VIIKKO 22 KUVINA

MONDAY

Maanantaina pidettiin Aadan kanssa viikkopalaveri Green Hipossa avopastan siivittämänä. Iltapäivällä menin vanhaan kouluuni Norssiin pitämään puheenvuoron yrittäjyydestä ja sometyöstä – aina yhtä jännää!

Monday started with a meeting with Aada at our favourite lunch place Green Hippo. Later on I had a speaking engagement at my junior high school, always so nerve-wracking!

TUESDAY

Tiistai alkoi normaaliin tapaan Kanen aamutreenillä. Oli muuten ensimmäinen kerta kun otin peiliselfietä Corella, siinä oli Kanella ihmettelemistä haha! Treenin jälkeen söin lounaan kotona ja iltapäivällä pidettiin kuvaustreffit Hannan kanssa Eirassa.

Tuesday started with a workout session with my PT (feels so awkward to take gym selfies!). Later on, I met Hanna for a quick photo session in Eira.

WEDNESDAY

Keskiviikkona suunnattiin Joksun kanssa Tukholmaan. Oltiin ensimmäistä kertaa Tukholmassa yhdessä sitten vuoden 2012, ihan kreisiä! Joksu sai vastata ohjelmasta, joten pari päivää kului ihastellessa arkkitehtuuria, museoita ja tietysti spassa (joksu kun rakastaa saunomista). Keskiviikkona vietettiin myös J.Lindebergillä tunnin verran, kun herra halusi uudet farkut. Tällä reissulla meikä ei tosiaan ostanut mitään ja hyvä niin! Paitsi kuvassa näkyvän Espresso Housen Foggie Ice Latte-juoman kauramaitoon, joka on mun ja Lindan uusi lemppari!

Wednesday we traveled to Stockholm together with my husband. It was our first time together in Stockholm since 2012, so crazy! We just wandered around and had such a great time.

THURSDAY

Torstai aamu alkoi podcast-nauhotuksella meidän hotellihuoneessa. Saatiin kaksi erikoisvierasta Tukholmasta ja jakso tulee ulos muutaman viikon päästä! Illalla treffattiin Linda ja Steve dinnerin merkeissä, missäs muuallakaan kun BAR-ravintolassa.

Thursday morning started with a podcast session in our hotel room with two mysterious guests. In the evening we met up with Linda and Steve for a dinner at BAR.

FRIDAY

Perjantaina hoidin työhommia Lindan kanssa ja uskaltauduin myös kokeilemaan uutta blow dry-paikkaa viimeisen valekampaaja-kokemuksen jälkeen. Mood-ostoskeskuksessa sijaitseva Air Bar osoittautui ihan super hyväksi. Sinne menen ehdottomasti joskus uudelleen!

Friday was a full on work day with Linda. We worked on our podcast and shooted some campaigns. I also tried a new blow dry place and it was so good! Air Bar at Mood, I can totally recommend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Nämä ovat kyllä olleet kivoja postauksia. Tykkään. ❤

  Reply
  • Alexa June 3, 2019

   Hei ihana kuulla, kiitos paljon! 😍 Kiva tehdä ihan itsellekin, että näkee myöhemmin mitä kaikkea on tullut puuhasteltua! xx

   Reply
 2. Cami June 3, 2019

  Miehillä kestää yllättävän kauan vaatekaupoissa ja vaikka munkin mies valittelee miten mulla muka kestää, niin kyllä se herralla itselläänkin kestää 😀

  Reply
  • Alexa June 3, 2019

   No niinpä 🙊 No mutta ehkä se on kerran pari vuodessa ihan sallittua 😂❤️ xx

   Reply
 3. Suvi June 3, 2019

  Mä tykkään myös näistä postauksista ihan mielettömästi! Ihanan aitoja, mutta silti niin upeita kuvia :)

  Reply
  • Alexa June 3, 2019

   Voi kiitos, niin mukava kuulla hei! 😍❤️ xx

   Reply
 4. Veera June 3, 2019

  Hei Alexa!

  Ajelin alepafillarilla tuttua työmatkaa ja Annalan huvilan kohdalla Arabiassa tulit mieleeni! Kyseisessä lokaatiossa saisi blogiin upeita kuvia 🤗 ota siis vinkki vitonen taskuun! Olet monien päivieni piristys ja inspiraatio! Iloa ja onnea elämääsi 😊

  Reply
  • Alexa June 3, 2019

   Voi ihana oot kun ajattelet mua! Kiitos paljon ja ihanaa kesää hei sinne. 😘❤️ xx

   Reply
 5. Irene June 3, 2019

  Kiva lukea mitä olet puuhaillu kun ei ehditä näkemään 😊

  Reply
  • Alexa June 3, 2019

   Hahaha, äläs nyt, nähtiin me viime viikollakin ainakin kaks kertaa! 😘 xx

   Reply
 6. Jasmin June 4, 2019

  Tää on kiva postaus sarja <3 Kun luen padilla näitä viikko kuvina postauksia kuvat menevät tekstin päälle. Näitä ei toistu muissa postauksissa kun näissä. Luen ne koneella erikseen ja siinäkin kuvat latautuvat erityisen hitaasti, en tiiä kummassa päässy on häikkää :/

  Reply
  • Alexa June 4, 2019

   Koodaaja korjasi ton viime viikolla ja mulla alkoi näkymään normaalisti sen jälkeen. Jos poistat cookiesit / vanhan datan selaimesta niin pitäisi alkaa toimimaan? Tarkistan vielä koodaajalta. Ja hei ihana kuulla että tykkäät 😍 xx

   Tässä terkut koodaajalta: On mahdollista että johonkin muuhun selaimeen on jäänyt vielä bugi, mutta todennäköisesti vika on vain jäänyt selaimen välimuistiin. (Windowsilla yksittäisen sivun saa ladattua täysin uudestaan painamalla ctrl+f5, macilla pitäisi toimia cmd+shift+r) ❤️

   Reply