VIIKKO 3 KUVINA

january 20, 2020, Personal

MAANANTAI

Maanantaina pääsin ensimmäistä kertaa tänä vuonna treenaamaan! Oltiin Lindan kanssa BAY:ssa reformer-pilateksessa ja mä niin nautin siitä! Tänä vuonna aktivoidun taas sen suhteen, sillä siitä tulee vaan niin hyvä mieli.

Sen lisäksi istuttiin koodaajan kanssa alas, sillä suunnitellaan uutta ulkoasua meille molemmille. Huomasitteko muuten, että mainospaikat ovat kadonneet mun blogin ulkoasusta? Irtauduimme pitkäaikaisesta yhteistyöstä Bablerin kanssa meidän omien kanaviemme osalta ja sen myötä myös nuo mainokset lähtivät viikonloppuna blogeista. Näyttää kyllä heti vähän freesimmiltä ja kohta saadaan vielä uudet sivut rullaamaan. Nyt voi toki myös laittaa toiveita tulemaan. Mikä toimii teknisesti ja onko ominaisuuksia mitä toivoisitte blogiin lisää?

TIISTAI

Tiistaina jatketiin treenaamista Kanen johdolla Corella, eli takaisin mun tiistairutiinin pariin! Treenien jälkeen käytiin yhdessä palaverissa ja loppupäivä vietettiin konttorilla.

KESKIVIIKKO

Keskiviikko ei juuri poikennut muista päivistä, eli toimistolla vietettiin lähes koko päivä. Päivä meni meileihin vastaillessa ja erilaisia tapahtumakonsepteja suunnitellessa.

Aamupalaksi olen syönyt viime aikoina lähes poikkeuksetta munakokkelia, jonka olen maustanut suolan ja pippurin lisäksi chilirouheella ja ruohosipulilla. Nopeaa, helppoa ja aina niin hyvää!

TORSTAI

Torstaina Linda lähti kotia kohti ja mä jatkoin palaveriputkea. Tehtiin viimeisiä viilauksia asuntoprojektin suunnitelmiin yhdessä arkkitehdin kanssa, eli valoa näkyy tunnelin päässä. Hitsin hitaasti projekti on edennyt ja koko ajan tulee mitä ihmeellisimpiä hidasteita eteen. Uskon ja toivon, että starttaillaan projekti nyt kevään aikana joka tapauksessa.

Paljastin torstaina myös IG:n puolella, että mun suosikkipuseroa saa pian myös mustana. Tuo Alexa Turtleneck on ollut ihan mieletön hitti ja ihan huippua saada se myös mustana tuotantoon! Ilmoittelen täällä, kun sitä on saatavilla.

PERJANTAI

Perjantaina kuvattiin yhtä mielettömän ihanaa lehtijuttua koko päivä. Kyseessä on yksi mun suosikkipalstoista, joten olin ihan häkeltynyt, kun mua pyydettiin siihen mukaan. Lehti tulee muutaman viikon sisään jo ulos, niin huikkailen siitäkin täällä tai IG:ssä ihan pian.

VIIKONLOPPU

Viikonloppuna vietin ihanaa laatuaikaa läheisten kanssa. Oltiin perheen kanssa syömässä, tuijoteltiin Joksun kanssa dokkareita sängyssä ja sunnuntaina suuntasin kävelylenkille Viivin ja kummityttöni Toven kanssa. Kävelyn jälkeen käytiin vielä Mariannan kanssa kahvilla, eli ihan täydellinen sunnuntai! Toisaalta niin tavallisia juttuja, mutta juuri ne tekee arjesta parhaita. 🖤

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *