Voita itsellesi Niken kengät!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ON ILMOITETTU HENKILÖKOHTAISESTI!
Nyt olisi taas arvonnan paikka, sillä haluaisin jakaa hieman treenimotivaatiota yhdelle onnekkaalle lukijalleni!
Palkintona yhdet vapaavalintaiset treenikengät Nikelta. Aika huikea palkinto siis!

Ohjeet
-Kerro hieman treenimotivaatiostasi / motivaation puutteesta 
– Kerro pitämistäsi lajeista
-Jätä yhteystietosi (e-mail riittää)
Arvonta päättyy ensi maanantaina 23.07 klo 12:00 ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti!
// Unfortunately this giveaway is only valid in Finland


Leave a Reply

Your email address will not be published.

50 comments

 1. Sini July 19, 2012

  Pidan juoksemisesta ja lenkkeilysta yksin. Tosin juoksemisen kanssa on se ongelma, etta jos sita ei tee vahaan aikaan, niin se on aluksi ihan hirveaa!! Mutta pidemman paalle, kun se alkaa sujua, tulee siita vain ihan paras fiilis. Toinen suosikkini on tennis, mutta valitettavasti sita en ole paassyt aikoihin pelaamaan, koska olen raskaana…talla hetkella ison mahani kanssa ei oikein juostakaan, joten olen sitten kuntopyoraillyt ja crossaillut paivittain, niin TYLSAA!! Taytyy todella motivoida itseaan, etta jaksaa joka paiva harrastaa samaa tylsaa liikuntaa :( Odotan jo, etta paasen taas lempilajieni pariin.

  Reply
 2. Lara July 19, 2012

  Treeni-motivaattorina toimii yksinkertaisesti se mahtava tunne treanamisen jälkeen. :) siitä tulee niiiiin hyvä olo, että oon jäänyt siihen täysin koukkuun :D

  Enimmäkseen tykkään käydä salilla, sieltä mut löytääkin monesti :) Muuten tykkään lenkkeillä, pyöräillä ja tanssia :)

  [email protected]

  Reply
 3. emilia July 19, 2012

  En omista minkäänlaista treenimotivaatiota ja yritänkin saada päivän liikunnat irti koulumatkoista yms. Mutta jos joskus lenkille satun lähtemään ei lenkkarit jalkaan löydä, joten lenkkeilyyn/kouluun pitäisi löytää hyvät ja katukuvaan sopivat popot. Pidän monista urheilulajeista kylläkin ja mukaan menen pelaamaan jos pyydetään. :)
  [[email protected]]

  Reply
 4. tinsee July 19, 2012

  Mun treenimotivaatio on totaallisesti hukassa, oon ylipainoinen ja pelkään terveyteni puolesta. Juoksu on kiva laji siitä että ajatukset saa selviksi ja lenkin jälkeen on hyvä mieli, mutta uudet juoksukengät tulisivat tarpeeseen kun en mitään sellaisia omista !

  [email protected]

  Reply
 5. Oona July 19, 2012

  Minun treenimotivaationani toimii ehdottomasti adhd koira, joka varmasti raahaa minut lenkille joka päivä! Nykyään tosin liian usein lähden koirani kanssa vain kävelylle, jossa hiki ei virtaa yhtään. Tämä pitäisi ehdottomasti korjata!

  Minun lempparilajini on ehdottomasti vaellus ja hölkkääminen.

  northernlights(at)luukku.com

  Reply
 6. Tiina Vuorenpää July 19, 2012

  – Olen itse hyvin urheilullisesta perheestä, mutten aina ole ollut niin motivoitunut liikunnan osalta. Pitkälti motivaationi heräsi 13-vuotiaana kun sairastuin astmaan pahasti. Taudin kuva on hiukan sellainen, ettei sen kanssa pärjää jos ei treenaa. Säännöllinen treenaaminen pitää taudin käytännössä oireettomana. Urheilu on nykyisin minulle pitkälle hermojen hoitoa myös.
  – 13- vuotiaasta eteenpäin tanssiminen on ollut se juttu. Salilla on tullut tehtyä omaa treeniä ja jumppia tanssin tueksi aina. Tosin nyt vanhempana löysin juoksunkin uudelleen. Mukavaa touhua kun ei tarvitse saliaikataulujen mukaan mennä.
  – Tiina, [email protected]

  Reply
 7. NN July 19, 2012

  Näin kesällä motivaatio on aika korkealla, koska ulkona on lämmin ja pääsee lenkkeilemään! Hyvä musiikki on mulle kans tärkeä osa kaikkea treeniä, niin lenkillä kuin ryhmäliikunnoissa ja tanssiessa, mitkä ovat siis lempparilajejani :)

  Reply
 8. melpu July 19, 2012

  Uudet hyvät lenkkarit tulis tarpeeseen, sillä mun vanhemmat haasto mut juoksemaan tukholman maratoonin heidän kanssaan, joten juoksu helpottuisi varmasti jos arpaonni osuis muhun ja saisin uudet lenkkarit!
  Mun tykkäämiä lajeja on ringette, jota oon harrastanut 13 vuotta:) Tykkään myös käydä salilla ja juoksemassa.

  mellu–@hotmail.com

  Reply
 9. Anonymous July 19, 2012

  Ihana kilpailu!! Olen entinen yleisurheilija, ja täytyy myöntää, että harmittaa ihan vietävästi, että en ole löytänyt entisajan motivaatiota liikkumiseen viimeisen parin vuoden aikana… Kovasti olen yrittänyt ja vuokrasin salikortinkin kesäajaksi, että jos kipinä löytyisi uudelleen, mutta ei!! Olen huomannut, että ulkona liikkuminen on enemmän kuitenkin mun juttu. Hankimme myös juuri koiranpennun, joten koira toimii ihanana motivoijana jatkossa lenkkeilyyn. Lisämaustetta lenkkeilyyn toisivat uudet treenikengät, joille kyllä olisi tarvettakin. – Henna [email protected].

  Reply
 10. Jossu July 19, 2012

  Ooh, osuisipa voitto nyt omalle kohdalle!
  Oma lajini on ehdottomasti juoksu. Lapsena en juuri liikuntaa harrastanut – viikottaista ratsastustuntia lukuunottamatta – ja olin aika pyöreä, enkä ollut kovi tyytyväinen itseeni. Yläasteella tallilla olo lisääntyi ja sen mukana liikuntaa tuli harrastettua enemmänkin ja sen myötä kunto ja itsetuntokin lähtivät kohoamaan.
  Lukion loppupuolella aloitin aktiivisen salilla käynnin ja sen vastapainoksi lenkkeilyn – ensin kävelyn ja myöhemmin juoksemisen muodossa.
  Pari vuotta sitten treeni-intoni löi sitten yli ja sairastuin vakavasti, mutta kiitos huolehtivaisten kollegoiden, sekä perheen ja ystävien tuen, tulin terveeksi ja tajusin, että liikunnasta pitää nauttia, eikä se saa olla pakkopullaa.
  Toukokuussa juoksin ensimmäisen puolimaratonini Helsinki City Run:in ja muistan vieläkin, miten kyyneleet nousivat silmiin ja tunteet pintaan spurtatessani maaliviivan yli: olin ylittänyt kaikki odotukseni ajan suhteen, mutta myös todistanut itselleni, että pystyin suoritukseen.

  Reply
 11. SiniS July 19, 2012

  Mun treenimotivaatio on hyvin vaihtelevaa.. :) Välillä treenaan ahkerasti 5 kertaa viikossa ja välillä menee sit pitkiäkin taukoja etten saa raahattua itseäni salille.. Lempparilajeja on kuntosali ja sit kaikenlaiset jumpat; lähinnä LesMillsin tunnit. Juoksua yritän aina aloittaa, mutta jotenkin se sitten aina jää.. Ehkä uusilla kengillä saisi lisämotivaatiota juoksemiseenkin!

  ssini85(a)hotmail.com

  Reply
 12. Anonymous July 19, 2012

  Rakastan urheilua! Oma treenimotivaationi on se, kun ajattelen sitä huikeaa fiilistä joka treenin jälkeen on! Ei ole sen voittanutta! :) Välillä iskee laiskotus ja treenimotivaation puute mutta välipäiviähän on pidettävä, sit jaksaa taas ahertaa! Lempparilajini on spinning ja ihan luonnossa lenkkeily:)

  Ps. Noi Lilat treenikengät on ne jotka mä t-a-r-v-i-t-s-e-n!
  [email protected]

  Reply
 13. SaraCupCakez July 19, 2012

  Ihana arvonta!

  Tykkään käydä salilla, mutta mulla ei oo nyt ollu rahaa ostaa salikorttia, koska mun mies sai työkkäristä karenssin (eli ei saa yhtään rahaa ees kelasta tai sossusta) ja yritän omalla pienellä palkalla elättää meidät molemmat. :( Jos saisin hyvät juoksukengät niin voisin lähteä lenkille (mulla ei oo ku tennareita ja yhet sisäpelikengät).

  Tykkään paljon ohjatusta liikunnasta zumbasta, pumpista ym. :)

  e-mail: [email protected]

  <3:Sara

  Reply
 14. Tiia July 19, 2012

  Itselläni on motivaatiota rutkasti liikkumiseen. Säännöllisesti tulee luettua ja selailtua liikunta- ja treeniaiheisia blogeja ja erityisesti kuvia selaamalla saa pidettyä motivaatiotaan yllä.
  Tykkään käydä juoksemassa sekä erilaiset lihaskuntotreenit kotosalla kuuluu jokaviikkoiseen treeniohjelmaani. Hieman kyllä hippuiluttaisi lähteä salillekin ja vähän suunnitelmissa olisi että syksyllä voisi sen salilla käymisen aloittaa, kun alkaa kotoa pikkuhiljaa loppumaan painot kesken :D

  [email protected]

  Reply
 15. Anonymous July 19, 2012

  Mun kauan kaivattu treenimotivaatio on ollut taas hukassa vajaan puolisen vuotta, vaikka uimahallikorttikin on poltellut taskussa koko tän ajan. Nyt kun poikaystävä alko käymää salilla, itsekkin vuosien tauon jälkeen, niin olen etsiskellyt itselleni kunnollista salia, jossa ois kuntosalin lisäks ihan ryhmäliikuntaa,ja niitä ei poikkiksen salilta löydy :( aikaisemmin oon myös tykänny lenkkeillä, ja nyt kun siihenki saattas löytyä omantasoinen kaveri, niin voisin sitäkin lähteä täällä mäkisessä unelmamaaastossa kokeilemaan. Lajeista oon tykänny juoksun ja saliharkan lisäks myös bodypumpista,ja kuhan sali löytyy, aattelin lähteä kokeilemaan ekaa kertaa ainakin spinningiä.

  [email protected]

  Reply
 16. l a u r a July 19, 2012

  Mun täytyy nyt sanoat että mulla on tällä hetkellä sellanen kausi, että motivaatiota vois vaikka muille jakaa! Oon jo pitkään harrastanu paljon anaerobista liikuntaa, lähinnä juoksua ja uintia. Kesän alussa aloitin kuntosalin ja huhhu miten innoissani oon nyt 1½ kuukauden jälkeen ku oikeesti huomaa et lihakset alkaa näkyä ja kroppa näyttää jo erilaiselta ja paremmalta ku aiemmin!

  [email protected]

  Reply
 17. Anonymous July 19, 2012

  motivaatio tuntuu olevan ainakin tällä hetkellä hukassa helteiden takia sekä työkiireiden.. aika ja jaksaminen ovat melko kortilla ja salille kun pääsee, niin siellä saa aikaseksi vain huonon reenin, mikä latistaa fiilistä lisää. mutta eiköhän asia ajan kanssa korjaannu! :-)
  ja punttisali on ihan favorite laji nykyisin, myös juoksu on jees.
  t. [email protected]

  Reply
 18. Riikka July 19, 2012

  Ostin noin 4 kuukautta sitten ensimmäiset Niken juoksukenkäni. Sen jälkeen aloitin säännöllisesti lenkkeilemään (!!), tämä on itselleni melkoinen saavutus, sillä inhosin ennen juoksua. En olisi ikinä kuvitellut, että joskus siitä tulisi harrastus minulle ja vieläpä sellainen mitä on ihan pakko säännöllisesti päästävä harrastamaan!
  Juoksu sujuu edelleen, mutta lisämotivaatiota tarvitaan ja olen harkinnut uusien kenkien hankintaa, itselläni panostus välineisiin motivoi (:D). Loistavaan saumaan tämä kilpailu ;)
  Palailin hiljattain myös kuntosalin pariin, eikä sisätossuistakaan olisi haittaa. Nikella vielä niin herkulliset värit kengissä!

  Tämän hetken laji suosikkeja juoksu ja kuntosalilla käynti. Uinti ja lumilautailu mahtuu myös listalle :)

  [email protected]

  Reply
 19. Sassy July 19, 2012

  Motivaationi on yleensä suht korkealla, sillä olen tottunut liikkumaan pienestä pitäen ja siten liikunta on tavallaan oletus elämässä. Välillä kuitenkin aikaiset aamulenkit tarvitsevat hieman lisämotivointia, jotta pääsee ylös sängystä. Onneksi näistäkin tilnteista selviää liikuntaa rakastavan poikaystävän tsempillä :)

  Tällä hetkellä siis vain juoksen, mutta myös tanssi on ollut todella merkittävässä osassa treenihistoriaani. Nyt syksyllä ajattelinkin ilmoittautua parin vuoden jälkeen uudelleen tunneille!

  Ihanaa kesän jatkoa!

  -Sassy
  enoughsassy(at)gmail.com

  Reply
 20. anskusiili July 19, 2012

  Voi mikä arvonta! Itselleni kelpaisivat kevyemmät juoksukengät sellaisille alle kympin lenkeille, kun tukevammat jo löytyvät pidemmille juoksulenkeille.

  Itseäni motivoi liikkumaan itsessä näkyvä kehitys ja kokonaisvaltainen hyvä olo. Liikunta on mielestäni merkittävin yksittäinen asia, joka oikeasti vaikuttaa hyvään oloon ja ihmisen olemukseen, ja se jos mikä jaksaa motivoida.

  Tykkään näin kesäisin juoksusta sekä pyöräilystä ja ympärivuotisesti käyn erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

  [email protected]

  Reply
 21. Marianna July 19, 2012

  Lempi treenimuotoni on aina ehdottomasti ollut juoksu,mutta motivaatio on ollut kyllä jo piiiiitkään hukassa valitettavasti! Minulla on yhdet Niken juoksulenkkarit jotka ovat jo aikansa eläneet ja jotka ovat sitäpaitsi olleet aivan väärän kokoiset minulle (todisteena mustat varpaankynnet)! Olisikin mieletöntä jos onnetar suosisi ja saisin uudet juoksukengät motivoimaan rakkasta kadotettua harrastustani! =)

  [email protected]

  Reply
 22. Anonymous July 19, 2012

  Treenimotivaatio oli kadoksissa keväällä, pariin kuukauteen en liikkunut juuri ollenkaan, ja söin mitä sattuu. Nyt onneksi olen saanut itseäni niskasta kiinni ja suorastaan himoitsen päästä treenaamaan, myös ruokavalio on nyt terveellisempi. Motivaation löydyttyä on ollut mahtava ja itsevarmempi olo!

  Suosikkilajejani on zubma, bodycombat ja ihan kuntosaliharjoittelu.

  [email protected]

  Reply
 23. A July 19, 2012

  Itseasiassa just eilen päätin että nyt täytyis ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa lenkkeilemään, nyt kun säätkin on suosinut ihanalla auringonpaisteella. Televisio vain vie yleensä voiton, vaikka lenkki toisikin paljon paremman olon. Uusia lenkkareita olisi pakko ulkoiluttaa, niin voisi tulla lähdettyä useammin;) [email protected]

  Reply
 24. Sarianna_H July 19, 2012

  Heippa Alexa ja kiitos mahdollisuudesta osallistua kisaan.

  -Kerro hieman treenimotivaatiostasi / motivaation puutteesta

  Olen vuodenvaihteesta tähän päivään tiputtanut 13 kg karppaamalla. Olen saavutuksesta jo ihan onnellinen , mutten kuitenkaan ole vielä tavoitepainossani.

  En oikein pidä lenkkeilystä. Nyt olen kuitenkin keksinyt liikunta muotoja joista pidän mm. kahvakuula ja zumba. Opiskelijan rahoilla ei ole vain varaa ostaa kunnon sisäjumppa kenkiä. On harmi kun joudun aina paljain jaloin jumppailemaan.

  Selässäni on vika joka vaatisi kunnon sisäjumppa kengät. Siispä , jos voittaisin kisan kengät tulisivat todella tarpeeseen ja säästäisi minut ennaltaehkäistävissä olevilta selkäkivuilta.

  Ystävällisin terveisin Sarianna Hildén

  [email protected]

  http://linnunradanlapsi.blogspot.fi/

  Reply
 25. Anonymous July 19, 2012

  Treenimotivaationi on terveellinen elämä ja hyvä kunto. Joskus jos työaikataulut menevät pahasti ristiin harrastamisen kanssa, voi motivaatio heikentyä kiireen vuoksi. Lenkkeilymotivaatioon vaikuttaa ehdottomasti sää! Jos sataa taivaan täydeltä vettä, ei hirveesti tee mieli lähteä lenkille! Parhaat lajit ehdottomasti ovat salien jumpat, esim. Body pump, cx ja step! :)

  [email protected]

  Reply
 26. Anonymous July 19, 2012

  Motivaatiota itselle tuo parantunut kunto! Harrastan nykyään juoksua, koska jaksan tehdä sitä niin nautin siitä! Motivaatiota nostaa myös ihmisten kannustava hymy lenkillä, kun he näkevät jonkun juoksemassa. Suosikki lajini ovat juoksu, sali, pilates, pumppi ja zumba!

  Karoliina / [email protected]

  Reply
 27. Anonymous July 19, 2012

  Mulla treenimotivaatio menee vähän kausissa, yleensä kesällä lenkkeily ja kävely huvittaa paljon enemmän ko taas talvella jollloin tekee mieli vaan möllöttää sohvalla. :D Mun suosikkilajit on pyöräily ja lenkkeily, en pidä kuntosaleista tai ryhmäliikuntatunneista vaan mieluiten treenaan yksin :)
  [email protected]

  Reply
 28. FunkyAiski July 19, 2012

  Olen ennen harrastanut kilpaurheilua, mutta lopettamisen jälkeen on tuntunut, että on välillä tosi hankala saada peppua ylös sohvalta… Olen nyt innostunut juoksemisesta ja uudet juoksukengät tulisivat tarpeeseen!
  -Aino [email protected]

  Reply
 29. Jendula July 19, 2012

  Mä tervisin motivaatiota treenamisen aloittamiseen eli juoksemiseen. Mutta kunto on huonontunut niin paljon että pienen matkankin juoksu jo hengästyttää aivan kamalasti ! Ja uudet kengät olisi aivan loistava motivaatio !

  [email protected]

  Reply
 30. Zara July 19, 2012

  Hej :)

  Itse pyrin käymään pari kertaa viikossa salilla ja vaihtelevasti lenkillä. Käyn myös ratsastustallilla, jossa vierähtää helposti kolmekin tuntia. Tämän vuoksi kuntosalille/lenkille ei aina jää kovasti aikaa ja treenimotivaatiokin hieman kärsii. Salilla tykkään käydä, mutta enemmän ohjatuissa jumpissa. Lemppareita on pumppi ja jotkut vähän sykettä nostavat jumpat myös :)

  Reply
 31. anna-elina July 19, 2012

  Sanotaanko vaikka näin, että nyt kesällä laiskuus on vienyt voiton :D Motivaatio on kuitenkin korkealla, sillä syksy on aina ollut mulle uusien alkujen aikaa ja niihin olisi kiva hypätä hieman timmimpänä… Olen innostunut paljon juoksemisesta, joten lahkakortin käyttäisin ehdottomasti joihinkin pirteänvärisiin juoksukenkiin!

  [email protected]

  Reply
 32. SENJA SAARTOALA July 19, 2012

  Nyt kyllä arvotaan semmosta tavaraa, että oksat pois. ;) Treenimotivaattorina on tällä hetkellä 2pitkän viikon loma matka miamin aurinkoon marraskuussa, kilot on lähdettävä. Liikuminen sujuu ja lempparit ja tehokkaat treenit saa bodypumpissa. Aamun alkajaisiksi lenkki ennen aamupalaa. Kiusanani on ihanat ruuat, mutta nyt on aika pysyä tiukalla linjalla ja popsia pupun ruokaa aimo annos. [email protected]

  Reply
 33. Paula July 19, 2012

  Olen ollut erään salin superjäsen (jumpassa ja salilla saa käydä niin paljon kuin haluaa) useamman vuoden ajan. Erilaisissa jumpissa jaksoin käydä parisen vuotta, salilla en niinkään käynyt. Aloin kuitenkin ajattelemaan aikataulujen mukaan menemistä, ainaista tuntien varailua jne. ja päätin etten enää jumppaile tunnilla vaan käyn pelkästään salilla. Pelkkä salikortti on halvempi, saan mennä salille milloin huvittaa ja mielestäni saan näkyvämpiä tuloksia nopeammin salin puolelta. Treenimotivaationi on tällä hetkellä siis todella hyvä :)

  [email protected]

  Reply
 34. iiris July 19, 2012

  Koko pienen ikäni aikana vihanneksia on löytynyt enemmän sohvalta kuin lautaselta, eli olen aikamoinen sohvaperuna. Viime kevättalvella päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ostin kymmenen kerran salikortin. Alku tuntui vaivalloiselta. Mitään en osannut. Hävetti, kun en pysynyt rytmissä jumpissa.

  Kymmenen kerran kortti vaihtui kuukausikorttiin, kuukausikortti kolmen kuukauden sopimukseen ja tällä tiellä ollaan vieläkin. Nyt kuntosaliurheilusta ja erityisesti Les Millsin jumpista on tullut mulle elinehto. Paitsi että kunto on kohonnut ihan silmin nähden, niistä tulee niin hyvä mieli. Se tunne, kun sateisena päivänä ja väsyneenä jaksat sittenkin raahautua salille, ja tunnin jälkeen olet ihan poikki, pistää hymyilyttämään.

  Lempilajejani ovat Bodypump ja Bodycombat. Erityisesti kamppailulajeista ammentavaa combat trainingia rakastan yli kaiken. Harrastin joskus puolisen vuotta potkunyrkkeilyä kuntoilumielessä, ja pidin siitä silloinkin. Liikkeet yhdistettynä loistavaan ohjaajaan ja energiaa antavaan musaan ovat parasta mitä tiedän.

  Viimeaikoina olen innostunut myös hirveästi ihan perinteisestä kävelystä. Pitkät lenkit kaupungin keskustan ulkopuolelle vain omat ajatukset ja ehkä ipod seurana rauhoittavat ja antavat voimaa. Erityisesti metsäpolut iltahämärässä ovat lumoavia, ja hyvällä kelillä huomaamattaan voi kävellä kymmeniäkin kilometreja, jos aikataulu sallii.

  e-mail: [email protected]

  Reply
 35. Anonymous July 19, 2012

  Toisinaan saan hakea motivaatiota oikein toden teolla (olen kuntoillut 4 vuotta pian), mutta se on paras motivaattori, kun muistaa kuinka hyvä olo sen treenin jälkeen tulee. Kaikki kiukku ja turhautuminen katoaa salille aina.Ryhmäliikunta tunneille tulee aina lähdettyä innolla sekä toisinan lenkkipolulle kirmailemaan. [email protected]

  Reply
 36. Anonymous July 19, 2012

  Mun treenimotivaatio on tällä hetkellä ihan hukassa vaikka sen pitäis kesäsin olla huipussaan! Kesällä on niin paljon muuta tekemistä ja en voi vastustaa jäätelöä ja kaikkia muita ei niin kevyitä kesäherkkuja. Syksyllä uskon, että uudet tuulet puhaltavat taas ja aion hankkia itselleni salikortin ja laittaa treenikaappini sisällön uuteen uskoon. Haaveilen stella mccartneyn uusista treenivaatteista! Salsa on ehdoton laji pimeneviin syksyihin koska tunneilla on aina kesäinen fiilis ja hyvää musiikkia. Suosittelen

  Reply
 37. Anonymous July 19, 2012

  Hups ja tuon edellisen kommentin missä kerroin pitäväni salsasta lähetti [email protected]

  Mutta eihän tämä maili missä on osoitteeni näy kaikille

  Reply
 38. Anonymous July 19, 2012

  Sää vaikuttaa tosi paljon treenimotivaatiooni, sateisella säällä sali houkuttelee ja aurinkoisella taas lenkki. Välillä kyllä iskee motivaation puute, oli mikä sää tahansa.

  Harrastan salilla käymistä ja lenkkeilyä, tykkään myös zumbasta ja bailatinosta. Haluaisin oppia pelaamaan tennistä ja golfia :)

  [email protected]

  Reply
 39. Pinniliina/ [email protected] July 19, 2012

  Iik, mikä arvonta! Nike-tyttönä innostun megana tästä :)

  Minua motivoi treenaamisessa mm: kivat ja rähinäväriset treenivaatteet ja fiilis ja ilo ja tulokset, joita liikunta tuo.
  Lempparilajejani on paljon, tykkään esimerkiksi bodypumpista, juoksemisesta, joogasta, piloxingista, combatista, spinningistä ja perus saliharjoittelusta.

  Jee :)

  Reply
 40. Tyyppi July 19, 2012

  Mua motivoi liikkumaan se mahtava fiilis, minkä sporttailusta saa. Treenikaverit ovat kyllä myös tärkeitä – ja kyllä on kivempi liikkua kivoissa vaatteissa ja hyvissä kengissä. Joskus kyllä on vaikea saada itseensä liikkeelle, etenkään juoksemaan. Porkkanana toimii hyvin joku tavoite kuten maraton. :)
  Suosikkilajejani ovat erilaiset jumpat/ryhmäliikuntatunnit sekä juoksu.

  [email protected]

  Reply
 41. Jenna Hoo July 19, 2012

  Rakastan lenkkeilyä ja niken kenkiä. Käynkin lähes päivittäin hölkkä lenkillä, ja nykyiset lenkkarit on kyllä parhaat päivänsä jo nähneet. :D
  [email protected]

  Reply
 42. anna-maija July 19, 2012

  Mulla treenimotivaation kohottajina toimii kivat reenikamppeet, vaihtelevat lajit ja tietty musiikki! Lempilajeja on bodypump, lenkkeily ja salireeni :)
  [email protected]

  Reply
 43. Tiia July 19, 2012

  Treenimotivaationi on aina ollut hyvä, koska olen ollut urheilija pienestä pitäen. Nyt se elämäntilanne on kuitenkin muuttunut, ja minun pitäisi keksiä miten saisin liikuttua edelleen tarpeeksi ilman niitä joukkueen yhteisiä harjoituksia joita oli niin monta kertaa viikossa. Nyt kesällä minun onkin täytynyt opetella harjoittelemaan paljon enemmän itsenäisesti, kun pelkkä puntti ja lenkkeily ei riitäkäään. Olen myös todella laiska lenkille lähtijä, koska se lähteminenhän on aina vaikeinta. Kuitenkin se olo lenkin jälkeen saa minut nostamaan aina itseni ylös sohvalta liikkeelle. Olen varma, että uusista ihanista kengistä ei ainakaan olisi haittaa (-;
  Olin, tai olen vieläkin tavallaan lentopalloilija, mutta olen myös ollut pesäpalloilija. Olen harrastanut myös monia muita lajeja, mutta nuo kaksi tulevat kuulumaan sydämeeni aina.

  [email protected]

  Reply
 44. Anonymous July 19, 2012

  Mun motivaatio on tällä hetkellä jossain syksymasennuksen alla (ei kai tää ilma, “heinäkuun helteet” – jokapäiväinen vesisade, tuuli ja viilee ilma muutakaan voi viestittää.) Joten pirtsakat lenkkarit ulkoiluun tulis enemmän kun tarpeeseen. Sillä fiiliksellä voin tuijottaa jalkojani, en ilmaa! :D Lenkkeily ja pyöräily olis just sopivia treenejä.

  [email protected]

  Reply
 45. Tiina July 19, 2012

  Minä olisin todella treenikenkien tarpeessa. Tällä hetkellä käytössä on kuusi vuotta vanhat aerobig-kengät jotka on hankittu prismasta.
  En kaipaa juoksukenkiä koska en kykene juoksemaan mutta salille kaipaisin kipeästi uusia kenkiä.
  Treenimotivaatio on tällähetkellä totaalisen kadoksissa mutta jostain se motivaatio pitäisi löytää tai kohta ei enää tarvitse edes etsiä kun ei pääse liikkumaan.
  Joka päivä mietin, että tänään mutta sitä sopivaa tänään päivää ei ainakaan vielä ole kohdalle osunut.
  Jospa uusien kenkien myötä löytyisi myös into treenaamiseen:))

  Reply
 46. Teea July 19, 2012

  Mun treenimotivaatio pysyy yllä onnistumisilla. On mahtavaa huomata, että pari kuukautta sitten vaivalla juostu lenkki käy kuin vanhalta tekijältä pienen treenaamisen jälkeen. Harrastan lentopalloa jossa onnistumiset, toisten pelaajien arvostaminen ja kehuminen pitävät motivaation korkealla. Vaikkei kaikki aina sujuisikaan, muiden kannustus saa yrittämään vielä kovemmin ja yleensä ylittämään itsensä. Lentopallon ja lenkkeilyn lisäksi olen ahkera salilla kävijä. :)

  [email protected]

  Reply
 47. Katri July 19, 2012

  Harrastan tanssia ja siellä tulee aika paljon tehtyä myös lihaskuntoa. Lisäksi lenkkeilen ja talvisin hiihdän. Rakastan urheilua, siitä tulee niin hyvä fiilis! Tämä palkinto olisi upea voittaa, sillä olen opiskelija ja mulla ei ole varaa Niken kenkiin, vaikka tanssiopettajani on mulle niitä kovasti suositellut! Mulla on kapea jalka, ja muutaman kerran Niken kenkiä kaupassa testailtuani olen niin varma että ne oisi mulle parhaat! :)

  [email protected]

  Reply
 48. Haidi July 19, 2012

  Oma treenimotivaatio tulee urheilun tuomasta hyvästä olosta ja halusta pitää huolta kehostani! Suvussamme kulkee ylipainoisuutta lähes jokaisella yli 30-kymppisellä joten sitäkin vastaan tässä taistellaan :D Nyt on sairastamisen ja urheiluvammojen takia olllut n.kk tauko ja alkaa jo ärsyttää kun ei pääse liikkumaan!
  Yleisesti pidän ohjatuista tunneista kuten bodybalance, body attact , rvp ja muut keskirannkat, välillä rankempiakin uskaltaa kokeilla (: kesäisin käyn myös lenkkeilemässä! :>
  [email protected]

  Reply
 49. Jonna July 19, 2012

  Mulla tulee ajoittain kova hinku urheilla, mutta kovin usein aika ja energia on vähissä, joten jonkinlaista lisämotivaatiota yritän vielä etsiskellä. Nyt olen pyrkinyt kuntoilemaan n. 3-4 krt viikossa. Lenkeillä ja jumpissa motivoi todella paljon hyvä ja energinen musiikki!

  Lempilajeihin kuuluu koripallo, Zumba ja lenkkeily.

  [email protected]

  Reply
 50. Anonymous July 19, 2012

  Eihän tässä tarvinnut linkata suosikki kenkiä kun ei lukenut? tai ne kengät mitkä sitten haluaisi?:D

  Mutta kilpailuun. Mulla on kamala motivaation puute! Tykkään harrastaa ja rakastan sitä kun on jossain ryhmässä ja ryhmä kehittyy ja oppii uutta saati sitten jos on esityksiä. Olen harrastanut sambaa melkein 7vuotta ja siellä sain kokea tämän. Noh enää en harrasta mitään muutakuin satunnaisesti käyn lenkillä ja ulkoilutan koiraa. Kaikki kaveritkin on alkanut käymään salilla… Olen kyllä ajatellut kunhan elämä “tasaantuu” niin aloittaa samban uudelleen, ehkä siinä samassa saan myös käytyä salilla yms. Uusia lenkki reittejäkin voisi alkaa etsimään kunhan pääsen muuttamaan helsinkiin!:) Uudet kengät ei tuo mullesitä tarvittavaa motivaatiota (okei vähän huijasin:D) mutta uudet kengät oisi siksi kivat koska ostin niken lenkkarit vähän aikaa sitten enkä voi käyttää niitä koska ne hiertää kamalasti!:(
  tulipa romaaaani:D

  [email protected]

  Reply