VIIKKO 39 KUVINA

Wearing Weekend MaxMara sweater, Filippa K Trousers and Adidas sneakers

Monday

Tänä sunnuntaina ei ole tarjota videoa, mutta on viikko kuvina. Kiinnostaisi muuten kuulla, että pitäisikö mun tulevaisuudessa tehdä niin että sunnuntaina on nimenomaan joko viikko kuvina tai video? Olen nimitttäin huomannut että videon julkaisemiseen sunnuntai on ehdotttomasti paras päivä. Mutta nyt sen viikon kimppuun!

Maanantaina pakkailin viimeiset Nonsense-collarit. Siinä olikin hommaa, kun kävi lähes sata tilausta läpi, näpytteli Postin järjestelmään, printtasi ja laputti. Samalla niin ihanaa liukuhihna-hommaa, jota tehdessä sain hurjasti uusia ideoitta. Uusia collareita on tulossa vielä ennen joulua, eli olkaa kuulolla!

The weekly recap is back! Monday was all about packing our podcast merch. I’m so happy we finally launched it and our followers really liked the design.

Tuesday

Tiistai alkoi rauhallisella treenillä Kanen kanssa ja sen jälkeen tein pitkälti koneella hommia Aadan kanssa. Tuo oikealla oleva kuva on todellisuudessa parin viikon takaa, sillä en löytänyt tiistailta toista kuvaa. ?

Tuesday started with a workout session with my PT. We have been taking things slow after my surgery, but I’m happy I’m finally able to workout! Afterwards I met with Aada and did some paperwork at the office.

Wednesday

Keskiviikkona suunnattiin äidin kanssa Tukholmaan tapaamaan Zarron yhteistyökumppaneita. Suurinosa meidän brändeistä on joko Ruotsista tai Tanskasta, ja turnee jatkuukin parin viikon päästä Köpikseen. Harmi että en tehnyt tällä kertaa vlogia, nimittäin siinä oli viihdettä kerrakseen, kun nukuin pommiin ja meinasin myöhästyä lennolta. Laukkua en saanut enää ruumaan ja tavarat lensivät tietysti turvatarkastuksessa lattialle. Portti oli jo sulkeutunut, mutta ystävälliset virkailijat päästivät mut onneksi (hiestä märkänä) koneeseen.

Wednesday I traveled to Stockholm with my mom. We had meetings with interior brands that our family company is representing, it’s always so inspiring to meet with the designers and discover the new products.

Thursday

Torstaina käytiin Ruth & Joannan showroomilla ja kaikkea kuvasta näkyvää saa tietysti Zarrosta. Koitetaan saada myös toi ihana senkki meille esille, se on niin upea.

Thursday we had a meeting at Ruth & Joanna’s showroom. Totally love the brand and the founder Susanne. We have been working with her for years, she is so talented and sweet.

Friday

Perjantaina käytiin mm. Dusty Decossa inspiroitumassa ja mä kävin Shapeby:ssa Dermapen-hoidossa. Ostin keväällä kolmen kerran sarjakortin ja olen kyllä ollut niin tyytyväinen! Paras kasvohoito, mitä olen koskaan kokeillut. Se kiinteyttää, puhdistaa ja tekee ihosta niin freesin näköisen! Hoidon jälkeen treffatiin Linda ja suunnattiin takaisin kotia kohti.

Friday we strolled around in the city and I fell in love with vintage decor at Dusty Deco. I also had my last Dermapen appointment at Shapeby, I totally love that treatment. It makes my skin super smooth and glowy. Later on, we met up with Linda and headed back home.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Ella F September 29, 2019

  Miten sun (ärtyy?) dermapenistä?
  Entä mistä sun beige ribbihame on?
  Tänks!

  Reply
  • Alexa September 30, 2019

   Mun iho on punainen vain samana päivänä hoidon jälkeen, mutta ei muuten. ☺️ Hame Topshopilta! xx

   Reply
 2. Nelli September 30, 2019

  Ehdottomasti sunnuntaisin viikkokooste! Vaihdellen sekä kuvia että videoita :)

  Reply
 3. Emilia September 30, 2019

  Moikka,

  voisitko taas tehdä äitisi tyylistä postausta, olette niin inspiroiva äiti-tytär kaksikko!

  Reply
  • Alexa September 30, 2019

   Ehdottomasti. Kiitos ihana, lähetin mammalle terkut ? xx

   Reply
 4. Sofie September 30, 2019

  Ihania kuvia! Mitkä on noi sun äidin kengät on? Siis kertakaikkisen ihastuttavat ❤️

  Reply
  • Alexa September 30, 2019

   Kiitos ? Ne on Chanelin. ? xx

   Reply
 5. Tiina October 1, 2019

  Ihana nähdä taas sun äitikin kuvissa vilahtamassa. Hän on aina niin tyylikäs.
  Mistä muuten noi sun Adidaksen lenkkarit on tai mikä malli kyseessä. Etsin juurikin valkoisia lenkkareita ja noi näyttää tyyliltään hyvin pitkälti siltä mitä itsellä on hakusessa. Kun ei saisi olla ihan sellainen tosi siro ja kevyt malli mutta ei mikään paksuin ja raskain faijalenkkarikaan.

  Reply
  • Alexa October 1, 2019

   Joo vitsi pitää ottaa mammasta asukuvat ❤️ Noi on Zalandolta tilattu ja Net-a-Porterilta löytyy samaa mallia myös. En muista tarkkaa nimeä, mutta löytyy ? xx

   Reply
 6. Nea October 1, 2019

  Voi sun äippä on kyllä aina niin tyylikkäänä, kunnon goals!! <3

  Reply
  • Alexa October 1, 2019

   Mamma on kyllä ?❤️ xx

   Reply
 7. Mirri October 11, 2019

  Ihana tuo Tôtemen takki. Kuinka pitkä
  olet? Entä oletko leveäharteinen? Mietin että onkohan tuo takkimalli minulle aivan liian iso. Lyhyt ja kapeaharteinen kun olen. Tukholmassa pitäisi käydä sovittamassa.

  Reply
  • Alexa October 12, 2019

   Eikö ? Mulla on XS ja en oo kyllä kovin leveäharteinen.? Eli tosi oversized on kyllä! xx

   Reply