Wanted: Shorter Hair

hair-inspiration2
Ensi viikolla koittaa aika kampaajalle, ja kuten viime kerran jälkeen pohdinkin niin nyt on aika ottaa pituudesta vähän enemmän pois. En muista koska olisin leikannut kahta senttiä enempää, mutta nyt olen jo pidempään kaivannut tukkaan muutosta. Kesä on loistava ajankohta vähän keventää ja etenkin mulla kun tukka kasvaa niin kovaa vauhtia niin why not? Luulen että pituudesta lähtee pois n. 10-15cm  o ou. Vien tämän postauksen inspiraatioksi kampaajalleni, niin katsotaan mitä tapahtuu!

I don’t remember when was the last time I let me hairdresser cut my hair more than a couple of centimeters – long time ago anyway. I have been craving for a shorter “medium length” hair for quite awhile now and I’ll finally cut it off next week. I’ll send this post for my hairdresser and let’s see what’s happens!
hair-inspo 1524109_639493216126778_5466609624813608424_o LisaOlsson_starbucks

Photos: Natasha Oakley, Gal Meets Glam, L.A. Madde, Lisa Olsson 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Liina June 27, 2015

  Joo kannattaa ehdottomasti! Itse leikkasin tänään hiuksia ihan reippaasti ja kerrostin niitä ekaa kertaa pitkään aikaan, ja vitsit miten oon tyytyväinen! Eiköhän se sullakin näytä tosi hyvältä :)

  Reply
  • Alexa June 28, 2015

   Joo, jännityksellä odotan!! :) xx

   Reply
 2. minä June 27, 2015

  Apua, kuinka jännittävää mutta mielenkiintoista! :D Innolla odottelen sun uutta hiustyyliä!

  Reply
 3. Pinja June 27, 2015

  Innolla odotan nähdä lopputuloksen! Ihailen lyhyempää lookia aina kaikilla muilla mutta itse en uskalla leikkauttaa sitä paria senttiä enempää :D

  Reply
  • Alexa June 28, 2015

   Haha joo mulla oli ennen sama, mutta nyt oon kyllästynyt :D Etenkin kun tän laittaminen on niin työlästä! xx

   Reply
 4. Kymberley June 28, 2015

  Really pretty! I still think that’s incredibly long. I can only dream of my hair reaching that length.. (thank God for hairextensions, haha).

  Reply
 5. Miia June 30, 2015

  Apua, eikö kukaan ole vielä kommentoinut, että älä ihmeessä leikkaa sun ihania pitkiä hiuksia, niistä ei voi kuin haaveilla :)

  Reply
  • Alexa June 30, 2015

   Haha no ei näköjään :D Mä oon ihan menettänyt hermoni tälle tukalle! Se ei pysy missään asennossa ja joudun parhaimmillaan kihartamaan sen neljä kertaa :D Jotenkin sellanen fiilis että pitää saada jotain freesiä! Ja mun tukka kasvaa ihan hirveetä vauhtia että pari kuukautta taas ja se on ihan super pitkä ;) xx

   Reply