VIIKONLOPPU MALAGASSA

kaupallinen yhteistyö: Finnair

Tein viime kuussa viikonloppumatkan Malagaan yhdessä Finnairin kanssa ja tässä on viimein kuvia meidän reissulta! Reissun tarkoituksena oli tehdä kuvatuotantoa Finnairin sivuille, eli varsin ihana työmatka siis. En ole aikaisemmin ollut Costa Del Solin seudulla, joten oli todella huikeaa päästä viimein tutustumaan Malagaan ja sen ympärillä oleviin lähikaupunkeihin. Sain reissun aikana huikeasti viestejä Instagramin puolella, selkeästi moni teistäkin oli innoissaan!

Vietettiin myös muutama päivä Granadassa, joka oli maailman sympaattisin kaupunki, täynnä kulttuuria ja ihania ravintoloita – lämmin suositus! Finnairin sivuilta löytyy mun kaikki täsmävinkit Costa Del Soliin ja Malagaan pääsee talven lomasesonkeina Finnairin lennoilla entistä paremmin matkustusajoin ja esimerkiksi tammikuussa mukavaan hintaan. Nähtävää ja ihania kaupunkeja on Malagan lähellä niin paljon että se on ihan mainio kohde pidennetylle viikonloppureissulle. Marbellaan ja Mijasin kauniiseen kylään haluan vielä tulevaisuudessa tutustua paremmin!

Last month I spent a weekend in Malaga together with Finnair. It was my first time in Costa del Sol area, it was really interesting to explore Malaga and the cities nearby. It was so nice to enjoy the sunny weather and take some cool photos! If you want to learn more about my Costa Del Sol tips, check them from Finnair’s page. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Merja November 16, 2018

  Malagan seudulla on todella paljon nähtävää. Juuri tulin pitkältä lomalta sieltä ja kävin mm. Mijaksessa, vaikka korkeanpaikankammoisena matka ylös vuorille oli koettelemus. Näköalat korvasivat kyllä hurjan matkanteon. Malaga on itsessäänkin mukava kaupunki ja siellähän on paljon nähtävää. Sevilla, Ronda ja Granada ovat rannikkoon verrattuna aidompaa Espanjaa. Espanjalaiset ovat mitä ystävällisempiä ihmisiä ja valmiita auttamaan, vaikka englanninkielentaito ei aina olekaan hallussa.

  Reply
  • Alexa November 16, 2018

   No juuri näin! ? Mijasiin haluan kyllä vielä joskus, olen kuullut siitä niin paljon hyvää! Mukavaa kuulla että oli onnistunut reissu ? xx

   Reply
 2. Hanna November 16, 2018

  Ihanaa nähdä kuvia joissa on valoa! :D … Haha, kyllä tää pimeä aika vaan vie veronsa, koskahan sitä oppii että vois joskus varata jonkun reissun tähän pimeeseen vuodenaikaan jonnekin jossa vois nähdä auringosta muutakin kuin vilauksen..

  Reply
  • Alexa November 16, 2018

   No älä muuta sano, se tekee ihmeitä! ? Oon just Tukholmassa työmatkalla ja täällä paistoi KOKO PÄIVÄN aurinko ? Jestas tätä energian ja positiivisuuden määrää. ❤️ Mutta vissiin Suomeenkin on nyt viikonlopuksi luvattu hyviä kelejä, jee! xx

   Reply
 3. Hannele/Täyttä Elämää November 17, 2018

  Voi mikä kuva tuo ensimmäinen ♥ Meidän toiseksi vanhin poika oli vuosi sitten kuukauden työharjoittelussa tuolla Granadassa. Itse en ollut sitä ennen kuullutkaan siitä kaupungista, mutta sieltä tulleiden kuvien perusteella kaunis paikka :)

  Reply
  • Alexa November 17, 2018

   Kiitos ? On kyllä upea paikka! xx

   Reply