VUODEN 2018 PARHAAT KAUNEUSTUOTTEET

Aika kurkistaa vuoden 2018 parhaiden kauneustuotteiden pariin! Tästä on edellisinä vuosina tykätty niin paljon, että päätin taas ottaa Sabinan kaverikseni höpöttämään. Toivottavasti tykkäätte ja saatte tästä viihdettä välipäiviin.

TUOTTEET:
Morphe 35O -paletti
MAC Prep + Prime valokynä
Smashbox Cali Contour Palette
L’Oréal Paris x Isabel Marant Wanted -kulmakarvageeli
Tom Ford Blush Nude -huulipuna
Dermalogica Renewal Lip Complex
Maybelline Face Studio Chrome Extreme
BE3 Miracle Tan Spray
Vita Liberata Invisi Foaming Tan
Dermalogica BioLumin-C Serum
Clinique Take The Day Off Cleasing Balm
Kérastase L’incroyable Blow Dry
Sebastian Liquid Steel
Redken Signature Look Wind Blown 05 Dry Finishing Spray

Kampaustutoriaali löytyy täältä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Maija December 27, 2018

  Video oli kiva ja varmasti menee monet tuotteet testiin :) Hiukan katsoessa rupesi ärsyttämään se, että Sabina puhui monesti päälle, jatkoa ajatellen siis vinkiksi, että voisi keskittyä siihen ettei puhuta toisten päälle :)

  Reply
  • Alexa December 27, 2018

   Kiitos palautteesta ? Oltiin molemmat niin innoissamme ja ei olla pitkään aikaan tehty videoita, niin ote on vähän hakusessa. ?❤️ xx

   Reply
 2. Riikka December 27, 2018

  Hyvä video! Tykkään näistä tosi paljon! Lähtee muutamat tuotteet testiin. Ainakin Tom fordin huulipuna ja toi dermalogican huulijuttu! Sun piti muuten linkata se sun kampaus postaus tähän samaan ;)

  Reply
  • Alexa December 27, 2018

   Jee hei huikeeta kuulla, kiitos ? Ja kiitos muistutuksesta, olen selkeästi lomamoodissa ? xx

   Reply
 3. Miimu December 27, 2018

  Kiitti paljon tästä! Toi luomiväripaletti vaikuttaa tosi hyvältä ja näytti värit ihan munkin väreiltä?
  Oon sanonut ennenkin ja sanon taas, sun videot on vaan niin huippuja!

  Reply
  • Alexa December 28, 2018

   Hei ihana kuulla, huikeeta että sait inspiraatiota! ? xx

   Reply
 4. Jenny December 28, 2018

  Olipa ihana ja rento video. :)
  Täytyykin ottaa muutamat tuotteet testiin. Teidän edellisetkin videot ovat olleet huippuja!
  Mukavaa vuodenvaihdetta ja uutta vuotta 2019 teille molemmille!

  Reply
  • Alexa December 28, 2018

   Ihana kuulla, kiitos! Ja huikee vuodenvaihdetta sinnekin ❤️ xx

   Reply
 5. Anna December 28, 2018

  Palautteeni ei liity tähän videoon, vaan teidän podcastiin. Ymmärrän, että haluatte olla sensuroimattomia, mutta voisitko hieman vähentää noita seksiin liittyviä juttujasi. Todella lapsellisen kuuloista, kun jatkuvasti heität juttuja tyyliin ”muutakin pystyssä kuin kuusi, jouluanaali” ja mitähän kaikkea muuta esimerkiksi oli teidän jouluaiheisessa podissa. Suorastaan alkaa oksettaa. Tiedän, että seksi myy, mutta rajansa kaikella. Ihme, ettei teidän tuottaja ole puuttunut jo sinun puheisiin. Lindalle kiitokset, ettei hän heitä jatkuvasti seksijuttuja.

  Reply
  • Alexa December 28, 2018

   Kiitos palautteestasi Anna! Meikäläinen on selkeästi vähän innostunut, kun podin myötä on tullut itsensä ilmaisemiseen niin paljon vapautuneempi tunnelma. Ja tosiaan tollasia lapsellisia vitsejä me pienessä sokerihumalassa keskenämme heitämme. ? Teimme juuri sisältösuunnitelmaa vuoden ensimmäiselle neljännekselle ja luvassa on selkeästi ihan muihin aihepiireihin kuuluvia jaksoja (joissa ei käsitellä seksiä olleenkaan, tuskin edes sivulauseessa) ja sitten muutamia selkeästi parisuhteeseen / deittailuun keskittyviä jaksoja, joissa seksi on toki myös jossain roolissa. Eli näyttää siltä että toiveisiisi vastataan, vaikka emme toki lähde juttujamme täysin sensuroimaan, kun se on nimenomaan meidän juttu. ☺️ Toivotan sinne mukavaa vuodenvaihdetta! xx

   Reply
   • Amanda December 28, 2018

    Minua ei ainaan haittaa “lapselliset jutut”, ne kuuluvat myös omaan ja oman kaveriporukan itseilmaisuun ja siksi teidän podi ihan oikeasti kuulostaa kavereiden höpinältä!
    Seksi toki myy mutta seksistä pitäisi pystyä keskustelemaan niin että sen tabuasema yhteiskunnassa poistuu. Seksi on kaunis asia ja asia josta ei tähän mennessä olla tarpeeksi maailmassa keskusteltu! Mietitään tätä vaikka siltä kannalta että viimeisen 50 vuoden aikana ehkäisy, homous ja abortti on vasta osassa maailmaa ok-juttuja. Siksi puhe vähentää stigmoja. Varsinkin naisten seksuaalisuudesta puhuminen. Itsekin koen että vasta vähän vanhempana olen osannut paremmin kertoa suhteessa mistä pidän ja mistä en, joka on tosi sääli 20v minulle. Se että puheen kylkeen syntyy myös tahatonta lapsellisempaa läppää, ei ole ainakaan meillä vienyt pois asian tärkeydestä vaan rentouttanut tilannetta.

    Jos Annaa oikein oksettaa, löytyy varmasti muitakin podeja tämän taivaan alla helpottamaan pahaa oloa.

    Tv: 30v ikuinen lapsi.

    Reply
    • Alexa December 28, 2018

     Tosi hyvin kiteytetty! Kiitos ❤️ xx

     Reply
 6. Emmy December 28, 2018

  Moikka Alexa! Voitko tehdä esim. Lindan tai Metin kanssa uudet top-lista videot laukuista ja kengistä tai ihan vaan joistain hankinnoista? Vanhoista videoista on jo sen verran aikaa, että varmasti on uusia (ihania) suosikkeja tullut! Kiinnostaisi kovasti:)

  Reply
  • Alexa December 28, 2018

   Ai vitsi hyvä kun muistutit! Meillä oli Metin kanssa puhetta tästä joskus kesällä, mutta ollaan molemmat ihan unohdettu ? Pitää muistuttaa, nyt kun ostin hienot valotkin! Ja Lindan kanssa ollaan myös suunniteltu videosisältöä ? xx

   Reply