Voita 24 pulloa Little Miraclesia! – Arvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ON ILMOITETTU HENKILÖKOHTAISESTI.
Jokainen viikko tulisi aloittaa arvonnalla! Nyt sain mahdollisuuden arpoa teille luontaisia energiajuomia, jotka kantavat nimeä Little Miracles

Lempijuomani (Vitamin Well) maahantuoja otti minuun yhteyttä yhteistyön merkeissä ja mielestäni oli hauska idea arpoa teille vähän piristettä syksyn (?) keskelle. 

Itse en ole koskaan ollut limujen lipittäjä, mutta tutustuessani Vitamin Well -juomiin rakastuin täysin! Little Miraclesit olivat minulle täysin uusi tuttavuus, mutta eipä mennyt kauaa kun olin myyty nainen. Juomat ovat ekoloogisesti toteutettuja kylmiä teejuomia ja niissä on käytetty luontaisia (esim. vihreä tee, ginseng) piristeitä.

Nyt saisin siis arpoa jollekin teistä kaksi myyntierää (24 plo) Little Miraclesia eli arvontaa käyntiin vaan!


Säännöt:
-Kerro miten pidät itsesi virkeänä syksyn tullen?
-Laita yhteystietosi (e-mail) mukaan

Arvonta päättyy sunnuntaina 2.9

//This giveaway is only valid in Finland

Leave a Reply

Your email address will not be published.

50 comments

 1. Katariina August 27, 2012

  Syksyn tullen virkeänä pitävät kuntoilu ja mikäs muukaan kuin virkistävä tee, johon olen jäänyt Kiinan matkan jälkeen täysin koukkuun! Siks oliskin kiva kokeilla myös kyseisiä juomia, vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta! :) [email protected]

  Reply
 2. Hanna August 27, 2012

  Pidän itseni pirteänä nukkumalla kunnon yöunet! :) Jos yön on nukkunut huonosti, se saattaa kostautua monen päivän uupumuksena.

  [email protected]

  Reply
 3. Amalia August 27, 2012

  Syksyisin itsensä piristäminen on todella vaikeaa, itse kun toimin lähinnä aurinkoenergialla, enkä yhtään innostu pimeästä ja sateisesta säästä. Eikä uusi tuntematon koulu helpota asiaa pätkääkään! Tänä syksynä kuitenkin tarkoituksena on ruveta treenaamaan itseäni, näin kesäkuntoon 2013! Uusia treenikamppeita hommattuna, lenkkeilystä on yllätyksellisesti tullut yksi lempparilajeistani ja kuntosalikortin hankinta on todellakin ajankohtaista. Ainakin näin alkuun tavoitteellisella treenamisella toivon olevan jotakin apua syksyisen kelin iskiessä :-)

  Reply
 4. Anonymous August 27, 2012

  Kulutan aikaa hyvän musiikin etsimiseen ja kuuntelemiseen, jotta pysyn virkeänä aamusta iltaan ja saan kaupan päälle hyvän fiiliksen!

  [email protected]

  Reply
 5. Anonymous August 27, 2012

  Syksyisin harrastan liikuntaa ja tietysti nukun reippaita yöunia, niin selviän pimeydestä ja harmaudesta:)
  [email protected]
  -mirdie

  Reply
 6. Riikka August 27, 2012

  Mä pidän itseni virkeänä urheilemalla, siitä saa energiaa :) Lisäksi mulle tosi tärkeetä jaksamisen kannalta on se, että saa kunnon yöunet, vähintään 8h/yö.

  [email protected]

  Reply
 7. Suvi August 27, 2012

  Pidän itseni virkeänä huolehtimalla itsestäni, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin. Minulla on pieni (tai ehkä vähän isompi) elämäntaparemontti käynnissä, ja iso osa sitä on terveellisesti syöminen. Olen huomannut, että syömällä oikein jaksaa paremmin (toinen klisee). Olen ollut kasvissyöjä 8 vuotta (herramunjee, onko siitä niin pitkä aika?) joten kasvikset ovat olleet olennainen osa ruokavaliotani jo pitkään – nyt on aika karsia niitä pullamössöjä ja sokeripommeja ;) Huonosti syöminen vaikuttaa suoraan mielialaan, kun on on huono omatunto syömistään herkuista ja on hankala olla omassa kropassa. Yksinkertaisesti, kun on hyvä olla, on mielikin virkeämpi. :)

  [email protected]

  Reply
 8. NiinaP August 27, 2012

  ihana arvonta:)
  syksyä lähestyessä jotenkin kaikki värit katoaa ja katukuva alkaa harmaantua, joten itse yritän piristäytyä pukemalla jotain värikästä päälle ja jos aurinko paistaa niin nautin siitä täysin rinnoin:D
  [email protected]

  Reply
 9. Jade August 27, 2012

  Tämä onkin paha kysymys. Ehkä nukkumalla tarpeeksi ja huolehtimalla D-vitamiinin saannista :)

  [email protected]

  Reply
 10. Anonymous August 27, 2012

  Pidän itseni virkeänä ostelemalla kivoja syysjuttuja, sekä tekemällä aamulenkin raikkaassa syysilmassa :D

  [email protected]

  Reply
 11. Ansku August 27, 2012

  Pidän itseni virkeänä mm. kunnon yöunilla! Mikään ei ole parempaa, kuin herätä aamulla intoa puhkuen! Nytkun on lukio alkanut, tuntuu välillä että pelkät hyvät yöunet ei riitä, sillä läksyjen teko vie myös paljon voimia. Ainiin, ei saa unohtaa että lukiossani on 5 kerrosta ja niitä pitää sitten koko päivä ravata edestakas! :D Nämä juomat olisi aivan ihania, jaksaa päivänkin sitten paremmin. ♥

  Reply
 12. Ansku August 27, 2012

  Meinasipa sähköposti unohtua kokonaan! [email protected] :)

  Reply
 13. Tilda Vanilla August 27, 2012

  Mulla ei oikeastaan koskaan tule syksyllä väsymys vaan keväällä. Mutta kunnon yöunet, värikäs ruoka-annos ja pienet herkkuhetket piristävät mieltä kummasti. Niin ja ehdottomasti kävelylenkit syysmetsässä!

  [email protected]

  Reply
 14. Anonymous August 27, 2012

  Pidän itseni virkeänä säännöllisen liikunnan ja hyvän ruokavalion avulla :)

  [email protected]

  Reply
 15. annemi August 27, 2012

  Virkeänä pysyminen on aika haasteellista kun alkaa tulla pimeä, mutta itse käytän kirkasvaloherätyskelloa sekä popsin paljon sitrushedelmiä :)

  52weeksofdeliciousness AT gmail.com

  Reply
 16. Reetta August 27, 2012

  Itteni virkeänä syksyllä meinaan pitää monilla tavoilla. Treenata aion jumpilla mm body combatissa, coretrimmissä jne. Voimistelukisat lähestyy joten niitä ootellessa! Oon jouluun asti (n. 6kk) karkki/suklaalakossa jolloin ei tuu naposteltua vaan syötyä kunnon ruokaa säännöllisesti ja se pitää pirteenä. Lenkeillä hyvän musan seurassa – parhautta <3 kavereista ja harrastuksista saa voimia ankeeseen arkeen!!!

  [email protected]

  Reply
 17. Anonymous August 27, 2012

  Pidän itteni virkeenä lenkkeilemällä kaverin kanssa sännöllisesti :-)

  Annanna
  [email protected]

  Reply
 18. Anonymous August 27, 2012

  mä oon innostunut aina syksyn tullen liikkumaan kun kesällä oon aina keskittynyt kaikkeen muuhun – piristää kummasti aina esim. hyvä iltalenkki :)

  [email protected]

  Reply
 19. aiai August 27, 2012

  Kävelylenkit piristää kun olo tuntuu tunkkaiselta, ja aamuisin on saatava kahvia.
  [email protected]

  Reply
 20. Anonymous August 27, 2012

  Syksyisin on tärkeää nukkua, syödä hyvin ja liikkua mahdollisimman paljon! Eli samat konstit käytössä vuoden ympäri. :) Syksyisin erilaiset teet piristävät myös paljon.
  Sähköposti: he.silven(at)gmail.com

  Reply
 21. Martta August 27, 2012

  Parhaiten mielen pitää virkeänä hyvät ystävät! Rankoille työpäiville ja pimeydelle antaa ihanaa vastapainoa kavereiden tapaaminen, varsinkin jos se tapahtuu hyvän ruoan parissa! :)

  Kiitos arvonnasta, tuote kuulostaa mielenkiintoiselta! Voisin kuvitella sen olevan hyvää taukoevästä töihin!

  [email protected]

  Reply
 22. A. August 27, 2012

  Aion raahata peppuni syksyn innostamana kuntosalille. Energiaa saa, ainakin toivottavasti ;), liikunnasta!

  [email protected]

  Reply
 23. Tiia August 27, 2012

  Minä pidän itseni virkeänä syksyisin liikunan, riittävän levon ja vitamiinien avulla :)

  [email protected]

  Reply
 24. Saranda August 27, 2012

  Uii nuo on niiiin hyviä, ei ollenkaan maistu tyypillisille energy drink/es:ille haha… Oon itse asiassa aika huono virkistämään itseäni syksyllä, kammoksun niin paljon pimeetä, kosteutta ja kylmää mutta syksyisin tuppaa löytämään aina uutta musiikkia, mikä kummasti auttakin jaksamaan eteenpäin kohti kevään lämpöä !

  [email protected]

  Reply
 25. Anonymous August 27, 2012

  Itse pidän itseni syksyn tullen virkeänä liikunalla, terveellisellä ruoalla ja huolehtimalla itsestäni, unohtamatta kuitenkaan ystävien seuraa ja ajoittaista herkuttelua ja hauskanpitoa. Terveelliset elämäntavat ovat omalla kohdallani kaiken a ja o, mutta ei kaikkea tarvitse aina ottaa niin vakavasti – elämästä tulee ennen kaikkea nauttia! :)

  -Jenni

  [email protected]

  Reply
 26. Hattara August 27, 2012

  Itselleen riittävästi omaa aikaa ottamalla ja lenkkeilemällä pidän itseni syksyn mittaan virkeänä. Loman jälkeiset kaksi viikkoa on olleet todella hektisiä, että molemmat on toistaiseksi jääneet. Ensi viikon rauhaa odotellessa.. ;) [email protected]

  Reply
 27. nanna August 27, 2012

  Itseäni piristää reippaat iltakävelyt ystävän kanssa kun ilmassa leijuu syksyn raikas tuoksu eikä ilma ole vielä liian kylmäkään :)

  [email protected]

  Reply
 28. Anonymous August 27, 2012

  Pidän itseni virkeänä etenkin liikkumalla mahdollisimman paljon sekä tietysti kaverien ja poikaystävän kanssa aikaa viettämällä!
  [email protected]

  Reply
 29. Sara August 27, 2012

  nukun tarpeeksi, urheilen ja nauran ystävien kanssa!:)
  [email protected]

  Reply
 30. Lotta August 27, 2012

  Energiajuomien sijaan itse oon perinteisesti luottanu ennemmin liikuntaan ja kunnon yöuniin, mutta nekään kun ei aina riitä, niin sillon tulis varmasti tälläiset tarpeeseen :-)

  [email protected]

  Reply
 31. maia August 27, 2012

  Pidän itteni virkeenä säännöllisellä treenillä, eli jokapäiväsellä salilla! Liikunta piristää.
  [email protected]

  Reply
 32. Linsku August 27, 2012

  pienillä piristävillä jutuilla, esim jollakin uudella vaatteella!

  [email protected]

  Reply
 33. Anonymous August 27, 2012

  Urheilemalla ulkona raikkaassa ja viileässä ilmassa ja syömällä kauden kasviksia :)

  [email protected]

  Reply
 34. Anonymous August 27, 2012

  Syksyllä taistelen pimeyttä ja kylmyyttä vastaan vitamiineilla. Aloitan joka aamu juomalla isonlasin vettä johon laitan multivitamiini poretabletin joukkoon. Lisäksi harrastan paljon liikuntaa sekä poltan kynttilöitä. Niillä pysyn virkeänä ja jaksan pimenevän syksyn. Tietenkään ei saa unohtaa shoppailua;)
  [email protected]

  Reply
 35. Mia August 27, 2012

  Syksyisin piristää kummasti kuppi kuumaa kaakaota kavereiden kera nautittuna! :)

  [email protected]

  Reply
 36. Anonymous August 27, 2012

  Moi A! Osallistun arvontaan:
  -yritän pidän itseni virkeänä liikkumalla ja syömällä hyvin +ulkomaan matka aurinkoon jos rahatilanne sallii :)

  [email protected]

  Reply
 37. viivi August 27, 2012

  Kunnon unet, sopivasti treeniä ja laiskottelua kynttilän valossa :)

  [email protected]

  Reply
 38. ibe August 27, 2012

  Virkeyttä pidän yllä lenkkeilemällä ja kahvilla :)

  [email protected]

  Reply
 39. Anonymous August 27, 2012

  Sellaisen liikuntamuodon harrastaminen, mistä itse nauttii, pitää mielen sekä myöskin kehon virkeänä. Myös haaveilu ulkomaanmatkasta (miksei sellaisen toteuttaminenkin) piristää kummasti pimenevinä syysiltoina.

  – katsie
  [email protected]

  Reply
 40. Anonymous August 27, 2012

  Yritän pitää itseni virkeänä pyöräilemällä työmatkat (23km/pvä), mutta tällä hetkellä tuntuu, että väsymys vaan lisääntyy. En tiedä missä mättää, mutta pyöräilyä en jätä! :)
  Abe

  Reply
 41. Boogina August 27, 2012

  Syön joka päivä kourallisen tyrnimarjoja joista saan kasan C-vitamiineja ja D-vitamiinin. Niiden avulla jaksan syksynkin jolloin aurinko ei paista enää paljoa. LesMillsin tunnit kerran päivässä piristävät myös päiviäni huimasti. Tunti rehkimistä sellaisen lajin parissa mitä suorastaan rakastaa pitää minut virkeänä vaikka arki tuntuukin yhtä juoksemista olevan.

  [email protected]

  Reply
 42. Nenna August 27, 2012

  Yritän syödä tuplasti enemmän kasviksia kuin muuten ja liikkua reilummin. Mulla tulee joka vuosi pieni syysmasennus, jota oon tänä vuonna jo alkanut torjumaan vitamiinitankkauksella :)

  [email protected]

  Reply
 43. Linda August 27, 2012

  Joka aamu vain cappuccino naamaan niin sillä yritetään saada aamut käyntiin. Liikuntaa tietysti ja kaverit myös mukaan, niin eiköhän niillä lämmitetä sydäntä näinä syksyisinä iltapäivinä :)

  [email protected]

  Reply
 44. aintsi August 27, 2012

  Ihan liikunnan ja ravinnon avulla, syksyn tullen lisään aikapaljon sitrushedelmiä ruokavalioon ja erityisesti aamupalalle sekä välipaloiksi, piristää kivasti :) Liikunnassa suosin aamulenkkejä, semmosen jälkeen on energiaa vaikka muille jakaa!

  [email protected]

  Reply
 45. aintsi August 27, 2012

  hups, siis [email protected],

  Reply
 46. M August 27, 2012

  Pidän itseni virkeänä kuntoilemalla säännöllisesti sekä nauttimalla herkullisia marjasmoothieita!

  milla521(at)hotmail.com

  Reply
 47. London August 27, 2012

  Pidän itseni syksyn aikana virkeänä D-vitamiinin, teen ja hyvien yöunien avulla, muuten voi tulla kaamosmasennus. Uni on tietysti tärkeintä, mutta D-vitamiini vaikuttaa ainakin itseeni todella positiivisesti. En selviäisi syksystä iloisena ilman sitä.
  Silloin tällöin nappaan myös kupillisen Reilun kaupan pikacappucinoa.

  [email protected]

  Reply
 48. l a u r a August 27, 2012

  Tylsästi ensimmäisenä tuli mieleen liikunta. Se on mun mielestä helpoin tapa pysyä virkeänä. Aamulla ekana lenkille, ja (ainakin 9/10 kerralla) koko loppupäivän virkeys on taattu! Sinä 1/10 vaan sitte hitosti kahvia tai energiajuomaa naamariin. Energiajuomat varmaan ois hyvä korvata tolla Little Miraclesilla :D

  [email protected]

  Reply
 49. Suski August 27, 2012

  Pidän itseni virkeänä juomalla teetä ja urheilemalla :>

  [email protected]

  Reply
 50. anna August 27, 2012

  Pirteänä pysyn raikkaan ilman ja liikunnan avulla :)
  [email protected]

  Reply