VIIKKO 40 KUVINA

october 6, 2019, Personal

MONDAY

Wearing Club Monaco jumpsuit

Viikko alkoi oikein lupaavasti! Mitä nyt on ollut vähän hermosärkyjä jalassa, mutta muuten hyvä meininki! Linda tuli aamukoneella Suomeen ja ne on ihan mun lempparipäiviä. Toki siksi, että Linda ❤️, mutta myös siitä syystä että saadaan aina ihan super paljon aikaiseksi. Alkuviikko meni siis palaveriputkissa, nauhoituksissa ja tulevia projekteja suunnittellessa.

So this week started well! Linda came to visit and we had a lot of meetings and podcast sessions together. I always love the days when we are working together!

TUESDAY

Maanantai-iltana suuhuni hiipi hammassärkyä, mutta tiistaina se äityi sietämättömäksi. Illalla en pystynyt enää puhumaan tai kuulemaan omia ajatuksiani, joten hakeuduin päivystykseen. Selvisi että viimeinen viisurini on tulehtunut pahasti, joten ei auttanut kun napata tuo paholainen pois samantien. Oli kyllä helpottavaa löytää kipuun syy ja saada paraneminen heti alkamaan.

Fun fact: Multa on aikuisiällä poistettu 8 hammasta! Neljä viisuria ja neljä muuta hampulia ennen oikomisprojektia. Kuulostaa siltä, että mulla ei olisi mitään enää jäljellä 😅

Monday evening I started to feel toothache, but it was still manageable. Tuesday it got way worse, so I headed to the dentist to see what’s up. They ended up removing my last wisdom tooth, because it was really infected.

WEDNESDAY

Keskiviikolle ei ole kuvia ollenkaan, sillä olin pitkälti kotona nukkumassa. Kivut oli edelleen kovat ja pää pyörällä.

I don’t have pictures from Wednesday, because I was still in pain and tired. So all I did was sleeping.

THURSDAY

Torstaina koitin tsempata, vaikka edelleen kärsin ikävistä kivuista. Käytiin Hannan kanssa kuvaamassa ja tavattiin Aadan kanssa palaverin merkeissä. Livetettiin myös meidän uusi preset-paketti, joka on ihan super!

Illalla olin niin poikki, että nukahdin yhdeksän jälkeen kesken telkkariohjelman. Ei mennyt kuin muutama tunti, niin heräsin aivan kamalaan oloon. En saanut henkeä, en pystynyt kunnolla puhumaan ja nenästä tuli verta. Menen harvoin paniikkiin, mutta noissa oloissa se oli lähellä. Soitin päivystykseen ja he totesivat hengityksen kuulostavan sen verran pahalta, että on parempi lähteä heti Haartmaniin. Sain onneksi heti apua ja pääsin hengittämään maskiin avaavaa lääkettä. Pikku hiljaa olo koheni sen verran, että pääsin kotiin nukkumaan.

I was still in pain, but I tried to do my best and get some work-related things done. We launched our new preset pack, which was so much fun!

In the evening I was so drained that I fell asleep watching a tv show. I woke up a couple of hours later, feeling really ill. I couldn’t breathe and my nose was bleeding. I called the emergency number and they encouraged me to head to the nearest hospital. I got some immediate help and thank god it wasn’t anything serious. I was able to go back home and sleep overnight.

FRIDAY

Perjantaiaamuna olo oli jo huomattavasti parempi, joskin vielä sen verran heikko, että en jaksanut tehdä mitään ylimääräistä. Yritin vain levätä ja tein jaksamisen mukaan hommia koneella. Sama meno jatkui koko viikonlopun. Rauhallisesti vaan kotona, liikaa rasittamatta. Harmikseni Ariana Granden keikka jäi väliin, mutta parempi pelata varman päälle ja ottaa iisisti.

Friday morning I felt much better, but still quite weak. I stayed at home all day, all weekend actually. I’m sad I missed the Ariana Grande gig last night, but I thought it’s better to chill until I’m feeling 100%. Hopefully next week will be better!

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *