VIIKKO 33 KUVINA

Monday

Maanantaina koitti pitkään odotettu päivä, eli kontrolli ja kipsin poisto! Jalka oli parantunut hienosti ja pääsin vihdoinkin kipsistä ja kepeistä eroon. Oli kieltämättä todella outoa kävellä ilman apuvälineitä, mutta pikku hiljaa hyvä tulee. Lisää fiiliksiä kipsin poistosta ja päivistä sen jälkeen löytyy tästä postauksesta. Lähdin lääkäristä suoraan kentälle kohti Tukholmaan. Kävely oli vielä hiukan hassun näköistä, mutta matka sujui siitä huolimatta oikein hyvin.

Monday was a day of celebration, because I finally got my cast away! I packed my bags and headed to Stockholm to spend some time with Linda.

Tuesday

Tiistaina heräsin Tukholmasta Diplomatin pehmeistä lakanoista ja hotelliaamiainen tuntui kyllä niin luksukselta tämän sairasloman jälkeen. Nauhotettiin Tukholmassa podijaksoja ja tehtiin muutamia kampanjakuvauksia syyskuuta varten. Muutama kunnon tehopäivä herätti kyllä tämän sairaslomalaisen taas takaisiin työmoodiin.

It was so cozy to wake up from Hotel Diplomat and enjoy the yummy hotel breakfast. Stockholm is such an inspiring city, so the day went by creating content.

Wednesday

Keskiviikkona syötiin Lindan kanssa yhdessä lounas (Toast Skagen mmm) ja jatkoin siitä matkaa kohti lentokentää ja kotia. Tukholma näytti kyllä taas parhaita puoliaan, kun aurinko paistoi ja lämpöasteita oli +20.

Asu: Zara bleiseri, Topshop T-paita & farkut

Wednesday I headed back home after lunch. Wearing Zara blazer, Topshop shirt & jeans.

Thursday

Torstaina tein aamulla hommia kotona ja myöhemmin tapasin Vivianin ja ihanan pikku beben lounaan ja vaunulenkin merkeissä. Illalla kävin vielä tuottajan kanssa palaverissa perjantain Tubeconiin liittyen.

Havahduin illalla myös siihen että auton avaimet on Länsi-Suomessa ja meidän pitäisi lähteä perjantai-iltana ajamaan ystävien mökille. Onneksi hiffasin että bussit kulkee, niin äiti jätti avaimet ystävälliselle tuntemattomalle herralle bussipysäkille ja sain kuin sainkin avaimet Kampin terminaalissa.

Thursday I worked from home and met Vivian and her little baby. Later on I had a meeting with our producer, we prepared for a speaking engagement for Friday.

Friday

Perjantai alkoi puhujakeikalla Tubeconissa meidän tuottajan kanssa. Kiitos kaikille jotka tuli siellä moikkaamaan, oli ilo nähdä teitä!

Tubeconin jälkeen hain avaimet tältä tuntemattomalta herralta ja laitettiin kimpsut ja kampsut kasaan mökkiviikonloppua varten. Saavuttiin Sauvoon alkuillasta, lämmitettiin sauna ja tehtiin tortilloja iltapalaksi.

Friday started with Tubecon (a local vidcon), where we had this speaking engagement regarding the podcast scene in Finland. Afterwards we packed our bags and headed to the countryside with a group of friends.

Saturday

Lauantaina koitti the rapujuhlat, joita oltiin odotettu kuin kuuta nousevaa. Luvassa oli siis rapuja, snapsilauluja ja paljussa pulikoimista. Ihan paras viikonloppu! ❤️

Saturday we finally had the crayfish party we had been waiting for all summer. The best weekend for sure!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Piia August 19, 2019

  Hei,
  voisitko joskus tehdä postauksen aiheesta, oletko koskaan kokenut mitään kriisiä työsi merkityksellisyydestä? Tästä on nyt näkynyt kirjoituksia, mitä tapahtuu kun “influencerit” ymmärtävät että työn sisältö koostuu tavaroiden ja tarpeiden myynnistä seuraajille ja siinäpä se. Että mitä sen jälkeen kun raaka totuus valkenee ehkä sen ajatuksen kanssa, että 10 vuotta enemmän kuin turhaan kun on edesauttanut epäekologista elämäntapaa, tai ettei työstä ole ollut mitään hyötyä kenellekään?
  Omalla kohdalla aihe on ollut tapetilla kun työn sisältö on aina ollut merkityksellinen, korvaus sen sijaan murto-osa bloggaajiin verrattuna. 😄

  Reply
  • Alexa August 20, 2019

   Mielenkiintoinen kysymys! Koen ettei työni eroa ns perinteisestä markkinoinnista sen suuremmin. Päinvastoin koen että omassa työssäni saan tuoda ihmisille myös iloa, tukea ja inspiraatiota eri tavalla mitä kasvoton yritys tai mainonta voi tarjota. ❤️ xx

   Reply
 2. Ida August 21, 2019

  Hei tuleeko sun rapujuhlien mekosta jotain postausta! Niin ihanan näköinen oli kaikissa storeissa! Mistä mekko on?

  Reply