VUODEN KOHOKOHDAT JA HAASTEET OSA 2

Heinäkuu

Heinäkuun ensimmäinen onkin sitten meikäläisen epäonnenpäivä! Viime vuonna meni varvas pakettiin ja tänä vuonna sitten koko jalka. Ihme ja kumma, en kuitenkaan muistele pahalla tuota heinäkuuta. Ensimmäinen viikko meni ihmetellessä ja totutellessa keppeihin. Loput saikusta meni nopeasti, kun meillä oli päivittäin vieraita mua viihdyttämässä. Heinäkuu meni pitkälti korttia ja pleikkaria pelatessa, sekä Birgitan terassilla istuessa.

Heinäkuussa saatiin myös maailmaan mun ihana kummityttö Tove. On mieletön kunnia olla ensimmäistä kertaa kummitäti ja ihanaa nähdä, kuinka toinen kehittyy ja kasvaa. Niin paljon on tapahtunut jo tässä vajaan puolen vuoden aikana. On ne ihmeellisiä ja ihania nuo vauvat!

Elokuu

Elokuussa sain kipsin viimein pois ja se oli kieltämättä helpottavaa, vaikka kuntouttaminen jatkui koko loppuvuoden. Meillä oli rapujuhlat ystäväporukan kanssa landella ja loppukuusta myös viimein julkaistiin mun suunnittelma kashmirmallisto Balmuirille.

Syyskuu

Syyskuussa suunnattiin Lindan ja Aadan kanssa New Yorkiin. On se vaan ihan mieletön paikka! Vaikka oltiin reissussa 10 päivää, niin olisin voinut olla sielä vielä muutaman viikon lisää. Jos kiinnostaa muotiviikot ja mitä siellä oikeasti tapahtuu, niin kannattaa kuunnella tämä podcast-jakso muotiviikkoihin liittyen.

Kuun lopussa julkaistiin myös Nonsensen ensimmäiset collarit, joita oltiin työstetty alkuvuodesta lähtien. Tommonen prosessi on ihan älyttömän pitkä, kun suunnittelee kaiken jokaista senttiä myöten itse. Haluttiin että collarit on täydelliset, eikä vaan valmiit mitkä tahansa hupparit meidän logolla.

Ensin etsitään kankaat ja mietitään logo ja brodeeraus. Sen jälkeen tehdas leikkaa kankaat, ompelee ja brodeeraa. Saadaan ensimmäinen mallikappale. Sitten tarkastetaan, parannellaan ja hyvällä lykyllä toinen mallikappale on se täydellinen. Syyskuussa saatiin tosiaan sitten tuo projekti liveksi ja meidän hämmästykseksi kaikki meni ihan muutamassa tunnissa! Uudesta erästä on muutamia kappaleita vielä jäljellä.

Kaikki collareista saatu tuotto menee meidän podcastin tuotanto – ja videokuluihin, eli satsataan ne tekemiseen ja kehittämiseen.

Lokakuu

Lokakuussa mua suoraan sanottuna turhautti. Kärsin syyskuun ja lokakuun ikävistä hermosäryistä, sekä jalassa että hampaassa. Hermosärky on karmivaa, kun ne kivut tuntuu ihan sähköiskuilta – yhtä yllättäviä ja pistäviä. Sen lisäksi jouduin kahdesti Haartmaniin ja ehdin myös hetken luulla, että mulla on vatsahaava kaikkien särkylääkkeiden ja stressin takia.

Onneksi kaikki nuo vaivat alkoi marraskuuta kohden helpottamaan ja pääsin ystävien kanssa Mallorcalle lomaileen. Ihana loma, vaikka ei aurinkoa juuri nähtykään. Joskus on siis koettava Mallorca vielä uudelleen!

Marraskuu

Marraskuun kohokohtiin kuului reissu Dysonin pääkonttorille ja Tanssii Tähtien Kanssa -lähetykseen osallistuminen. Muuten kuukausi meni aika tukka putkella hommia tehdessä, kun loppuvuoden työt piti saattaa loppuun ennen häämatkan starttausta.

Joulukuu

Joulukuu on kulunut melkein kokonaan täällä häämatkalla! Ja vielä on kymmenen päivää reissua edessä. On ollut ihan huikea loma, vaikka täälläkin on hiukan epäonnea ollut matkassa. Kaliforniassa ei ollut yhtäkään aurinkoista päivää ja puolestaan Meksikossa sain pöpön heti ensimmäisen päivän jälkeen. Loma täällä on siis alkanut antibioottikuurilla ja kuumeesta toipuessa, mutta täällä kyllä kelpaa lepäillä ja kerätä voimia. Toivottavasti loppumatka sujuisi terveenä!

Todella tapahtumarikas vuosi on kyllä takana, jota en varmasti unohda koskaan. Ihan hullua myös ajatella, että nyt tosiaan alkaa ihan uusi vuosikymmen. Jännittävää! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.