VIIKKO 32 KUVINA

Viimeinen saikkuviikko takana! En lähde perkaamaan viikkoa vielä päivittäin, sillä näin lomalla päivät menee sen verran sumussa että ei enää loppuviikosta muista mitä milloinkin tapahtui – varmaan kesälomalaisille tuttu tunne? Tämä viikko alkoi tosiaan jo tuntua vähän arjelta, kun käveleminen sujui hyvin yhdellä kepillä ja oli enemmän ohjelmaakin. Linda oli meillä myös yökylässä ja hoidettiin torstaina muutamia podiin liittyviä työhommia. Sen lisäksi olen päässyt kuntoutuksessa sen verran eteenpäin, että olen ollut kahdesti salilla polkemassa pyörää ja tekemässä yläkroppaa, sekä myös vesijuoksemassa. Ihana fiilis kyllä vihdoin vähän treenata, joskin tietysti se on vielä sen verran rajoitettua että se pistää välillä turhauttamaan. Huomenna on viimein pitkään odotettu kontrolli, eli kuulen kirurgilta miten parantuminen on edennyt – sormet siis ristiin hyville uutisille!

It’s finally the 6/6 week of my sick leave after surgery! I have been hanging out with friends and getting used to the normal life, after being at home for weeks. I have also been working out (slowly but surely) and tomorrow I’m finally getting some news from the doctor. Hopefully I have recovered well, fingers crossed!

Mun on tehnyt koko saikun mieli Ysibaarin Pollo Limonelloa ja vihdoin pääsin syömään sen – niin hyvää!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Sandy August 12, 2019

  Wow, sulla on upeat hiukset tuossa kampaamo(?)kuvassa!

  Reply
  • Alexa August 12, 2019

   Kiitos 😍 Oli kyllä hienosti laitettu! Kävin Peilissä Hannella, kuten aina 😍 xx

   Reply
 2. Grey noise August 13, 2019

  Mä teen Ysibaarin pollo limonelloa kotona. Koska periferia, keski-ikä ja laiskuus. Helppoa ja hyvää! Pitääkin tehdä joku päivä!

  Reply
  • Alexa August 13, 2019

   Pitää testaa kyllä itsekin! 😍🙏 xx

   Reply
 3. Lotta August 14, 2019

  Heei ihana! <3

  Onko sulla antaa linkkiä tämän postauksen https://alexadagmar.com/elaman-pienia-iloja-jalka-kipsissa/#comments mekkoon? haluan!! :)

  Kiitos jo etukäteen.

  Reply