VIIKKO 27 KUVINA

july 7, 2019, Personal

Tämän sunnuntain viikkopostaus on hiukan erilainen, kun viikkoon on mahtunut vain sairaalakeikkaa ja toipumista. Olen tilannut Palms & Berriesin acai bowleja pakkasen täyteen, ne on kyllä pelastaneet tämän mun sairasloman! Niin helppo ottaa pakkasesta, sulattaa pari minuuttia ja kauhoa suuhun. Oikealla näkyy yksi mun pesistä, mitä olen rakentanut tänne kotiin. Olohuoneen nurkan lisäksi yksi löytyy terassilta, toinen makkarista ja kolmas keittiönpöydän äärestä. Tärkeintä on että on lämmin ja saa jalan tarpeeksi ylös.

This week’s diary is a bit different, because I broke my ankle this Monday and I have been recovering at home all week.

Keskiviikkona koitti leikkauspäivä. Olin maailman onnellisin että pääsin leikkaukseen ja vielä kaksi päivää oletettua aikaisemmin. Äiti saattoi mut Töölön Mehiläiseen kahdeksitoista, sonnustauduin (hyvin hitaasti) sairaalavaatteisiin ja sain melko nopeasti esilääkityksen vaikuttamaan. Käytiin kirurgin ja anestesialääkärin kanssa nilkan leikkaus läpi, ja sitten se olikin menoa – unta palloon leikkauspöydälle. Muutaman tunnin jälkeen heräsin tokkuraisena, mutta olo koheni aika nopeasti. Kipsattiin jalka uudelleen ja illalla äiti tuli hakemaan mut kotiin.

Wednesday was my surgery day! At first I had my surgery scheduled for Friday, but I was really happy to get an earlier slot. The surgery went well and I was able to spend the following night at home recovering already.

Se fiilis kun pääsee usean päivän tauon jälkeen suihkuun! Ihan yksi viikon kohokohdista. Sain myös essien tiimiltä kukkia piristykseksi ja siitä tuli mitä ihanin fiilis! Muutenkin kaikki se apu mitä ystävät ja perhe ovat tällä viikolla tarjonneet, on saanut mut ihan herkistymään. Miten mielettömiä tyyppejä mulla onkaan ympärillä! Myös kaikki teidän ihanat tsemppiviestit on tuonut mulle hurjasti iloa, te olette huikeita!

The best feeling when I was finally able to have a shower! I also got a beautiful flower delivery from essie, so thoughtful of them. I’m also so grateful of my loved-ones, they have been such a huge help during this recovery process. They have been there for me, more than I could have asked. Five weeks to go, it’s a long time, but I’ll make the best out of it.

Muutoin pakko sanoa että ainakin tämä 1/6 kipsiviikko on mennyt paremmin kun olisin koskaan kuvitellutkaan. Sitä ei osaa aavistaa miten tällaiseen tilanteeseen reagoi , jos vastaavanlaista tilannetta ei ole koskaan aikaisemmin sattunut eteen. Olen rehellisesti sanottuna voinut henkisesti todella hyvin ja osannut nauraa omille kommelluksille. Nyt jos joskus pystyy viettämään laatuaikaa läheisten kanssa, katsomaan loputtomasti hyviä dokkareita (tai siis aivot narikkaan-realityä) ja lukemaan kirjoja. Toki välillä kivut on kovempia, jolloin mielekkäintä ohjelmaa on vain nukkuminen. Olen todella iloinen siitä että ensimmäinen viikko meni kuitenkin näin hyvin, vaikka varmasti turhautumista voi tulla jossain vaiheessa matkaa eteen. Siitä ei kuitenkaan kannata murehtia nyt (enkä myöskään kaipaa niitä horror-tarinoita, kiitos 🙏), sillä mennään päivä kerrallaan kohti paranemista. ❤️


22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *