Walk-in-Closet Update

_MG_4214_MG_4204
Eilen oli niin pimeä päivä että näistä kuvista ei meinannut tulla yhtään mitään! Eipä nyt ole ehkä laadultaan parhaita, mutta saatte nyt vähän päivitystä vaatehuoneen menoista. Peilit on nyt siis asennettu, joten vaatehuone on viimeistelyä vaille valmis. Ovessa olevassa peilissä on todella kaunis fasetti, mutta en saanut napattua sitä kuvaan. Näette sen paremmin viimeistään seuraavassa videossa! En ole ehtinyt vielä ostamaan säilytyslaatikoita, saatika sommittelemaan  sisustuselementtejä paikoilleen. Se hupi on vielä edessäpäin! Tilasin ihanan pörrömaton vaatehuoneen lattialle, ja sen saavuttua alkaa olemaan kokonaisuus kasassa. Päätin unohtaa rahin hankkimisen kokonaan, sillä loppupeleissä se olisi enemmän vain tiellä. Heh ja yksi hankita vähemmän!

Yesterday was such a foggy day and it felt impossible to get bright pictures. The quality isn’t the best, but I wanted to give you a little heads up on the walk-in-closet situation right now. We finally got the mirrors in their right places and the walk-in-closet is almost ready. I need to do some final touches to the decoration (scented candles and all that good stuff) and wait for a rug to be delivered. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 comments

 1. S February 20, 2015

  Niin upea!

  Tuli laukusta mieleen, että olisiko mahdollista saada postausta sun merkkilaukuistata ja erityisesti siitä mistä hankit niitä useimmiten. Aihe kiinnostaa ja ujosti kuolaan aina kuvissa näkyviä laadukkaita laukkuja, mutta niiden hankkiminen tuntuu vielä jonkun vieraan maan asioilta.

  Reply
  • Alexa February 20, 2015

   Joo pitää tehdä :) xx

   Reply
 2. Emilia February 20, 2015

  Ihanalta näyttää :) Minkä maton tilasit?

  Reply
  • Alexa February 20, 2015

   Beach House Companylta alpakkamaton :) xx

   Reply
 3. Omppu February 20, 2015

  Tässä huomaa eron sulla ja mulla. Kun puhuit peili tulee tonne koloon, ajattelin se ei toimia ja se näyttää loistavalta.
  Edellisessä rempassa olisin halunnut myös kattoon asti kaapit mutta keittiösisustussuunnittelij tyrmäsi täysin ja annoi.n periksi.
  Nyt joutuu katonrajasta pyyhkiä pölyjä.
  Kaikki kaapit ovat tilattu virosta ? Anteeksi toisto, olet varmaan tämän jo kerto ut

  Reply
 4. Laura February 21, 2015

  Hei! Suunnittelen antiikkipeilin hankkimista omaan kotiini. Teillä on uudessa asunnossa ilmeisesti niitä 3kpl ja haluaisinkin tietää, mistä olette ne hankkineet? Ja olisiko sinulle vinkkejä mistä niitä kannattaisi etsiskellä? Kiitos jo etukäteen ja onnea uuteen, upeaan kotiin!

  Reply
  • Alexa February 21, 2015

   Kiitos! :) Bukowskilta toinen ja Oululaisesta antiikkikaupasta toinen:) xx

   Reply
 5. Leena February 21, 2015

  Näyttääpä upealta! Kun mainitsit aiemmin peilin vielä tulevan hyllyn taakse, mielessäni oli kehyksetön peili. Tuo kultaisilla kehyksillä oleva kuitenkin ikäänkuin pariutuu kattokruunun kanssa :) Vaikka tyylisi onkin hieman erilainen kuin omani, en voi olla ihastelematta tätäkin ratkaisua.

  Reply
  • Alexa February 21, 2015

   Just tota mietin! ;) Ja se on nimenomaan rikkaus että meillä kaikilla on omat maut ja mieltymykset, kiitos! :) xx

   Reply
 6. Bitisho February 21, 2015

  Can’t belief how time’s flies, I’ve read every single one of your apartment posts and now you are already decorating! Even though that the weather was foggy, the photo’s still look pretty good, no worries haha

  Can’t wait to see the rest ^^

  Take care

  Reply
 7. Cami April 5, 2015

  Tälläsen mäkin haluan “isona” <33

  Reply