VIIKKO 23 KUVINA

Monday

Ah viime viikko tuntui ihan kesälomalta! Suhteellisen vähän työhommia, ihana kesäsää ja paljon kivoja aktiviteetteja. Maanantaina tein enimmäkseen työhommia kotona ja fiilistelin kesäsäätä meidän parvekkeella kuvia käsitellen.

Last week felt like a summer holiday! I had less work stuff scheduled and the weather was beyond amazing!

Tuesday

Tiistaina päivä alkoi normaaliin tapaan treenillä Kanen kanssa (opeteltiin punnerruksia taputuksella, apua!) ja sen jälkeen käytiin Aadan kanssa kirjanpitoa ja muita paperitöitä läpi meillä kotona. Iltapäivällä tein pyörälenkin Keilaniemeen hammaslääkäriin (retentiokaaret ovat pitäneet hampaat paikallaan, huh) ja sieltä Laruun isälle syömään.

Tuesday started with a workout session with my PT and afterwards we did some paperwork with Aada. Later on I went to see my dentist and had dinner at my dad’s place.

Wednesday

Keskiviikkona aamu alkoi kuvauksilla ja iltapäivällä sain Lindan takaisin Suomeen. Vedettiin kolme palaveria putkeen ja mentiin tekemään hommia meidän parvekkeelle – ja syötiin tietty jädeä!

Wednesday started with an exciting filming project and later on Linda arrived in town. We had three meetings in a row and worked the rest of the day on our balcony.

Thursday

Torstaihin mahtui kolme palaveria meidän yhteistyökumppaneiden kanssa, podinauhotus studiossa ja illalla vielä Vita Liberatan tapahtuma Stockalla. Oli ihan hullua nähdä kuinka paljon tyyppejä paikalle saapuikaan! Kiitos kaikille jotka tuli moikkaamaan ja tehdään tosiaan tapahtumia vielä enemmän tulevaisuudessa.

Illalla syvennyttiin Lindan ja Joksun kanssa Quicksand – Störst av allt-ohjelman pariin, eikä meinattu mennä ollenkaan nukkumaan! Niin hyvä, koukuttava ja karmaiseva sarja samaan aikaan – huh! Suosittelen.

Thursday was the busiest (and the coolest!) day of the week. I was with Linda all day, we had three meetings, a studio session and a meet & greet event at Stockmann. It’s awesome to meet you guys!

In the evening we binge-watched Quicksand from Netflix and I’m still obsessing over it. So exciting and creepy at the same time.

Friday

Perjantai oli ihana vapaapäivä! Suuntasin ensin Aadan kanssa pilates-tunnille BAY Helsinkiin ja sen jälkeen hengailin mun veljen kanssa loppupäivän. Viikonloppu meni myös kunnon kesämeiningeissä, toivottavasti nämä ihanat keli säilyy. ❤️

Friday was a day-off from working. First we went to our reformer pilates class together with Aada. Then I met my little brother for lunch and a stroll in the city. Such a perfect way to kick-off the weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Roosa June 11, 2019

  Kiva postaus jälleen <3 Ja toi Störst av allt – sarja oli kyllä yks parhaimmista pitkään aikaan! Jotenkin ihan rakastuin siihen sarjaan. Vielä pitäis saada se kirja käsiin :D

  Reply
  • Alexa June 11, 2019

   Kiitos! 😍 Tulispa sille jatkoa (tuskin sitä tarinaa pystyy jatkamaan…) tai joku vastaava uusi sarja 😍 xx

   Reply
   • Roosa June 11, 2019

    Siis Tukholmassa puhutaan et sille tulis toinen kausi, mut ite just oon miettinyt et miten sarja voisi muka jatkua.. 🤔 Who knows

    Reply
    • Alexa June 11, 2019

     Oikeesti! Jänskää! 😍 xx

     Reply
 2. Hanna-Mari June 14, 2019

  Podin ja kaiken myötä sinun ja Lindan blogit ja insta ja kaikki on tullut niin paljon lähestyttävämmäksi ja samaistuttavammaksi. On ihana lukea teidän juttuja, välillä nauraa ihan ääneen ja ihailla teidän kaunista tyyliä ja upeita kuvia. Lyhyessä ajassa olette ottaneet ison harppauksen massasta erilleen, ja vaikka aiemmin jo tykkäsin molempien blogeista niin enää en saa tarpeekseni teidän jutuista:D Olette mahtavia esikuvia nuorille naisille ja olen niin iloinen että Suomesta löytyy teidän kaltaisianne vaikuttajia. Kiitos, kun jaksatte tuottaa sisältöä ja avata omaa henkilökohtaista elämäänne :) ps. Nää viikon kuvat on ihan lemppareita!

  Reply
  • Alexa June 14, 2019

   Voi kiiiitos! 😍 Olipa ihan mahtavaa aloittaa aamu tällaisella kommentilla, kiitos siis että tulit jakamaan fiiliksiä 😘 Just teidän kaltaisten tyyppien takia tätä hommaa tekee ja jaksaa kehittää. ❤️ xx

   Reply