VIIKKO 42 KUVINA

MONDAY

Maanantaina aloitin päivän palaverilla asiakkaan kanssa ja iltapäivällä olin Corella mun PT:n videosarjan kuvauksissa. Vitsi ruska on kyllä ollut mieletön tällä viikolla! Kuvan makuupussi-takki on Mangosta.

Monday started with a meeting and later on we filmed a video together with my personal trainer. The coziest jacket is from Mango.

Outfit Reserved (*pr gift / saatu)

TUESDAY

Tiistaina oli ihan mieletön sää! Aloitin päivän treenillä Kanen kanssa ja vitsi oli voittajafiilis, kun tein ensimmäistä kertaa kyykkyjä sitten jalan murtumisen! Iltapäivällä menin lounaalle Viivin ja mun ihanan kummitytön kanssa Moko Marketiin. Illalla suuntasin Vanhalle Reservedin lanseerausillalliselle. Oli ihan huippua nähdä kaikkia tuttuja pitkästä aikaa!

The weather was amazing on Tuesday! The prettiest fall day in Helsinki. The day started with a workout together with my PT and I felt like a winner doing squats the first time after my injury. Later on I attended the Reserved launch dinner, it was so much fun to meet all the fellow bloggers.

WEDNESDAY

Keskiviikko oli kaaos! Mulla oli vapaapäivä työhommista, mutta olin jostain syystä tosi kuutamolla. Unohdin avaimet kotiin ja olin merkannut fyssarin ja ripsihuollon ajat kalenteriin ihan väärin. Sitä se teettää, kun ei nuku kunnolla 😅 Onneksi ei tosiaan ollut mitään sen tärkeämpää ja sain hyvitettyä mun myöhästymiset tyypeille. Illalla Linda tuli meille yökylään, tilattiin sushia ja hengattiin.

Wednesday was a chaos! I forgot my keys and I was late from everything I had scheduled. One of those days. Linda arrived later and it was so much fun to just chill and order sushi.

Outfits Reserved (*pr gift / saatu)

THURSDAY

Torstaina meillä oli työkeikka Triplassa ja vitsi siellä oli kyllä porukkaa! Kiitos kaikille teille, jotka tuli moikkaamaan.

Avajaisten jälkeen suunnattiin studiolle tekemään vuoden viimeisiä vierasjaksoja. Tulossa kyllä ihan huippuja tyyppejä ja jaksoja!

Thursday we opened the new Reserved store at The Mall of Tripla. It was so crazy and so much fun to meet all of you guys! Later on, we recorded the last guest episodes of 2019.

FRIDAY

Perjantaina notkuttiin studiolla ja löydettiin uusi lempparirafla! Miten olen aikaisemmin missannut Lie Mi-ravintolan? Se oli vielä ennen ihan meidän studion vieressä. Shanghai Tacot oli ihan törkeän hyvät ja listalla oli kyllä vaikka mitä herkkua ja hinnat on tosi kohtuulliset.

Lauantaina mentiin vielä vetämään yksi keikka messuille ja suuntasin suoraan messukeskuksesta kentälle kohti Mallorcaa. Nyt lomailen tämän tulevan viikon, mikä tulee kyllä niin tarpeeseen. Kroppa on jostain syystä käynyt tosi ylikierroksilla, enkä ole nukkunut viikkoihin kunnolla. Eli luvassa on lepoa ja hengausta. Palataan pian! ❤️

Friday was all about meetings and studio time. We also tried Lie Mi restaurant the first time and gosh it was good! Such a laid-back atmosphere and yummy food. I’ll be a regular from now on!

Now I’m writing this post from Mallorca. So nice to be here with my friends! I have had a lot of insomnia the past months, so I’m trying to sleep and relax here. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.