VUODEN 2018 KOHOKOHDAT

[group]

[half]

TAMMI-MAALISKUU
Alkuvuoden kohokohdat liittyi pitkälti reissaamiseen. Tuli koettua perinteisesti New Yorkin muotiviikot helmikuussa, Kapkaupunki perheen kanssa maaliskuun vaihteessa ja viikonloppu Tukholmassa parhaiden ystävien kera.

[/half]

[/group]

[group]

[half]

HUHTI-KESÄKUU
•Huhtikuun lopussa lanseraattiin myös meidän NONSENSE-podcast, jota on nyt kuunneltu yli MILJOONA kertaa. Eipä silloin olisi arvannut kuinka paljon tuo idea tulee muuttamaan meidän elämää
•Toukokuu alkoi puolestaan upeasti Italiassa meidän häitä juhliessa kaikkien ystävien ja sukulaisten kera. Koko hääviikonloppu oli ehdottomasti vuoden suurin kohokohta. On täysin utopistista olla noin upeissa maisemissa kaikkien läheisten kanssa juhlimassa, koko viikonloppu tuntui ihan sadulta. Ensi keväänä olisi tarkoitus matkata takaisin hääpaikalle juhlimaan vuosipäivää perheen kanssa.
•Kesäkuun kohokohta oli Beyoncén keikka Tukholmassa. Beyoncé pitää kyllä vielä ainakin kerran nähdä uudelleen, ihan mieletön show!

[/half]

[/group]

[group]

[half]

HEINÄ-SYYSKUU
•Heinäkuussa päätettiin extempore muuttaa, kun sopiva vuokra-asunto sattui kohdalle. Onneksi muutettiin! Ollaan viihdytty täällä uudessa asunnossa niin hyvin, että rakennusprojektin venyminen ei haittaa yhtään.
•Heinäkuussa tuli myös reissattua Lontooseen monen vuoden tauon jälkeen ja ihastuttiin Lindan kanssa kaupunkiin välittömästi. Mielettömiä ravintoloita, kaunista arkkitehtuuria ja loistavaa palvelua joka paikassa!
•Elokuussa päätin kuukausien pähkäilyn jälkeen palkata itselleni assistentin ja julkisen haun kautta palkkasin mitä ihanimman Aadan. Aadan kanssa on tullut vietettyä aikaa hurjasti koko syksyn aikana. On ihanaa että on joku jonka kanssa jakaa haasteita ja iloita onnistumisista.

[/half]

[/group]

[group]

[half]

LOKA-JOULUKUU
•Lokakuun lopussa kauppoihin pelmahti Trendi-lehti, jonka kannessa olimme yllättäen Lindan kanssa. Saimme tietää tästä mahdollisuudessa aika tarkalleen kuukausi ennen lehden ilmestymistä, joten kaikki tapahtui todella nopealla sykkeellä. Täältä löydät videon kuvauksista, jos kiinnostaa. Trendin kansi ja lehden suurin henkilöjuttu oli ehdottomasti yksi urani kohokohtia tähän mennessä. Siisteintä oli se että sai jakaa tämän kokemuksen parhaan ystävän kanssa!
•Marraskuussa päädyin suoraan lähetykseen, Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmaan. Menin sinne todella avoimin mielin, enkä silloin oikein ymmärtänyt kuinka iso juttu se on. Oli hienoa saada kokemusta suorasta lähetyksestä (se on muuten todella kuumottavaa!), mutta kaikista mielettömintä oli se palaute mitä esiintymisestä sain. Koko seuraavan viikon vastailin pitkälti meileihin ja Instagram-viesteihin jakson tiimoilta ja niistä tuli kyllä mielettömän hyvä mieli.
•Joulukuussa parasta on vaan kaikki joulufiilistely ja tänä vuonna saatiin vielä luntakin.

[/half]

[/group]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Luiza December 29, 2018

  Pity it’s not in English :(

  Reply
  • Alexa December 30, 2018

   So sorry for not translating this time! ? xx

   Reply
 2. Ellu December 30, 2018

  Hieno vuosi sulla takana <3 Kiitos kun olet jakanut sen meidän lukijoiden kanssa :)

  Reply
  • Alexa December 30, 2018

   Ihanaa kun olette menossa mukana! ? xx

   Reply
 3. Jonna December 30, 2018

  Vuotesi vaikuttaa upealta! Kaikkea hyvää myös ensi vuoteen! ?

  Jos ensi vuodelle saa esittää yhden postaustoiveen, olisi tosi mahtava nähdä sulta asuihin liittyvä throwback – postaussarja. Samaan tyyliin kuin Linda teki aiemmin – Eli vanhoja asukuvia useammalta vuodelta samaan postaukseen. Se olisi tosi mielenkiintoinen :)

  Reply
  • Alexa December 31, 2018

   Kiitos ihana! ? Suunnitteilla on sellanen, ehdottomasti! Ollaan varmaan tekemässä aiheeseen liittyvä podijakso, niin sen kylkeen sitten sopii oikein loistavasti ?❤️ xx

   Reply