VIIKKO 29 KUVINA

july 21, 2019, Personal

Tässä on mun viikon ostokset, nimittäin treenivaatteita Arketista. Menee kätevästi mun kipsilookin kanssa yhteen! Pakko myös mainita että tein todella outoja nettishoppailuja ensimmäisen viikon lääkehuuruissa, joita nyt palauttelen mm. Beirutiin…

I bought these workout clothes from Arket, totally love them! I also bought a lot of unnecessary stuff after my surgery (I was definitely on meds) and now I’m returning those wacky things. Oops!

Keskiviikkona mentiin Lindan kanssa maikkarin Kesäterassi-ohjelmaan Loren ja Tuijan vieraaksi. Oli ihan super hauskaa höpötellä pitkästä aikaa telkkarin puolella ja saatiin teiltä myös hyvää palautetta ohjelmasta. Oikealla näkyy mun sairasloman lempipaikka, eli Espresso Housen terassi, joka on hyvin jalka-ystävällinen.

Wednesday morning we took a part of this local prime time talk show together with Linda and it was so much fun! I could do these more often. I have also been spending time on Espresso House’s terrace, it’s so cozy and leg-friendly.

Pääsin myös katsomaan Vivianin vastasyntynyttä, maailman ihaninta bebeä. Vei kyllä tädin sydämen samantien! ❤️

I also met Vivian’s baby the first time. She is adorable!

Perjantaina mentiin Joksun kanssa juhlimaan ystäväni Emmin ja Mikaelin häitä. Niin ihanat rakkauden täyteiset juhlat ja pakko antaa myös erikoismaininta Katajanokan Kasinolle. En ollut käynyt siellä koskaan aikaisemmin ja tykästyin paikkaan hurjasti. Rakennus on itsessään kaunis, näkymät upeat ja paikan puutarha on tällaisina kesäpäivinä ihan mieletön. Häät oli myös ihan mielettömät, vaikka meikä vähän toipilaana juhlikin. Kiitos Emmi ja Mikael unohtumattomasta illasta! ❤️

Friday was amazing! We celebrated Emmi and Mikael’s wedding here in Helsinki. I totally loved the venue and the weather was beyond perfect. Thank you Emmi and Mikael for such an unforgettable night!

Tässä on mun viikon pakkomielle, eli maissikakut vuohenjuustolevitteellä ja Michelle Obaman kirja. Kirja on ihan loppusuoralla ja se on kyllä niin hyvä, paranee vaan loppua kohden. Suosittelen!

Kaikesta toipilaisuudesta huolimatta ihan mieletön viikko täynnä unohtumattomia rakkauden täyteisiä muistoja. ❤

My two obsessions this week. Becoming Michelle Obama book and corn cakes with chèvre on top. Yum!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *