VIIKKO 25 KUVINA

Monday

Maanantaina kävin Polhemilla juttelemassa Zalandon yhteistyöstä ja muista mahdollisista loppuvuoden yhteistyökuvioista. Sen lisäksi käytiin myös Aadan kanssa suunnitelmia läpi ja päätettiin palaveri pilates-tunnilla BAY:ssa. Oli myös pakko ottaa kuva meidän partsilta, nimittäin auringonlaskut ovat olleet niin upeita viime päivinä – kyllä kelpaa! 😍

The week started with a meeting at Polhem, one of the leading PR offices in Finland. We went through the Zalando collaboration that I’m currently working on and also some future opportunities. So exciting!

Tuesday

Tiistaina mulle kävi todella nolosti, kun olin merkannut (viime viikon sumussa) kalenteriin yhden palaverin väärin ja ilmestyin paikalle kolme tuntia myöhässä, jolloin koko toimisto oli jo mennyt kiinni. Vitsi että hävetti! Onneksi saatiin sovittua nopeasti uusi palaveriaika ja tästä mokasta ei aiheutunut muille sen enempää harmia. Tämän nolon kommelluksen jälkeen menin Anna Sofian kanssa tunnin kävelylle Kaivarin rantaan, niin täydellinen tapa vaihtaa kuulumiset.

I had a little oopsie on Tuesday… I had a scheduled meeting and I showed up three hours late, I was so embarrassed. Somehow I just messed up when writing it down, but luckily we were able to schedule a new meeting. I’m usually always on time, but this time was an exception. Later on we went for a walk with Anna Sofia, it’s the best way to catch up and get some fresh air.

Wednesday

Varatiin jo viikkoja sitten äidin kanssa matka Tukholmaan ja vaikka viime viikolla tapaturma sattuikin, niin äiti pääsi silti lähtemään reissuun. Tavattiin Zarron ruotsalaisia päämiehiä ja etsittiin uusia tuotteita liikkeen valikoimaan. Täydellinen kombo työtä ja vapaa-aikaa. Hotel Diplomat oli tällä kertaa varattu, niin kokeiltiin vaihteeksi sellaista hotellia kun The Sparrow. Voin suositella myös sitä, mieletön sijainti!

Wednesday we traveled to Stockholm with my mom. I’m happy she was feeling good (after last week’s emergency) and we had some well-deserved mom-daughter quality time.

Thursday

Torstaina meidän palaverit Tukholmassa jatkui. Oikeassa kuvassa olen Ruth & Joannan showroomilla ja tämän kuvan nähtyäni tajusin kiinnittää huomiota siihen, että alkkarit ei vilkkuisi istuessa. Illalla menin Dermapen-mikroneulaushoitoon Shape by-klinikalle, johon ostin viime kuussa kolmen kerran sarjahoidon. Olen ollut ihan super tyytyväinen tuohon hoitoon, ihoni ei ole koskaan näyttänyt paremmalta! Iho on kiinteytynyt, ihohuokoset pienentyneet ja tekstuuri on vähentynyt. Olen tosi positiivisesti yllättynyt!

Our trip was a mix of business and pleasure. We had meetings with Zarro’s Swedish partner brands and we also picked some new items to the store. I also had my second Dermapen treatment at Shapeby and I’m so pleased with the results! My skin feels tighter and smoother. I still have one appointment left!

Friday

Perjantaina saavuttiin aamupäivällä takaisin Suomeen ja vietettiin juhannusta perheen voimin äidin siirtolapuutarhassa. Parit ystävät tuli myös illan mittaan moikkaamaan, kun paikka on ihan keskustan tuntumassa. Ihan täydellinen rento juhannus siis!

Friday was all about Midsummer celebrations in Helsinki. We had a little family BBQ party at my mom’s cottage and also some friends showed up during the evening, so much fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments

  1. Tähtipoikien talossa June 24, 2019

    Mistä tuo kaunis vaaleansininen mekkosi?

    Reply