Vuittonin huivista – video

Vuittonin huivin laadusta ja kunnosta olette paljon kyselleet, niin päätin tehdä teille pienen videon kyseisestä aiheesta :) 
ah nää pysäytyskuvat on aina parhaita!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

45 comments

 1. Anonymous May 15, 2012

  Mulla on toi huivi pinkkinä ja olen huomannut kans saman. Oon tosi pettynyt LV:n laatuun, koska ei 300 euron huivi sais mennä tonnäköiseksi alle vuodessa. Omaa huiviani oon käyttänyt alle puoli vuotta ja nyt tosiaan alkaa langat roikkumaan ja pelkään, että se hajoaa käsiin. Itselläni on myös sellainen metallilankainen LV:n huivi, jota oon käyttänyt pari vuotta ja tosi paljon, eikä siinä näy mitään käytön jälkiä. Eli se on todellakin kestävämpää materiaalia ja tosiaan maksoihan se melkein 500 euroa, joten on syytäkin kestää. Todella harmi, että nämä “edullisemmat” versiot alkavat näyttää niin pian epäsiistiltä, olisi kuitenkin kiva näyttää huolitetulta, eikä tätä huivia viitsisi oikeen roskiinkaan heittää :(

  -H

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Jep :D Havainnot todettu todeksi siis! Ikävää, mutta totta. Jotain opimme siis ja täten voimme jakaa tietoa muille, ettei muut kompastu samaan ongelmaan :) Ehkä mä joskus ostan sen metallilankaisen huivin, sitten kun olen rikas!

   xx

   Reply
 2. Eveliina May 15, 2012

  Kiitos Alexa! Minä olen tainnut kysellä sinulta tuon huivin laadusta. Kauan on tehnyt mieli kyseinen LV:n huivi hankkia, ja tekee vieläkin, mutta laadusta kun olen kuullut yhtä ja toista niin en ole viitsinyt ostaa. Todella harmi, kun tuo huivi hyväkuntoisena on niin ihana!

  Aurinkoista päivää!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Hihi kuin myös sinulle :)!

   xx

   Reply
 3. Anonymous May 15, 2012

  Moikka,
  Kyse ei ole laadusta vaan luonnon materiaalista joka elää!
  Mulla on Marc by Marc Jacobsin hieman edullisempi huivi ja tuplasti kalliimpi Hermesin losanges, ja samalta ne ajan kanssa näyttää. Jos et pidä kyseistä huivia jokapäiväisessä käytössä niin se näyttää siistiltä pitempään, ja eniten kuntoon vaikuttaa miten huivia säilyttää. Siinnä missä se “ryppyyntyy” niin oikein säilytettynä myös suoristuu nopeasti. Kassin pohja on kyseisen materiaalin painajainen. Jokaisen käyttökerran jälkeen luonnon materiaalin pitäsisi saada hengittää pari päivää ilmavassa tilassa, esim henkariin laskostettuna…

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Käytin kyllä alkuun huivia ihan esimerkillisesti ja silti kävi noin. En säilyttänyt sitä missään nimessä laukun pohjalla!
   Oletin vain että huivi pysyy hyvännäköisenä, en miettinyt sitä sen enempää. Mutta elämä opettaa :) Halusin vain jakaa tiedon kanssasiskoille, että hekin sitten ostaessa tietää mikä on homman nimi :)

   xx

   Reply
 4. lili May 15, 2012

  Voi että, toi on kyllä tosi harmillista:/ Oon haaveillut kyseisestä huivista, mutta juurikin tuon laatuongelman takia se on edelleen ostamatta, en tosiaan halua tuhlata rahojani tuollaiseen. Toivottavasti LV tekisi jossain vaiheessa asialle jotain, aika noloa mun mielestä niillekin.

  Ja kiitos Alexa postista, kolahti juuri postiluukusta!;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Jep, en suosittele! Itse ainakin kuvittelin noiden kestävän paremmin, varsinkin kun mammalla se on pysynyt niin hyvänä!
   Mutta virheistä oppii :D Ja onneksi voin jakaa tätä tietoa teille!

   xx

   Reply
 5. Heidi May 15, 2012

  siis mitä! Voisin kuvitella tuon turkin bazaarista ostetusta lv huivista, mutta aito? c’mon, louis vuitton, ce n’est pas possiblé!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Jep :D Surkeeta…

   xx

   Reply
 6. Laura May 15, 2012

  Voi että. Minäkin jo ajattelin alkaa miettiä uutta LV:n huivia, mutta taidanpa jättää väliin.. Oma Lurex Shawlini laatu taitaa päihittää nykyisten edullisempien (mutta niiiiin ihanan väristen) huivien laadun mennen tullen. :/

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Jep näin on :( Harmi ettei lurexeista ole niin hirveästi vaihtoehtoja…

   xx

   Reply
 7. Katja May 15, 2012

  Joku myikin joskus samanlaista aitoa huivia Huuto.netissä ja oli pessyt sen pesukoneessa. Se kyllä näkyi ja huivi oli “vähän” kärsineen näköinen.

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Haha voi ei :DD

   xx

   Reply
 8. minnamaria May 15, 2012

  Heippa! Kuten joku jo aikasemmin mainitsikin niin kyse ei ole laadusta vaan materiaalista. Itsellä kokemusta mm. Burberryn samankaltaisesta huivista ja alussa olin epätoivoinen sen kanssa kun nukkaa alkoi ilmestymään. Käytössä ollut myös LV huivi joka nukkaantui myös. Vinkkinä vielä että kannattaa ostaa ns. nukan poistaja (esim. Singeriltä löytyy) jolla kangasta saa pidettyä itse paremman näköisenä. Se siis nyppii hellavaraisesti nukan pois ja kangas jää “tasaisemmaksi”. Itselläni se ainakin toimii ja huivit näyttävät hyvälle! Ne tarvitsevat vain hellää ja rakastavaa hoitoa ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Joo hitsi mun on pitänyt hankkia se sellainen :D Mutta tosiaan jos olisin Vuittonilla asioista päättämässä, niin ottaisin käyttöön mieluummin jonkun edullisemman mutta kestävämmän materiaalin. Hinta tipahtaisi ja huivi kestäisi = kuluttaja olisi tyytyväinen :D

   xx

   Reply
 9. Anonymous May 15, 2012

  Eikö KUKAAN ole reklamoinut asiasta vuittonille, esittääkö väki niin rikasta ettei huivin hinta ole mitään joten tuollainen ala-arvoinen laatu saa olla mahdollista..? :o

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   No siis hommahan menee niin että “mitä hienompi materiaali, sitä herkempi” eli nukkaantuminen on kys. materiaalille ominainen piirre. Eli vika ei periaatteessa ole Vuittonissa. Hienoimmat cashmeretkin ovat super arkoja. Mutta kuten tossa jo totesinkin, että jos olisin Vuittonilla asioista päättämässä, niin ottaisin käyttöön mieluummin jonkun edullisemman mutta kestävämmän materiaalin. Hinta tipahtaisi ja huivi kestäisi = kuluttaja olisi tyytyväinen :D!

   xx

   Reply
 10. Tiia May 15, 2012

  Onpa kyllä hurjaan kuntoon mennyt :/ Onhan ne ihania, mutta jää kyllä hankkimatta tuon huonon laadun takia.

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Jep jep kyllä vain :D Metallilankainen ja kestävä onkin jo sitten aika kallis!

   xx

   Reply
 11. Anonymous May 15, 2012

  Voi ei.. Olen niin haaveillut että ostaisin tuon huivin.. Mutta en taida tosiaan pistä montaa sataa euroa jos huivi on hetken kulttua huonossa kunnossa..:/ Musta tuntuu, että koska LV on nykyään ns massatuote niin se tehdäänkin täysin liukuhihna työnä. Harmillista:/ Eikä tuosta voisi valittaa ja vaatia uutta tilalle?

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Jep. Taso on kieltämättä laskenut kun miettii niitä kymmeniä mokia (mitä muille kanssasiskoille on Vuittonin kohdalla käynyt) mitä ainakin minä olen kuullut.
   Eipä tosta voi oikeen valittaa, kun herkkä reagointi on materiaalille ominaista. Eli vika ei tavallaan ole Vuittonissa, vaan siinä että he ovat valinneet herkän ja kalliin materiaalin huiveihinsa! :/ No mutta säästyypä sulla ainakin rahat, voit käyttää ne johonkin parempaan ;)

   xx

   Reply
 12. Lindsay May 15, 2012

  Nytpä en ainakaan haaveile enää tuosta huivista, vaan satsaan sitten joskus kerralla siihen kalliimpaan, JOS edes koskaan kyseistä huivia tulen ostamaan! :D Osaatko sanoa paljonko enemmän se metallilankainen maksaa?

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Hihi jeps, tämä olikin mun tarkoitus ;) Liian moni nainen on joutunut pettymään, sen on loputtava! Metallilankainen oli ennen vissiin 70€ kalliimpi, mutta voi olla että hintojen noustua myös ero on kasvanut…

   xx

   Reply
 13. Noora May 15, 2012

  Voihan vitsit, muuten kun tuo olisi niin täydellinen! Ite oon haaveillu Vuittonin ‘farkkuhuivista’, se sopis niin kivasti ihan arkeen. Mitä lie materiaalia onkaan, pitäis ottaa selvää. Saisitko otettua kuvaa sun äidin huivista, niin näkis sit vähän laatueroa? Haha mikäli viitit viel huiveista postailla et jengi ei ala valittaa! ;)
  Ihanaa loppuviikkoo ja hyvin ansaittua vapaapäivää torstaina! <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Joo se farkku on kyl tosi kiva:) Itse funtsin sitä myös aikoinaan. Joo toki voin ottaa no problem :) Samoooin ihana<3!

   xx

   Reply
 14. Anonymous May 15, 2012

  Toi ei kyllä pidä paikkaansa! Cashmere on nykyään monesti ihan ala-arvoista! Oon saanut äidiltäni 80-luvulla ostetun italialaisen cashmere-neuleen, eikä siinä ole nypyn nyppyä. Sitten mulla on myös näitä uudempia 200 euron cashmere-neuleita, jotka on nyppyyntyneet parissa viikossa. Toivoisin, että ihmiset reklamoisi enemmän ala-arvoisesta laadusta. Muutenhan laatu voi olla mitä vaan… Itse ainakin olen vienyt monet neuleet takaisin kauppaan. En ole niin rikas (enkä myöskään niin tyhmä), että maksaisin 200 euroa H&M-laatuisesta neuleesta.

  Reply
 15. Ulla May 15, 2012

  Erään toisen lukijan kommenttiin sanoisin, että en missään tapauksessa käyttäisi nukanpoistajaa noin herkkään materiaaliin. Nukanpoistajahan leikkaa pois lankaa, tekien samalla jo entisestään hauraasta langasta vielä ohuemman. Huivi saattaisi näyttää hetken hyvältä, mutta langat saattaisivat alkaa katkeilemaan :/

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Aaah okei :/ Itse en tosiaan ole kauheasti perehtynyt asiaan, paitsi että toimii villakangastakkeihin :D

   xx

   Reply
 16. Anonymous May 15, 2012

  Okei, tää on nyt tosi random mut tuskin sua haittaa, mut sul on ihan jumalattoman söpö nenä ja kadehdittavat kulmakarvat :D!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Haha voi apua ja ihana :D! xx

   Reply
 17. Lotta May 15, 2012

  Heippa, osaatko kertoa enemmän tästä sun huivin ja sen metallilankaisen huivin erosta? :) eli ihan basic mitä eroa niillä on.. :D en oo kauheesti perehtyny asiaan, enkä oikeen tiedä mikä se ero niissä niinku on (paitsi että metalli kalliimpi ja ilmeisesti kestävämpi) ja sulla tuntuu olevan hyvä tietämys näistä :) oon miettiny jo pidempään vuittonin huivin ostoa ja tää postaus oli aivan loistava, en oo ikinä ajatellu että menis nopeasti huonoon kuntoon! Sulta saa tosi hyviä vinkkejä ostosjuttuihin =)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 15, 2012

   Niissä on selkeä materiaali ero siis. Toi “normi” on villasilkki sekotetta ja se metallilankainen sisältää 49% silkkiä, 24% lurexia, 18% villaa ja 9% polyesteria. Lurex on sellaista metallilankaa ja se tekee ilmeisesti tuosta sekotteesta huomattavasti jämäkämpää :) Mikään asiantuntijahan en ole, mutta näin maalaisjärki sanoo!

   xx

   Reply
 18. Tuulia May 16, 2012

  Oho, onpa aikamoisen yllättävän näköiseksi mennyt tuo sinun huivisi! Itselläni on sama huivi tummanruskeana, ja se on säilynyt tosi hyvänä jo muutaman vuoden, taisin ostaa sen 2008(?).

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 16, 2012

   Oho ihme:o Oot varmaan ensimmäinen jolta oon kuullut että hyvänä on säilynyt!

   xx

   Reply
 19. Anonymous May 16, 2012

  http://www.louisvuitton.com/front/#/eng_US/Collections/Women/Accessories/Scarves-and-more/products/Logomania-Scarf-WO-AESTHETIC-LINE-M72242
  Tiiätkö mitään tän kyseisen huivin kestävyydestä? (94% villaa, 6% silkkiä)

  Reply
 20. Anonymous May 16, 2012

  Uskotmatonta kyllä! Tuon hintainen huivi ei ole mikään kertakäyttöhyödyke, joten sitä ostaessaan ihminen varmasti ajattelee sen kestävän. Asia on eri, jos Vuittonilla tuodaan selkeästi esiin materiaalin arkuus ja jää asiakkaan oman harkinnan varaan haluaako siitä huolimatta sijoittaa monta sataa ko. huviin. Epäilen tosin mainitsevatko asiasta mitään..

  Mielestäni huivi pitäisi voida palauttaa, sillä kuluttajan ei voida olettaa olevan asiantuntija ja tietävän, että materiaali menee huonoksi lyhyessä ajassa. Vaatikaa oikeuksianne ihmiset ;)

  -LadyBlue

  Reply
 21. Essi May 16, 2012

  Moi!

  Itellä on sama huivi vaaleenpunasena ja ostettu Helsingin liikkeestä ehkä joku vuosi sitten. Enpä voi kuin harmitella sinun huivisi kohtaloa! Omani näyttää edelleenkin kuin uudelta vaikka käytän sitä aina matkoilla mukana. Se on ihan loistava lentomatkoilla kun ei tiedä, että onko koneessa kuuma vai kylmä.

  Reply
 22. Erika May 17, 2012

  Mun samalle LV:n denimin väriselle huiville on käynyt ihan samalla tavalla. Sillon alkuun en edes uskaltanut käyttää huivia joka päivä vaan säästin sen “parempiin” tilaisuuksiin. Silti langat alkoivat repsottamaan. Menin huolestuneena näyttämään huivia Helsingin liikkeeseen, jossa he väittivät lankojen lähdön olevan täysin normaalia ja huivin olevan heidän ylpeytensä ja kertoivat huivin valmistustekniikan yms. Ajattelin silloin, että varmasti näin on, mutta nyt vuosi sen jälkeen huivi on mennyt todella törkeään kuntoon. Harmittaa ihan suunnattomasti, mitä romua meille myydään luksuksen nimissä :/

  Reply
 23. Ninni May 17, 2012

  Eniten mua ärsyttää noissa kalliissa “luxustuotteissa”, jos niiden käyttö on liian vaikeaa. Esim. Hunterin saappaat on ihan kivat päällepäin, mut niiden kans pitää varoa ihan liikaa ja puunata liian usein, että säilyvät käytettävän näköisinä.

  Samoin esim. jotkut nahkapohjaiset kengät. Kivalta näyttää, mut ulkona ei uskalla kävellä jos ei käytä eka suutarilla pohjituksessa. Mieluummin ostan ei niin “luxusta” kumipohjilla.

  Ja toi huivi kans. Se on huivi käyttöön, ei varottavaksi ja varjeltavaksi. Tietenkin perussiististi pitää käyttää, ettei vetele perässään kuraisilla lattioilla tms. Mun mielestä noinkin kalliilla pitäis saada käyttökelpoista tavaraa, ei koristeita kirjahyllyyn.

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 17, 2012

   Jep, samoilla fiiliksillä mennään! :)

   xx

   Reply
 24. Lotta May 17, 2012

  kiitos paljon avustasi :))

  Reply
 25. laura May 18, 2012

  Onpas ikävää tuollainen, itse, ja muutkin varmaan, oletan aina tuon kaltaisia hankintoja tehdessäni että ne sitten kestävät – siksi juuri kalliimpaa välillä ostankin, laadun perässä. Nyt mun kyllä täytyy sanoa, etten ihan allekirjoita sitä, että olisi hyväksyttävää perustella tuo rikkoutuminen herkällä ja hienommalla materiaalilla.

  Mullakin on ihan samoista materiaaleista (vilkkasilkkisekoite) tehty huivi, jonka olen saanut äidiltäni. Ja siis tämä huivi on ostettu varmaan 80-90 luvulla! :D Silti, se on lähes uuden näköinen, tietenkin ikä alkaa jo näkyä, mutta ymmärrät varmaan mitä tarkoitan. Tottakai LVllä sanotaan että tämä kun nyt on näin hieno ja siis hauras, se ei todellakaan takaa sitä että raaka-aineiden laatu olisi priimaa, saati valmistustapa.

  Äläkä muuten käytä nukkaleikkuria tuohon!! Se on erinomainen paksuihin materiaaleihin mutta tosiaan leikkaa lankaa irti eli ohentaan kangasta joka kerta hieman – ei hyvä ohuemmille! ;)

  Reply
 26. Anonymous May 18, 2012

  Jos sellaisen hankit, niin ole tosi varovainen sen kanssa! Omalla nukkaleikkurillani olen saanut aikaan monet reiät :S.

  Reply
 27. Anonymous May 18, 2012

  Pienenä vinkkinä noiden ns. nyppyjen poistoon: Esimerkiksi stokkalla myydään sellasia “nypyn” poistajia, maksaa noin kympin verran ja poistaa tosi tehokkaasti ja matskua pilaamatta nypyt!! Suosittelen ehdottomasti! Voi olla että saisit ees vähän kauniimman noin kalliista ja ihanasta huivista :)!

  Reply