Vuoden Parhaat


Hankinta vuoden paras hankita oli ehdottomasti Givenchyn Antigona -laukku. Moni lukijani on kysynyt käyttökokemuksia kyseisestä laukusta ja voin mitä lämpimiten suositella! En ole tosiaan pitänyt erityistä huolta laukusta ja silti se näyttää edelleen ihan uudelta. (postaus täältä)

My favorite purchase of the year was definitely the Antigona bag. Many of you have been asking about the quality, and I can’t say a bad word about it. Totally love it! 

 


Ilta Huikein ilta oli ehdottomasti mun 21-vuotissynttärit. Oli mahtavaa saada suurinosa mun rakkaista ystävistä – ja läheisistä saman katon alle. (postaus täältä)

The best night of the year was my birthday night! It was amazing to gather all of my friends together. Thanks so much for making the night memorable! :) Uusi ystävä Meri. Tavattiin Merin kanssa kunnolla ensimmäistä kertaa vuoden 2013 alussa ja se oli menoa samantien! Tuntuu kuin olisin tuntenut Merin aina. Olet ihana! 

My best new friend would definitely be Meri. We met in the beginning of 2013 and instantly clicked. I love you so! Ikimuistoisin päivä Heinäkuun 20. päivä. Tavattiin Mariannan kanssa aamulla, käytiin ottamassa arskaa, pelattiin tennistä ja pyörittiin Stadissa. Saatiin ekstempore idea lähteä illalla juhlimaan, ja se vedettiin ihan pitkän kaavan mukaan illallisesta jatkojen jatkoille. Ihan mahtava päivä kokonaisuudessaan! (postaus täältä)

The most memorable day would most probably be a basic summer Saturday with Marianna. We started the day at the beach, in the afternoon ew played tennis and later on we decided to have a girls night out. I think I came home like 7 a.m., so it was definitely fun and a long day. Matka Pariisin matka oli yksi vuoden ainoista pariskuntamatkoista ja se meni varsin nappiin. Oli ihanaa vaellella pitkin Pariisin kauniita katuja ja tehdä kaikkea impulssiivisesti sen kummemmin suunnittelematta. Ostin reissusta myös suosikkikenkäni! (Pariisi-postauksia täältä)

One of my favorite trips of the year was Paris (in May), which was one of the only trips we went on together with my boyfriend. It’s absolutely one of the most romantical cities in the world.Saavutus Suurin saavutus oli ehdottomasti kodin valmiiksi saaminen. Remontti kesti viime vuonna seitsemän kuukautta, ja asunto on aste asteeltaan muovautunut meidän näköiseksi. Nyt täällä näyttää ja tuntuu siltä kun pitääkin! (kotipostauksia täältä) 

My biggest achievement was getting our apartment finally ready, decorated and furnished. I’m enjoying being here every single day. Hurahdus Kuten blogin puolellakin on huomattu, niin tämä tyttö on seonnut kynsilakoista! Ja tietysti Essien sellaisista. Miksi juuri Essie? Lakkojen koostumus on täydellinen (ei raitoja tai muita yllätyksiä), sävyvalikoima on mainio ja suti on juuri oikean kokoinen. 

I’ve been crazy about Essie’s nailpolishes during this year. Why Essie? The texture is just right (no stripes, or another surprises), the selection is great and the brush is beyond perfect. Asu Yksi jos toinenkin on tullut vuoden aikana dokumentoitua, joten yhden valitseminen oli haastavaa. Siispä valitsin neljä! Kuva todistaa samalla sen, miten yksi laukku toimii mainiosti kaiken kanssa. 

I couldn’t decide my favorite outfit of the year, so instead I picked four! The picture proves that one bag can work with multiple outfits! 


P.S. Bonuksena vielä lempibiisi Mikä on ehdottomasti Miley Cyrusin We Can’t Stop, sitä nimittäin luukutettiin satoja kertoja kesän aikana. Ja pienenä tunnustuksena voin kertoa että olen viimeiset kaksi viikkoa kuunnellut ihan täysillä (salaa) One Directionia… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 comments

 1. Anna December 20, 2013

  That’s a lovely post, Alexa. I’m following your blog now for 1,5 years and I’m still addicted. :) your blog became bigger and bigger, and you moved to mycosmo. That’s incredible. :) I’m proud to be part of it. Hihi. <3

  I love that bag. And the outfits you chose. But all in one, every outfit you posted this year had something special. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2013

   Aww such a lovely comment, thank you so much Anna!:) xx

   Reply
 2. elea December 20, 2013

  Kivä tällainen koostepostaus!:) En ole sun blogia vielä ihan niin pitkään seuraillut, niin mitä kaikkea remonttia teitte tuolla teidän asunnossa? Näyttää upealta!

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2013

   Kiva että tykkäsit! Harmittaa tosin että noi fontit hyppii jotenkin oudosti :D No siis rempattiin vaikka mitä! Laajennettiin märkätiloja, vaihdettiin keittiön paikka, purattiin kaappeja ja seiniä… http://mycosmo.fi/article/alexadagmar/asunto-ennen-remonttia <- tossa esim. postaus asunnosta ennen remppaa:)! xx

   Reply
 3. L December 20, 2013

  Tuli noista kynsilakoista mieleen että osaisitko suositella jotain hyvää punaista kynsilakkaa? Oon yrittänyt ettiä mutta sitä just täydellistä sävyä ei oo vielä löytyny kun jotkut on liian tummia tai sitten pinkkejä :D eli onko sulla esim essieltä joku hyvä punainen ja mikä sen sävyn nimi on?:) ja hei jos haluut postausideoita niin varmasti kaikki kotiin liittyvä kiinnostaa monia;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2013

   Just kuvailin eilen vähän lisää kotijuttuja :) Tuntuu vaan välillä juttujen loppuvan kesken, kun ei tää mikään kartano oo :D Haha! Suosittelisin A Listia, se on musta todella kaunis punainen! xx

   Reply
 4. saraverjans December 20, 2013

  What a lovely overview of your year! I love your Antigona, it’s a gorgeous bag and I really don’t get tired of it, you made a very good choice!
  Your appartment is lovely, congrats with finishing it so well! My boyfriend and I have just started with building our own loft, so that will be our project for 2014. I love reading through your posts about building up your appartment, very inspirational!
  And I totally agree on Essie! I am so loving their polishes, I actually don’t buy anything else anymore because I’m just so satisfied with them.

  X Sara

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2013

   Thanks for all the kind words! :) And good luck with the project, it will be worth the waiting :) xx

   Reply
 5. Marlene December 20, 2013

  omg! so great

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2013

   Hihi thanks!:) xx

   Reply
 6. Eveliina S December 20, 2013

  ihana postaus! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2013

   Kiva että tykkäsit! :) Kiitos! xx

   Reply
 7. MouMou (http://moumou.fi) December 20, 2013

  Onneksi Essie levensi sutinsa! Merkki korjasi samalla ainoan puutteensa, joka ärsytti aikanaan, kun lakkoja ensimmäistä kertaa kokeilin. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2013

   Mä en yhtään muista sellasta :D En vissiin ollu niin kynsilakkahifistelijä aikoinaan haha! xx

   Reply
 8. LadyBlue December 20, 2013

  Kiva postaus! Vitsit vaan kun tulee ikävä kesää näitä kuvia katsellessa! No on tätä jouluakin ihan kiva fiilistellä.

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2013

   No älä muuta sano haha!:) xx

   Reply
 9. Linda December 20, 2013

  Ihanan erilainen postaus, toivottavasti tälläisiä tulee jatkossakin! Sinulla on muuten aivan ihana tyyli :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2013

   Haha joo pitää ideoida lisää!:) Voi kiitos! xx

   Reply
 10. Elisa December 20, 2013

  Hei onko cartierin kalenterinkuoret vielä myymättä, olisin kiinnostunut. :) laita sähköpostia [email protected] jos vielä vapaana :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 20, 2013

   Aa joo on, pitää laittaa:)! xx

   Reply
 11. Nelli December 20, 2013

  Voi, olipa ihana postaus! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 21, 2013

   Voi kiitos, kiva kuulla!:) xx

   Reply
 12. Julia December 21, 2013

  Siis aivan ihana postaus!!! T. Aktiivinen lukija :) olet ihana!

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 21, 2013

   Kiitos kovasti:) Ihanaa että luet aktiivisesti! xx

   Reply
 13. elisa December 21, 2013

  hei jes! :) jään odottelemaan viestiä :)

  Reply
 14. Yudresscode December 28, 2013

  Very nice post! Thank you for sharing!

  Reply
 15. Emppulii December 30, 2013

  I love this lifestyle blog. This really makes me so happy and excideng to read this blog. This is so amazinge. I love this <3

  Reply