VIIKKO 19 KUVINA

may 12, 2019, Personal

Olen kamppaillut jo pitkään sen kanssa, miten toisin arkea enemmän esille blogissani. Tiedän että te tykkäätte saada kurkistuksen arkeeni ja päätin että tästä lähtien jaan teille arkeani viikko kuvina -postauksissa. Toki teen aina satunnaisesti my day-videoitakin, mutta tästä tulee pysyvä postaussarja. Tarkoituksena on nimenomaan jakaa tilanteissa napattuja random puhelinkuvia, sillä koen että niissä on eniten aitoa fiilistä – takaisin bloggaamisen juurille! Toivottavasti tykkäätte ideasta!

I thought that it would be fun to share more personal “diary” posts weekly. Back to the roots of blogging, hope you like the idea?

Monday

Viikko alkoi Zalandon tiimin kanssa virkistyspäivällä. Käytiin alkuun läpi tämän vuoden yhteistyön tuloksia, sen jälkeen päästiin pelaamaan virtuaalitodellisuus-pelejä ja päätettiin päivä illallisella Frida’sissa. Oli kyllä mitä hauskin tapa aloittaa viikko ja oli myös mielenkiintoista kuulla tarkkaa dataa yhteistyön toimivuudesta. Zalandon kanssa on tullut tehtyä nyt neljä vuotta yhteistyötä ja olen siitä hurjan iloinen. Nykyään yhteistyö näkyy pitkälti IG:n puolella, eli sieltä voi kurkkia jos kiinnostaa.

The week started with a fun day together with Zalando. At first we went through the statistics of our current Get the Look collaboration and then we had some fun by playing virtual reality games. I have been working with Zalando since 2015 and it’s really awesome partner to work with.

Tuesday

Tiistai oli pitkälti vapaapäivä työnteosta. Aamu alkoi kuten joka tiistai, eli aamutreenillä Kanen kanssa. Treenin ja lounaan jälkeen menin makoilemaan Lotalle ripsihuoltoon ja rusketukseen. Ilta meni loppuviikkoa valmistellessa, sillä luvassa oli jänniä työjuttuja. Illalliseksi tein uunikasviksia, halloumia ja hummusta. Niin nopeaa ja helppoa!

Tuesday was mostly a day-off from working. I started the day with a workout with my PT and later on I got my lash extensions fixed by Lotta. Look what I was wearing? It’s May and it’s still so cold in Helsinki.

Wednesday

Keskiviikkona lähdettiin Sofian, Maryamin ja Lindexin Ainon kanssa tutustumaan Lindexin uuteen By Malina-mallistoon Tukholmaan. Lähden harvoin pressimatkoille, mutta pitkäaikaisena By Malina-fanina, oli päästävä tapaamaan suunnittelijaa ja näkemään mallisto kun mahdollisuutta tarjottiin. Tukholmasta nappasin Lindan mukaani Helsinkiin, sillä loppuviikko oli täynnä työhommia.

Fun fact: Tuo kuva otettiin Sofian InstaStoriesia varten ja tuli taas todistettua että meikäläisellä ei ole todellakaan selfie-kädet.

Wednesday morning we headed to Stockholm to celebrate the launch of By Malina + Lindex collection. I have been a huge fan of By Malina for years, so it was so much fun to celebrate the launch of the collection with Malin herself.

Thursday

Torstaina päivä alkoi Instagramin järjestämällä workshop-päivällä. Päivä oli täynnä mielenkiintoisia puheenvuoroja Instagramin kansainväliseltä tiimiltä ja me päästiin myös lavalle höpöttelemään vaikuttajamarkkinoinnista.

Mielenkiintoisimmat pointit tapahtumasta: Instagram julkaisee pian kaupalliset tunnisteet kaikkien käyttöön (jee, vihdoin!) ja Stories-julkaisujen suosio on ylittämässä feed-kuvien suosion. Kauniseen profiiliin ei tule käyttää liikaa energiaa, sillä käyttäjät tarkastelee yksittäisiä kuvia selatessaan omaa feedia, ei profiileja.

Tapahtuman jälkeen käytiin tavalliseen tapaan Sushibar + Winessa lounaalla ja sen jälkeen tavattiin meidän tuottaja palaverin merkeissä. Käytiin läpi statistiikkaa, kesän podijaksoja ja kaupallisia partnereita. Illalla vedettiin Kanen kanssa treenit ja väännettiin tarjouksia tukka putkella.

Thursday morning started with a workshop with Instagram in Helsinki. The day was full of exciting presentations by Instagram’s international team. I was honoured to join the panel of influencers to talk about influencer marketing.

The most interesting takeaways from the event: Instagram is about to launch the paid partnership tool for everyone, finally! InstaStories is about to be more popular than Instagram feed.

After the event we had lunch with Linda at Sushibar + Wine. Later on we met our producer and went through podcast plans for this summer.

Friday

Perjantaiaamu alkoi puolestaan PING Studio-tapahtumalla. Tapahtuma keskittyy myös vaikuttajamarkkinointiin ja tapahtumassa esiteltiin mielenkiintoisia caseja ja niiden tuloksia – yhtenä niistä Vaalispessu. Tapahtumassa palkittiin myös vuoden parhaimpia vaikuttajamarkkinoinnin tekoja / kampanjoita ja me saatiin pysti rohkeutemme ansioista nimenomaan Vaalispessu-podisarjasta. Jippii!

Illalla Linda palasi takaisin Tukholmaan ja meikä laittoi tietysti MM-lätkän pyörimään. Ihanaa että saa taas seuraavaksi pariksi viikoksi viihdettä! Hyvä Suomi!

Tätä postaussarjaa ajatellen pohdin että jakaisin pääsääntöisesti päiväkirjaa arjesta, mutta jos viikonloppuna tapahtuu jotain jännää (toisin kuin tänä viikonloppuna), niin laitan siitä tietysti myös höpöttelyä tulemaan. Toivottavasti tykkäätte tästä!

Friday morning started with an influencer marketing event. There was also a little award ceremony afterwards and we actually won with Linda, for doing a brave campaign on our podcast.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *