesti :D ! Joo suosittelen tutustumista, itse en juuri muita meikkejä käytäkään :)

   xx

   Reply
 2. Oona June 5, 2012

  Voihan juma! :D En muistanukkaan kuinka hyvää jälkeä rajauskynällä saikaan. Joutuu ehkä hakeen kaupoilta uuden kynän :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 5, 2012

   Älä muuta sano! Unohtuu helposti :D !

   xx

   Reply
 3. Anonymous June 5, 2012

  heti postaus miten meikkaat huulet! Tosi hyvännäköiset :) Itse en osaa meikata huulia ollenkaan, tuntuu että aina näyttää överille. Nää on ihanan “luonnolliset” ja tosi kaunit…

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 5, 2012

   Tein jo yhen videon mut se oli ihan kauhea, niin en julkaissut :D Teen kyllä uuden! Kiitoksia paljon :)

   xx

   Reply
 4. Janina June 5, 2012

  Tosi upeet noi rajatut huulet! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 5, 2012

   Hih kiitoksia:)!

   xx

   Reply
 5. Luisa^ June 5, 2012

  Onpa tosi erinäköset noi rajatut huulet! Vau! Ois kiva tietää miten pohjustat ettei mee paakkuraiseks huulipuna tai jos on jotenki rohtuneet huulet että minkälaista voidetta käytät ja kuoritko huulet vai miten? Itellä tuntuu nää meikkaamisen salat olevan vähän hukassa… aina kun naama on muuten hyvässä kunnossa niin meikki onnistuu sitten kkun pitäis jotais peittää tai parantaa nii ei onnistu :DD Onneks ei oo tarvinnu kovin usein.. mutta silti ois kiva tietää :p Kun esim nyt viikonlopun mökkeilyn aikana pitsi hyttynen poskeen niin on tuntunut tosi hankalalta saada se peittoon :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 6, 2012

   Haha no siis välillä kuorin mun huulet öljy-sokeri seoksella, mutta usein nojauduin vain MAC:in huulenpohjustusprimerin varaan :) Eli sitä vaan alle ja menoks!

   xx

   Reply
 6. Mipsukka June 6, 2012

  Todella hyvännäköiset huulet. :) Luin tämän postauksesi eilen ja tänään innostuin pitkästä aikaa aamulla rajaamaan huulet ja laittamaan huulipunaa ennen töihinlähtöä. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 6, 2012

   Hihi no vitsit vähän kiva :)! Ja kiitos :)

   xx

   Reply
 7. Nina June 6, 2012

  Osaispa ittekkin! Minulla on niin pirun olemattomat huulet, että hukkuvat helposti. Toisaalta en osaa niitä itse meikata, aina näyttävät jotenkin uskomattoman tökerölle. Muutenkin tarvitsen jonkun hovimeikkaajan, aloitin meikkaamisen vasta n. 21-vuotiaana enkä edelleenkään osaa. :D
  Mutta hurjahan tuo ero on, meikattuna ja meikkaamatta!

  xoxo Nina

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 6, 2012

   Joo hovimeikkaaja kyl kelpais tännekin :D Tai noh, sellanen on mutta taloudellisista syistä käytän häntä vain silloin tällöin! Mutta joo yritän tehdä jonkinnäköistä tutorialia tästä, jos se vähän auttaisi:)

   xx

   Reply
 8. Anonymous June 6, 2012

  Tässä taas hyvä muistutus ja esimerkki kaikille täytteitä huuliinsa kaipaaville siitä, kuinka meikillä saa ihmeitä aikaan! Tosi kauniin malliset ja täyteläiset huulet saa aikaan kolmella tuotteella, joille jää paljon vähemmän hintaa kuin täyteaineille. Tykkään sun asenteesta ja tyylistä muutenkin! Gi girl! :)

  Ps. Angel taitaa pitkän tauon jälkeen päästä käyttöön tämän postauksen innoittamana ;)

  Rosa

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 6, 2012

   Nimenomaan! Noin pienellä jutulla saa paljon aikaan, säästää rahaa ja välttyy ankkahuuli -efektiltä :D Jee Angel on paras! xx

   Reply
   • Alexa Aavarinne June 6, 2012

    JA P.S. jos et ole kokeillut HUE sävyä MAC:iltä, niin suosittelen! Se on samantyyppinen kuin Angel, mutta vähän enemmän beigeen menevä :)

    xx

    Reply
 9. Anonymous June 7, 2012

  Hue on mun superlemppari MACilta <3 Voisit tehdä huulipunaesittelyn postauksena, mikäli inspistä siihen löytyy! :) Rosa

  Reply