VIIKKO 3 KUVINA

MAANANTAI

Maanantaina pääsin ensimmäistä kertaa tänä vuonna treenaamaan! Oltiin Lindan kanssa BAY:ssa reformer-pilateksessa ja mä niin nautin siitä! Tänä vuonna aktivoidun taas sen suhteen, sillä siitä tulee vaan niin hyvä mieli.

Sen lisäksi istuttiin koodaajan kanssa alas, sillä suunnitellaan uutta ulkoasua meille molemmille. Huomasitteko muuten, että mainospaikat ovat kadonneet mun blogin ulkoasusta? Irtauduimme pitkäaikaisesta yhteistyöstä Bablerin kanssa meidän omien kanaviemme osalta ja sen myötä myös nuo mainokset lähtivät viikonloppuna blogeista. Näyttää kyllä heti vähän freesimmiltä ja kohta saadaan vielä uudet sivut rullaamaan. Nyt voi toki myös laittaa toiveita tulemaan. Mikä toimii teknisesti ja onko ominaisuuksia mitä toivoisitte blogiin lisää?

TIISTAI

Tiistaina jatketiin treenaamista Kanen johdolla Corella, eli takaisin mun tiistairutiinin pariin! Treenien jälkeen käytiin yhdessä palaverissa ja loppupäivä vietettiin konttorilla.

KESKIVIIKKO

Keskiviikko ei juuri poikennut muista päivistä, eli toimistolla vietettiin lähes koko päivä. Päivä meni meileihin vastaillessa ja erilaisia tapahtumakonsepteja suunnitellessa.

Aamupalaksi olen syönyt viime aikoina lähes poikkeuksetta munakokkelia, jonka olen maustanut suolan ja pippurin lisäksi chilirouheella ja ruohosipulilla. Nopeaa, helppoa ja aina niin hyvää!

TORSTAI

Torstaina Linda lähti kotia kohti ja mä jatkoin palaveriputkea. Tehtiin viimeisiä viilauksia asuntoprojektin suunnitelmiin yhdessä arkkitehdin kanssa, eli valoa näkyy tunnelin päässä. Hitsin hitaasti projekti on edennyt ja koko ajan tulee mitä ihmeellisimpiä hidasteita eteen. Uskon ja toivon, että starttaillaan projekti nyt kevään aikana joka tapauksessa.

Paljastin torstaina myös IG:n puolella, että mun suosikkipuseroa saa pian myös mustana. Tuo Alexa Turtleneck on ollut ihan mieletön hitti ja ihan huippua saada se myös mustana tuotantoon! Ilmoittelen täällä, kun sitä on saatavilla.

PERJANTAI

Perjantaina kuvattiin yhtä mielettömän ihanaa lehtijuttua koko päivä. Kyseessä on yksi mun suosikkipalstoista, joten olin ihan häkeltynyt, kun mua pyydettiin siihen mukaan. Lehti tulee muutaman viikon sisään jo ulos, niin huikkailen siitäkin täällä tai IG:ssä ihan pian.

VIIKONLOPPU

Viikonloppuna vietin ihanaa laatuaikaa läheisten kanssa. Oltiin perheen kanssa syömässä, tuijoteltiin Joksun kanssa dokkareita sängyssä ja sunnuntaina suuntasin kävelylenkille Viivin ja kummityttöni Toven kanssa. Kävelyn jälkeen käytiin vielä Mariannan kanssa kahvilla, eli ihan täydellinen sunnuntai! Toisaalta niin tavallisia juttuja, mutta juuri ne tekee arjesta parhaita. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 comments

 1. Helena January 20, 2020

  Sun kasvoista on tainnut jotkut käsittelyt/fillerit haihtua, jotain on päivänselvästi tapahtunut.
  Älä vaan tee MITÄÄN enää, olet nyt kauneimmillasi mitä ikinä näiden muutaman vuoden seuraamiseni aikana! Näytät normaalilta ja luonnolliselta, tosi säteilevältä. ❤??

  Reply
 2. Tanya January 20, 2020

  Hello! You have become slimmer and look great! Have you written in detail about this somewhere?

  Reply
 3. Ronja January 21, 2020

  Ihanat taulut teidän olohuoneessa! Mistä ne on? :)

  Reply
  • Alexa January 21, 2020

   Ne on Zarrosta! ? xx

   Reply
 4. Eve January 21, 2020

  Moikka,

  Käyn aina välillä blogissasi ja koen nyt tarvetta sanoa, että tämä tämä on jotenkin…aika itseään toistava tavallaan. Sinä olet tosi tyylikäs ja ulkoasu samoin ja vaikutat tosi herttaiselta ja niin edelleen, mutta kun tätä blogia lukee, niin teksti on aika täynnä samantyyppistä sisältöä. Tosi usein käyt aika nopeasti viikon läpi. Sitten todella paljon puhut erilaisista projekteista ja kuvauksista ja palavereista ja yhteistyö-hommista. Silti niitä ei näy äkkiseltään kauheesti missään. Ymmärrän toki, että pidemmän aikavälin juttuja jne. Ja ehkäpä tarkoituksella haluat pitää tämän tällaisena ja lukijakunta on tyytyväinen jne. Eli nou hätä. Mutta kun tosiaan vähän pidemmin luen välillä kerralla, niin olen tällaisen huomannut. Oliko tässä mun kommentissa sun mielestä mitään järkeä? Saitko kiinni, mitä hain?

  Reply
  • Alexa January 21, 2020

   Moikka Eve ja kiitos palautteestasi! ❤️ Se on tosi arvokasta ja auttaa mua kehittämään mun sisältöä eteenpäin. Juuri tosta syystä jätin kokonaan englanninkieliset käännökset pois ja haluan panostaa myös Youtube-sisältöön (edes parilla videolla kuussa), jotta saan tänne vaihtelevampaa sisältöä. Tykkään nimittäin tehdä videoita ja uskon, että mun persoona tulee niissä paremmin esiin, kun kirjoitetussa tekstissä. Just itse asiassa tänään tätä mainitsemaasi asiaa mietin, nimittäin sopimusksiin liittyvät asiat on siitä ihan super tylsiä, että niistä ei voi yleensä puhua mitään missään. En ole siis kiusallani salamyhkäinen tietyistä asioista (esim. podcastin tauko tai asuntoprojektin venyminen), vaan en yksinkertaisesti pysty tiettyjä asioita sopimusteknisistä syistä avaamaan.

   Mitä mun arkeen tulee, niin olet myös oikeassa siinä, että viikkopostauksissa on tosi samanlaista sisältöä ja sitähän se arki tosiaan on. Perus puurtamista: meilejä, palavereja ja suunnittelua. Erityisesti nyt alkuvuonna suunnitellaan isoja kampanjakokonaisuuksia ja presentoidaan niitä asiakkaille. Sellaiseen saattaa mennä useita työpäiviä, vaikka kampanja ei koskaan toteutuisikaan. Ei tosiaan aina mitään ihan super kiinnostavaa tai raportoimisen arvoista sisältönä, mutta heti jos jää viikkopostaus tulematta, niin saan siitä teiltä noottia. Eli vaikka se ei sisältöä aina niin vaihtelevaa olekaan, niin ilmeisesti siitä on kovasti tykätty. Omasta näkökulmastani se on hauska tapa jakaa rennolla kädellä mun arkea, sekä mun ajankohtaisia asuja, reseptjä jne. Otan tosi mielelläni palautetta vastaan ja jos vaikka tohon liittyen on jotain kehitysideoita, niin saa ehdottomasti kertoa! Sitä helposti juurtuu omiin tapoihinsa, joten palaute on todellakin arvokasta!

   Pakko jatkaa vielä juttua, nyt kun sain ajatuksia auki. Mulla on rehellisesti sanottuna ollut viime viikkoina myös vähän writer’s block. Meillä on ollut säätöä podcastin kanssa ja homma on niin levällään, että mun on vaikeaa keskittyä tuottamaan muuta sisältöä. Ollaan tosiaan tehty jaksoja jo valmiiksikin, mutta tällä hetkellä ne vain odottelee julkaisua. Sen lisäksi blogin uutta ulkoasua tehdään parhaillaan ja taas teknisiä ongelmia on tullut palvelimien vaihdon, koodaamisen ym. yhteydessä. Jos olisin tiennyt, että tällaista kaikkea on tulossa, niin olisin varmasti pitänyt rehellisen tauon ja tiedottanut siitä hyvissä ajoin. Mutta tämä ala on tämmöinen, että nopeita liikkeitä tulee välillä, eikä niihin pysty varautumaan. Nyt siis pidän vähän hitaampaa postaustahtia tämän tammikuun, kerään ideoita ja inspiraatiota ja lupaan tehdä kickass sisältöä siitä eteenpäin jälleen. Jospa saataisiin tuo remppaprojektikin pian rullaamaan, toivotaan niin… ?

   Toivottavasti tämä ei mennyt nyt ihan selittelyksi, mutta haluan vaan muistuttaa että ihmisiä täälläkin ollaan. Olen tehnyt tätä työtä lähes yhdeksän vuotta (jestas!) ja aina puhtaasta intohimosta sisällöntuottamiseen. Eli haluan todellakin kehittää itseäni ja tehdä teille monipuolista ja hyvää sisältöä. Välillä tulee vain elämässä tämmösiä hetkiä eteen, että ei toimi kuin kone, vaikka haluaisikin. Mutta kiitos kun seuraat Eve ja kiitos myös arvokkaasta palautteestasi. ❤️

   Reply
   • Eve January 22, 2020

    Moikka!
    Kiitos vastauksestasi. Todellakin, ihmisiä ollaan ❤️ ja mähän en teidän alasta tajua yhtään mitään. En esimerkiksi tajua mitä tarkoitit tuolla, että presentoitte jotain asiakkaille, mikä ei sit toteudu ? Ja koska en ole ihan vakkari-lukija, niin en tiennyt, et sun lukijoille jotku jutut tärkeitä jne. Mä tykkään ite semmoisesta aika arkisesta otteesta. Yritän avata:sellainen on kiinnostavaa, että otat jostain tosi kokoavasta postauksesta jonkun yhden asian ja kirjoitat siitä pidemmin. Eli sen sijaan, että niputat, niin poimitkin sieltä jonkun pienemmän jutun, mutta avaat sen. Samoin kaikki ajatuksen virta on hauskaa. Sun kohdalla ei varmasti sekään oo issue, ettetkö uskaltaisi olla avoin. Mut ihan totta, että teillähän on noita videohommia ja kaikkea. En hahmota kunnolla tätä kokonaisuutta. Voi olla oikein hyvä setti näinkin, kun tosiaan sitten teette podcastiakin ynnä muuta.

    Kaikkea hyvää arkeesi ❤️

    Reply
    • Alexa January 22, 2020

     Kiitos paljon ja samoin sinne! ❤️ xx

     Reply