VUODEN KOHOKOHDAT JA HAASTEET OSA 1

Tammikuu

Tammikuusta ei jäänyt juuri muuta mieleen, kun meidän Dubain reissu Aadan ja Lindan kanssa. Ihan kreisiä, että siitä on jo vuosi! Miten se on mahdollista?!

Helmikuu

Helmikuussa lähdettiin perheen kanssa kahdeksi viikoksi Kapkaupunkiin ja ai että oli ihanaa! En saa kyllä koskaan tarpeekseni siitä paikasta. Reissun lisäksi valmisteltiin Lindan kanssa kuumeisesti meidän Vaalispessu-sarjaa ja käytiin jopa Eduskunnan käytävillä pyörimässä.

Maaliskuu

Maaliskuusta en juuri muuta muistakaan kun Vaalispessun! Taustatyöt ja käsikirjoitukset oli tehty ja vuorossa oli jännittävin osuus, eli äänitykset ja sarjan julkaisu. Koko kuukausi meni pitkälti sarjaa tehdessä ja se oli kyllä yksi elämäni siisteimpiä juttuja ja saavutuksia. Vaalispessua kuunneeltiin yhteensä yli 200 000 kertaa ja meidän tuottaman kuulijatutkimuksen perusteella saatiin suurinosa kuulijoista ihan äänetysuurnille asti!

Jostain syystä en löytänyt yhteiskuvia, mitä otettiin vieraiden kanssa, joten jouduin tyytymään screenshotiin boomerangista. 🙊 Unelmana on tehdä vastaavanlaista sarjaa vielä joskus uudestaan!

Huhtikuu

Huhtikuu oli myöskin ihan huikea! Ensimmäisellä viikolla oltiin salamatkalla Balmuirin kanssa Pariisissa. Kuvattiin mun mallistoa ja jäätiin sen lisäksi myös muutamaksi yöksi Lindan ja Aadan kanssa tekemään muita hommia.

Viikko sen jälkeen oli vuorossa Lindan yllätyssynttärit! Olin suunnitellut niitä alkuvuodesta lähtien ja oli ihan mahtavaa viimein päästä yllättämään Linda ihan todenteolla! Yksi vuoden parhaita päiviä takuulla.

Sen lisäksi annoin Lindalle lahjaksi lomamatkan Milanoon, jonne lähdettiin täysin somevapaalle lomalle. Meinasin jopa unohtaa sen, kun sieltä ei tosiaan kuvamateriaalia tullutkaan . Mutta oli niin ihanaa vaan rentoutua ja nauttia reissusta!

Toukokuu

Toukokuussa oli todella paljon työhommia! Kuvattiin mun omaa kynsilakkamallistoa essielle ja sen lisäksi oltiin Lindan kanssa mm. Instagramin järjestämässä tapahtumassa puhumassa. Saatiin myös huikea tunnustus Vaalispessusta Vuoden Rohkeana Some-tekona.

Kesäkuu

Kesäkuu olikin sitten vähän rakempi kuukausi. Sain yhtenä aurinkoisena tiistaiaamuna isäpuoleltani huolestuttavan puhelun. Äitini oli mitä ilmeisemmin kaatunut ja lyönyt päänsä niin pahasti, että lähimuisti oli mennyt usean vuoden ajalta. Hänet oltiin kiidätetty ambulanssilla sairaalaan ja kunto oli todella huolestuttava koko päivän ajan.

Kyseessä oli takuulla elämäni ikävin päivä. Riensin pitämään meidän liikettä pystyssä ja skarppasin läpi työpäivän asiakkaiden edessä, mennen aina välissä takahuoneeseen itkemään. Mielessäni vilisi kysymyksiä koko päivän ajan, niistä painavimpana se, että selviääkö äiti ja tuleeko muisti palautumaan ennalleen? Tunnistaakohan hän edes minua?

Onni onnettomudessa. Saatiin äiti muutaman päivän päästä takaisin kotiin. Kaikki mahdolliset testit oltiin tehty ja pian olo virkeni, muisti palasi ja kaikki oli taas parhain päin. Koko perhe huokaisi helpotuksesta ja tämä oli kyllä taas valtava muistutus elämän hauraudesta ja siitä, että pitää muistaa olla kiitollinen läheisistä ja niistä asioista mitä on itselle suotu.

Aikamoista tunnemyrskyä siis oli tuo kesäkuu, mutta päällimmäisenä jäi kuitenkin mieleen kiitollisuus ja onni. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Roosa December 16, 2019

  Vitsi sun elämässä on tapahtunut kivoja juttuja tän vuoden ensimmäisellä puoliskolla 😍 Paitsi tietysti toi kesäkuun päivä, mutta onneksi sekin meni sitten parhain päin ❤️ <3

  Reply
  • Alexa December 17, 2019

   On kyllä ollut myös paljon ihania hetkiä, todellakin! ❤️ xx

   Reply
 2. Sini December 16, 2019

  Vaalispessu oli ihan huippu ja vieläkin niitä jaksoja tulee mietittyä usein! Ehdottomasti jatkoa sarjalle, kunhan siihen tulee mahdollisuus :)

  Reply
  • Alexa December 17, 2019

   Jee, kiitos paljon! Olipa mukava kuulla. 😍🙏 xx

   Reply
 3. Tätsy December 17, 2019

  Jatkuvaa matkustamista. Minulla on ollut mahdollisuus käydä tänä vuonna vain Ruotsissa.

  Reply
  • Alexa December 17, 2019

   Kyllä on tullut matkusteltua paljon kuluneena vuotena, mutta sekin varmasti muuttuu tulevaisuudessa erilaisten elämäntilanteiden myötä. ❤️ xx

   Reply