VIIKKO 35 KUVINA

Monday

Ah miten ihana viikko! Niin hauskaa kyllä tehdä näitä viikkokatsauksia, kun tulee ihan itsekin pysähdyttyä ja mietittyä viikon kulkua ja fiiliksiä ennen uuden viikon starttaamista.

Maanantaina oli luvassa pitkään odotettu essie Amazing Race -tapahtuma, jota olin suunnitellut jo useamman kuukauden ajan. Halusin suunnitella kokoelman lanseeraukseen tapahtuman, jossa pääsisin hengailemaan teidän kanssa, sillä teitä on aina niin huippua nähdä. Yhteensä kuusi seuraajaa pääsi osallistumaa tapahtumaan ja kiertämään essie-rasteja yhdessä valitsemansa parin kanssa. Kokoelma tulee tällä viikolla liikkeisiin ja teen siitä vielä oman postauksen.

Vasemmalla näkyy yksi tämän hetken parhaita annoksia. Lungin kanttarellipastaa kannattaa todellakin testata!

What a lovely week! It’s so much fun to do these weekly recaps, it’s nice to go through the days before starting a new week. This Monday I had the essie amazing race event, which I planned together with the essie team. I wanted to do something different, involving some of you guys. It was a great success and I’ll definitely do something similar in the future as well.

Tuesday

Tiistai meni keskiviikon kashmir-lanseerausta valmistellessa. Kiersin asioilla ja kävin showroomilla laittamassa paikkoja kuntoon – unohtamatta tietysti vanhaa kunnon suihkurusketusta. Jos rusketuspaikka on hakusessa, niin voin lämpimästi suositella Lottaa, joka laittaa myös mun ripset ja kulmat.

Tuesday was all about prepping for the cashmere launch. So exciting!

Wednesday

Keskiviikkona koitti pitkään odotettu päivä, nimittäin mun synttärit (27v kääk!) ja Bmuir Alexa Dagmar-malliston lanseeraus. Meillä oli aamulla todella rento tapahtuma kollegojen kesken Apartment 12 showroomilla. Suunnittelin mun unelmien tapahtuman, eli luvassa oli päähierontaa ja manikyyrejä. Hemmottelujen lomassa vaihdettiin kuulumiset ja syötiin synttärikakkua.

Päivällä tapasin toimittajia ja illalla oli lukija-tapahtuma Balmuirin Espan putiikissa. Oli muuten aika hurjaa nähdä kaikki kolme näyteikkunaa, jossa oli 2 metrin korkuiset Alexa-julisteet. Siellä ne vieläkin koreilee, jos satutte kävelemään ohi. Tapahtuma oli muuten aivan ihana ja tekäläisiä saapui paikalle huikeat 100. Tiivis oli tunnelma ja aivan unohtumaton ilta, kiitos.

Wednesday was a long-awaited day. I turned 27 (omg!) and had my cashmere launch event. Best day ever! It was awesome to chill with my blogger colleagues and host the launch party for my followers. 100 of you came, it was crazy and awesome!

Thursday

Torstaina suuntasin Emmin ja pienen Milo-vauvan kanssa Hokuun lounaalle. Sen jälkeen kiersin muutamilla showroomeilla hoitamassa tuleviin kampanjoihin liittyviä asioita. Ostin myös nuo kuvassa näkyvät Celinen-lasit, jotka löysin todellisen tuurin kautta. Lasit on loppu koko maasta, mutta Keopsin varastosta löytyi yhdet, jotka oli lähdössä takaisin tehtaalle. Sain lopulta siis nuo etsimäni lasit puoleen hintaan, kun niissä oli Celinen vanha logo ja pieni naarmu – score!

Thursday morning I met Emmi (and the cutest baby Milo) for lunch. Later on, I had a couple of meetings regarding upcoming campaigns.

Friday

Perjantaina hoidettiin Aadan kanssa juoksevia asioita keskustassa ja tehtiin aina yhtä ihania paperihommia meille. Vasemmalla näkyykin asu, josta postasin kuvat saman päivän aikana.

Friday we ran errands and did some (lovely) paperwork together with Aada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.