Vinkki: Zalandosta sisustustuotteita!

Olen vastikään tutustunut Zalando -nimiseen verkkokauppaan ja huomasin tänään että heillä on käynnissä syysale. Alennuksessa on paljon vaatteita, kenkiä ja sisustustuotteita. Tosiaan noi sisustustuotteet tulivat mulle ihan uutena tietona, sillä olin jotenkin olettanut että Zalando myy pelkästään vaatteita! Valikoimasta löytyi pienempää ja suurempaa huonekalua, mutta päälimmäiseksi mieleeni jäi ihanat tuikut ja valokuvakehykset!:) Postaus on tuotettu yhteistyössä Zalandon kanssa.
//I’ve recently discovered a web shop called Zalando. They sell mainly clothes and accessories, but some furniture as well. They have really nice selection of photo frames, blankets and throw pillows. I highly recommend you to visit Zalando! :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 comments

 1. Minna October 22, 2012

  Voi en itsekkään muistanut, että Zalandosta saisi sisutustuotteita, nimittäin todella kivoja vaatteita olen sieltä kyllä tilannut :) Ainut miinus, minkä Zalando saa, on se kun palauttaa tuotteita niin rahoja saa odotella todella kauan takaisin tilillensä. Toki se voi johtua myös siitä, että tämä on vielä aika uusi juttu ja todella suosituksi tullut nyt vasta lähiaikoina, että sen takia siellä asiat takkuaa :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 22, 2012

   Joo mä oon huomannut saman monessakin nettikaupassa! Mutta toisaalta nehän on sitten mulle vain “säästössä”, kunhan rahat tulee joskus takaisin :D Mutta joo ihanaa pientä tilpehööriä! xx

   Reply
 2. Jannika October 22, 2012

  Kaikki vihaa sitä mainosta, mutta mun mielestä se on niin hyvä ja toimiva :D “Älä koskaan, SIIS KOSKAAN, päästä sun tyttöystävää, vaimoa tai siskoa osoitteeseen…” Ja TOTTA KAI sinne oli pakko mennä heti klikkailee. Mageita sisustusjuttuja sielt löytykin ja pointsit hyvästä värivalikoimasta. Usein kaupoissa on vaan tiettyjä trendivärejä, jotka ei sit sovikaan yhtään omaan kotiin.

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 22, 2012

   Hahaha joo mun mielestä se oli myös just hauska :D Ja se kieltämättä ajoi mutkin Zalandoon! xx

   Reply
 3. LadyBlue October 22, 2012

  Voi ei, taas yksi paikka lisää missä katsella ihania sisustusjuttuja :) Hei mikä muuten on se tee jota käytit kotitekoiseen chai latteen? Yritin etsiskellä Jolien nettikaupasta kun en jaksanut lähteä käymään siellä päin, mutta ei osunut silmään..

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 22, 2012

   No älä muuta sano ;) Se oli sellainen merkki kun terre D’oc. Sitä ei vissiin ole toistaiseksi nettikaupassa, mutta liikkeestä pitäisi löytyä :) xx

   Reply
 4. Anonymous October 22, 2012

  mäkin tilasin sieltä elokuun lopussa eikä ole vieläkään rahoja näkynyt, vaikka pistin paketin heti takaisin päin. ;s pitää varmaan taas soittaa sinne huomenna

  Reply
 5. LadyBlue October 23, 2012

  Ettei ois joku näistä?
  http://kauppa.jolie.fi/category/95/teet

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 23, 2012

   Joo!!! The noir ;) Sit toi jasmiini on kans ihanaa! xx

   Reply