VIIKONLOPPU MALAGASSA

november 16, 2018, travel

kaupallinen yhteistyö: Finnair

Tein viime kuussa viikonloppumatkan Malagaan yhdessä Finnairin kanssa ja tässä on viimein kuvia meidän reissulta! Reissun tarkoituksena oli tehdä kuvatuotantoa Finnairin sivuille, eli varsin ihana työmatka siis. En ole aikaisemmin ollut Costa Del Solin seudulla, joten oli todella huikeaa päästä viimein tutustumaan Malagaan ja sen ympärillä oleviin lähikaupunkeihin. Sain reissun aikana huikeasti viestejä Instagramin puolella, selkeästi moni teistäkin oli innoissaan!

Vietettiin myös muutama päivä Granadassa, joka oli maailman sympaattisin kaupunki, täynnä kulttuuria ja ihania ravintoloita – lämmin suositus! Finnairin sivuilta löytyy mun kaikki täsmävinkit Costa Del Soliin ja Malagaan pääsee talven lomasesonkeina Finnairin lennoilla entistä paremmin matkustusajoin ja esimerkiksi tammikuussa mukavaan hintaan. Nähtävää ja ihania kaupunkeja on Malagan lähellä niin paljon että se on ihan mainio kohde pidennetylle viikonloppureissulle. Marbellaan ja Mijasin kauniiseen kylään haluan vielä tulevaisuudessa tutustua paremmin!

Last month I spent a weekend in Malaga together with Finnair. It was my first time in Costa del Sol area, it was really interesting to explore Malaga and the cities nearby. It was so nice to enjoy the sunny weather and take some cool photos! If you want to learn more about my Costa Del Sol tips, check them from Finnair’s page. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *