VIIKKO 26 KUVINA

Monday

Maanantaina tein koko päivän hommia meidän Apartment12-showroomilla. Kuvasin yhden meikkitutoriaalin (löytyy mun Instagram-profiilin highlights-osiosta), livetin Dysonin kampanjan ja vastailin meileihin. Olin niin uppoutunut töihin, että havahduin kello 20 siihen että voisi tosiaan lähteä kotiin syömään.

I had a lot of deadlines (for example the Real Techniques campaign, the picture on the right) for this week, so Monday was a full work day. I usually work at our Apartment 12 showroom, because it’s such an inspiring place and I can fully focus on work.

Tuesday

Tiistaina pidettiin Kanen kanssa kehonhuoltopäivä. Mulla on lihakset niin jumissa edellisien viikkojen treeneistä, kun Kanen treenien lisäksi on tullut käytyä myös pilateksessa ja pelattua padelia, sekä tietysti myös pyöräiltyä paljon. Kaikki edellämainitut on niin hauskaa puuhaa että niitä ei edes miellä treeneiksi, mutta kyllä sitä sitten yhtäkkiä havahtuu siihen että sitä kehoa tulisi huoltaakin. Tehtiin kuvan mukaisia harjoituksia tunnin ja ai että se oli ihanaa.

Tein loppupäivän vähän paperihommia kotona ja uppouduin ADHD voimavarana-kirjaan. On kyllä todella hämmentävää lukea kirjaa, joka tuntuu olevan kuin opas omaan mieleen. Ahmin tuon kirjan muutamassa päivässä, se oli kyllä ihan äärimmäisen mielenkiintoinen!

Tuesday started normally, with a workout session with my PT. This week we did mostly stretching, because I was so sore of the previous sessions. The rest of the day went by doing some paperwork and reading an interesting book about ADHD. I learned a lot of new things about me and how my brain works.

Wednesday

Keskiviikkona mulla oli yksi palaveri aamuun ja sen jälkeen menin kampaajalle Peiliin laittamaan tukan kesäkuntoon. Kyllä se Hanne teki taas taikojaan, nimittäin näyttää niin freesiltä jälleen!
*sponsoroitu käynti

Wednesday morning started with a meeting and afterwards I headed to Peili to get my hair done. Totally love the fresh summer hair!

Thursday

Torstaina yritettiin mennä Hannan kanssa kuvaamaan, mutta yhtäkkiä taivas repesi ja hommasta ei tullut yhtään mitään. Onneksi ei ollut mitään kiireellistä kuvattavaa, niin mentiin sen sijaan Hokuun lounaalle. Illalla viihdytin itseäni The Hillsin uudella jaksolla, joka on kyllä takuuvarmaa aivot narikkaan-viihdettä. Löysin jaksot MTV Finlandin sivuilta ja huomasin että mulla Google Chrome pyörittää jaksoja paremmin. Sain tästä yli 50 viestiä IG:n kautta, niin ajattelin että ehkä joku sielläkin kaipaa vinkkejä.

On Thursday we were supposed to take some pictures with Hanna, but the weather was so bad that we had lunch at Hoku instead. Later on, I watched the first episode of The Hills: New Beginnings, it’s definitely the perfect way to relax!

Friday

Perjantaina oli studiopäivä, eli nauhoteltiin kesän jaksoja, sillä NONSENSE ei tietenkään jää kesälomalle! On kyllä ihan super hyviä jaksoja tulossa, eli pitäkää silmällä tai siis korvia höröllä. Studion jälkeen käytiin Migigsen ja Miron kanssa syömässä (Sushibarissa tietysti) ja iltapäivällä vedettiin vielä yksi palaveri ennen vapaalle heittäytymistä.

Kävin alkuillasta vielä vetämässä pienen lenkin, sillä olen huomannut että urheilu jeesaa tosi paljon omiin oloihin. Paljon tulee liikuttua muutenkin, mutta studio/toimistopäivinä istuu helposti pepullaan koko päivän. Tuosta ADHD-kirjasta oppineena yritän siirtää urheilua enemmän aamupäiviin, sillä se parantaa keskittymiskykyä loppupäivän. Mutta teen videon / podijakson aiheesta vielä myöhemmin, kun se on kovasti kiinnostanut teitä. Aurinkoa alkavaan viikkoon!

Friday was a studio day! We recorded the upcoming episodes for our podcast with Linda. We also had one podcast-related meeting and late lunch together with our friends.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 comments

 1. C June 30, 2019

  Nää postaukset on lemppareita! 😍 Pakko kysyä mikä puhelin sulla on ja ootko ollut tyytyväinen? Muistelin vaan että olisit aiemmin ollut applen käyttäjä😊

  Reply
  • Alexa June 30, 2019

   Jee hei onpa ihanaa kuulla että tykkäät näistä! 😍 Mulla on Samsung Galaxy S10 ja en kyllä vaihtaisi. Otan kaikki nämä kuvat aina sillä ja tietty IG-kuvat myös. 😍 xx

   Reply