VIIKON ASU

Ihan älytöntä että välissä on enää viikonloppu ja maanantaina on jo jouluaatto! Tuntuu siltä että en ole edes ehtinyt tarpeeksi fiilistelemään joulua, vaikka kuusi pystytettiin jo ensimmäinen päivä ja joululauluja on tullut kuunneltua joka päivä. Eli  ensi vuonna pitää vissiin aloittaa fiilistely jo lokakuussa. Oltiin aikaisemmin tällä viikolla perheen kanssa Kööpenhaminassa ja Tivolissa oli kyllä joulutunnelma vertaansa vailla. Suosittelen ehdottomasti käymään siellä joulunaikaan, se oli ihan maaginen paikka (täällä löytyy kuva meidän Tivoli-illasta). En ole missään (edes jenkeissä) nähnyt niin upeita joulukoristeluja, mieletöntä että Pohjoismaissa osataan! Muuten Köpiksessä oli niin lämmin että näillä vermeillä pärjäsi vallan mainiosti.

Muuten tämä viikko on mennyt pitkälti Lindan kanssa palavereissa ja nauhotuksissa pyörien, hyvä tehoviikko hyvässä seurassa siis. Muutamia videoita olen myös tehnyt varastoon (mm. teille joululoman ratoksi!) ja olen kyllä kovasti innostunut niistä. Ihanaa että myös assari-video innosti teitä, kiitos kaikesta palautteesta siihen liittyen.

Christmas is actually next week! I can’t believe it. Next year I need to start decorating in October, because I feel like I could enjoy the holiday season for awhile longer. This weekend I’ll be baking all the Christmas treats and listen to Frank Sinatra while baking, sounds like a great plan right? Can’t wait! Hope you like these outfit photos from Copenhagen!

Mamma nappasi kuvat pikaisesti hotellin alapuolella. Täytyy sanoa että äidistä on kuoriutunut oikein hyvä kuvaaja!

Balmuir Beret*
H&M Coat*
&Other Stories Sweater
Chanel Bag
Zara Skirt
Stuart Weitzman Boots -40%

postaus sisältää mainoslinkkejä | *tuotteet saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Aga December 20, 2018

  Looks like we’ve got the very same plans for the weekend… Frank Sinatra is always on repeat whenever I cook and bake for Christmas! :)

  Greetings from Poland!

  x

  Reply
  • Alexa December 20, 2018

   Awesome! ? Have a lovely weekend! xx

   Reply
 2. Helen December 22, 2018

  Kiva asu, rento, mutta tyylikäs :)
  Tuo pampulaneule on erityisen kiva :)

  Reply
  • Alexa December 23, 2018

   Kiitos ihana! ? xx

   Reply