VIIKKO 48 KUVINA

december 2, 2019, Personal

Maanantai

Maanantaina hoidin vuoden viimeisiä kamppiksia. Kuvasin, raportoin ja laskutin. Kuvasin mm. Nathalie Schutermanille muutamia kuvia. Ihan mieletöntä tehdä töitä putiikin kanssa, jossa olen vieraillut jo vuosikymmenen ajan Tukholmassa.

Tiistai

Tiistaina pidin siivous – ja toimistopäivän kotona. Pesin monta koneellista pyykkiä ja järjestelin kaappeja, jotta reissusta olisi kivaa palata takaisin siistiin kotiin. Myöhemmin tein koneella hommia mm. meidän asuntoprojektiin liittyviä suunnitelmia. Kyllä sekin tässä pian vielä etenee!

Keskiviikko

Keskiviikkona mulla oli lounastreffit Filippa K:n maapäällikön kanssa Tannerissa ja sen jälkeen hoidin muutamia juoksevia asioita keskustassa. Kävin myös inspiroitumassa Fredan Nide-kirjakaupassa, niin mieletön aarreaitta.

Torstai

Torstaina odottelin Nonsensen kuormaa meillä kotona, nimittäin saatiin uusi erä maailman parhaita svetareita sopivasti ennen joulua! S ja XL on myyty loppuun, mutta muita kokoja on vielä.

Linda saapui myös viimein Helsinkiin ja päivä meni tilauksia läpikäydessä ja svetareita pakatessa. Suurkiitos kaikille tilaajille! 🖤

Perjantai

Perjantaina mentiin käymään meidän tulevalla Nonsense-toimistolla, joka on ihan mieletön! Ollaan fiilistelty sitä hurjasti ja se tuo kyllä niin paljon iloa arkeen tulevaisuudessa. Huonekalut on nyt tilattu, enkä malta odottaa, että mun työpäivät siirtyy meidän keittiönpöydän äärestä kunnon toimistolle alkuvuodesta. Lisää kuvia tulee varmasti silloin, nimittäin sen verran inspiroiva tila kyseessä. 👀

Päivällä jatkettiin svetareiden pakkaamista ja illalla heitettiin ensimmäinen erä postiin. Vitsit olisi kyllä jännää joskus törmätä johonkin, jolla on meidän svetari päällä!

Viikonloppu

Viikonloppuna lähdettiin spontaanisti viettämään Nonsense-pikkujouluja! Käytiin alkuillasta Brondassa syömässä ja omaksi yllätykseksemme viihdyttiin yössä niin hyvin, että tultiin mäkin kautta kotiin vasta viiden aikaan. Mutta niinhän se menee, että yleensä ne spontaanit illat on parhaimpia! Ja kiitos kaikille teille, jotka tulitte moikkaamaan, se teki meidän illasta vielä tuplasti hauskemman! 🖤

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *