VIIKKO PALMASSA

Tämä viikko olikin pitkään odotettu lomaviikko, jota vietin yhdessä ystävieni kanssa Mallorcalla. Buukattiin matka Lindan ja Mariannan kanssa heinäkuussa, kun kaipasin sairaslomalla jotain mitä suunnitella ja odottaa. Ohikiitävät kesäpäivät eivät saikulla juuri haitanneet, kun tiesin aurinkoloman vielä odottavan kesän jälkeen.

Tosin säiden suhteen meille kävi maailman huonoin tuuri! Mallorcalla on kuulemma vuodessa muutama sateinen viikko ja ne päivät osuivat juurikin meidän lomaviikolle. Onneksi meillä oli kuitenkin kiva Airbnb-kämppä ja hauskoja sadepäivien aktiviteetteja takataskussa.

Time for a weekly recap, but this time from Palma! We booked this trip with my friends back in July, when I was recovering from my ankle surgery. I wasn’t able to enjoy summer to the fullest with my broken leg, so it was nice to have a trip to look forward to.

Montaa vinkkiä ei ole Palmaan valitettavasti tarjota, sillä rajun kelin vuoksi oltiin useampana iltana vaan talolla. Saarella ukkosti nimittäin siihen malliin, että sai välillä miettiä, että meneekö kohta ikkunat palasiksi. En ole koskaan kokenut vastaavaa keliä! Kokemus se sekin ?

Yllä olevat kuvat on La Perla-ravintolasta, jonka olen bongannut Bianca Ingrosson Instagramista. Biancalta löytyy paljon hyviä Palma-vinkkejä, jos on reissu suunnitteilla sinne.

We had such a bad luck with the weather! Mallorca is known for its beautiful weather all year round, but this week was all about heavy rain and thunderstorms. It was quite crazy! So unfortunately I don’t have many Palma tips to share, but I’ll share the couple of restaurants we tried.

La Perla was such a cozy little restaurant in the city centre. I found it through Bianca Ingrosso and it was so good. Totally recommend!

Reissun sateiset illat näyttivät tältä. Tortilloja, korttipelejä ja Vain Elämää pyörii taustalla.

Those rainy nights looked like this. Tacos, card games and tv shows, so cozy!

Viimeisenä päivänä saimme vihdoinkin nauttia helteestä ja nähdä sitä Mallorcaa, josta olemme paljon kehuja kuulleet. Niin mielettömän kaunista!

The last day was finally sunny!

Käytiin aurinkoisen viimeisen päivän kunniaksi testaamassa Puro Beach Club, joka oli täydellinen paikka rentoutumiseen ja aurinkoisesta säästä nauttimiseen. Illalla suunnattiin ihan sokkona Il Paradiso -ravintolaan, joka osoittautui aivan ihanaksi!

Vaikka sään suhteen kävikin huono tuuri, niin jäi silti ihan super hyvä fiilis Mallorcasta kohteena. Sinne todella haluan joskus uudelleen, ottaa auton alle ja kierrellä vielä enemmän saaren sympaattisia kyliä ja kauniita rantoja. ❤️

We started the day at Puro Beach Club. Such a lovely place to chill and enjoy the sunny day. Later on we had dinner at Il Paradiso, which was amazing as well! The view was totally breathtaking. I’m glad we were able to experience Palma on a sunny day as well, it was so pretty. I need to visit Palma again sometime!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Sini October 27, 2019

  Oi miten ihanan näkösitä siellä on *.* harmi että sattui kuitenkin sateiset päivät just teidän reissulle. Itse kävin lomalla Mallorcalla reilu vuosi sitten, mutta Palman sijasta olimme toisella puolella saarta Alcudiassa. Se oli ensimmäinen ulkomaanreissuni ja oli kyllä mahtava avaus ulkomaille, oli niin upean näköistä!

  Reply
 2. Merja October 27, 2019

  Mallorca on ihana paikka. Olitte vain hieman liian myöhään liikkeellä. Syyskuu on ehkä paras, ei liikaa turisteja, mutta kelejä piisaa. Jos vielä menette joskus, niin auto alle, saari on oikea paratiisi. Soller, Valldemossa, Deia, Fornalutx ja monet muut ihastuttavat paikat kannattaa kiertää.

  Reply
 3. Maria October 31, 2019

  Harmi noiden säiden kanssa – oli pakko tulla tuomaan tänne sympatiat, itselle kävi samalla tavalla nimittäin Istanbulissa muutama vuosi sitten. Olin siellä työmatkalla ja innoissani odotin niitä paria päivää, jolloin olisi aikaan kiertää kaupungilla. Siellä sataa lunta kuulemma parina päivänä vuodessa ja minä satuin sitten olemaan ilmeisesti juuri ne kaksi päivää siellä ? Seuraavalla viikolla olikin taas +15 ja tulppaanit kukki… Mutta oli se silti kaunis kaupunki nähdä ?

  Reply
  • Alexa November 1, 2019

   No älä muuta! Ja hitsi että sullakin kävi reissun kanssa noin huono tuuri. Ei auta kun ajatella, että säätä ei voi kontrolloida ja better luck next time ?❤️ xx

   Reply