VIIKKO 44 KUVINA

Monday

Mango Coat, Balmuir turtleneck, Nanushka pants, Hermes bag

Mun työpäivät on todella monesti sellasta “näkymätöntä työtä”, eli palavereja ja sopimusneuvotteluja. Maanantaina oli nimenomaan muutama eri sopimusneuvottelu ja siinä menikin koko iltapäivä.

Usually my working days include a lot of “invisible job” which means meetings and contract negotiations. On Monday I had a few negotiations and those took the whole afternoon.

TUESDAY

Tiistai alkoi tavalliseen tapaan treenillä Kanervan kanssa ja iltapäivä meni tulevia kamppiksia kuvatessa. Jos teitä kiinnostaa treeni ja itsetunto-asiat, niin kannattaa katsoa mun ja Kanervan tekemä Super Humanity-jakso, joka tuli eilen ulos.

On Tuesday I did a workout with Kanerva, as usual. The afternoon went by taking photos for the upcoming campaigns.

WEDNESDAY

Keskiviikkona hoidin asioita keskustassa ja kävin hierojalla. Oli kyllä niin tarpeen, kun toi mun sääri menee ihan älyttömän helposti jumiin. Ilta meni koneella hommia näpyttäessä. Lähdetään tosiaan joulukuussa sinne Jenkkeihin, niin nyt on tuplasti töitä tehtävänä ennen sitä.

On Wednesday I took care of current matters in the center and went to a massager. That was sorely needed. In the evening I did work stuff on my computer. As you may know, we are leaving for the United States in December. That’s why I have a lot of work to do.

THURSDAY

Torstai alkoi palaverilla Balmuirin showroomilla ja sieltä suuntasin kampaajalle Peiliin. Oon käynyt Hannella varmaan kohta vuosikymmenen. On niin ihanaa, että on luottotyyppi, joka todella osaa hommansa. Voi vaan istua penkkiin sanomatta mitään ja hyvä tulee. Loppupäivä meni kampaajan jälkeen suunnittelupalavereissa ja tulin vasta kahdeksalta kotiin.

Thursday started with a meeting in Balmuir’s showroom. Then I headed to the hairdresser. Hanne has done my hair for the past ten years. It’s great to have a go-to hairdresser who always knows what she’s doing. After that I had a meeting and I was back home at eight.

FRIDAY

Perjantaina hoidin muutamia juoksevia asioita keskustassa ja tein kotona koneella hommia. Kuvassa on mun tämän hetken lempilounas, eli kikeherne-avokadopastaa. Tosi helppoa ja nopeeta! Ensin keittää kikhernepastan. Sen jälkeen pannulle öljy, valkosipuli, chili ja avokado. Sitten heittää vaan pastan joukkoon, vähän mausteita ja voilá. Resepti on Kanervan e-kirjasta.

On Friday I ran some errands and did work on computer. In the picture you can see my favourite lunch at the moment: chickpea-avocado pasta. It’s so easy and fast to make. First cook the pasta. Then add oil, garlic, chili and avocado to the pan. Mix everything, add some spices and voilá. The recipe is from Kanerva’s e-book.

Weekend

Zara top (new) & old trousers

Pidin pitkästä aikaa vapaan viikonlopun ja lähdin käymään kavereiden kanssa lauantaina ulkona. Oli ihanaa nähdä kavereita, mutta pakko taas todeta, että yöelämä ei ole kyllä yhtään mua varten! Tuli taas niin sellanen olo, että olen ihan väärässä paikassa. Sunnuntaina väsytti sen verran, että makoiltiin Mariannan kanssa vaihdellen meidän sohvalla ja sängyssä. Tulipahan ainakin levättyä!

On the weekend I went out with friends for the first time in a long while. It was lovely to see friends but I realized once again that nightlife is not for me. On Sunday we just chilled with Marianna because we were really tired.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. ansku November 4, 2019

  eikö sulla oo enää sitä samettista sohvaa? :o se oli huippu!

  Reply
  • Alexa November 4, 2019

   Se on sama sohva! Laitoin vaan nyt syksyksi ton vanhan päällisen takas, mutta se samettinen on kyllä kellarissa taas kevättä odottamassa 😍 xx

   Reply
 2. T November 4, 2019

  Hei sattuuks sulla olee linkkiä tohon Zaran mustaan paitaan? Mä oon kääntäny koko Zaran nettikaupan ympäri, mut en vaan löydä sitä sieltä 😭

  Reply
  • Alexa November 4, 2019

   Siis mä luulen et vein vikan Suomesta 😭 Mulle toi niiden nettikauppa näytti viikonloppuna, että jäljellä olisi vaan 1 kpl ja se oli putiikissa. Sit menin sinne ja ystävällinen myyjä löysi sen varaston perukoilta pitkän etsimisen jälkeen 😭❤️ xx

   Reply
 3. Tiina November 4, 2019

  Pakko kysyä mistä nuo sun tummat aurinkolasit on? Ihanat ovat ja sopivat sulle täydellisesti :)

  Reply
  • Alexa November 4, 2019

   Ne on Diorin! On kyllä täykyt 😍 xx

   Reply